Greșeli care trebuie evitate atunci când împachetezi – MyEbox vine în ajutorul tău

0

Atunci când ai un magazin online sau pur și simplu vrei să trimiți ceva, una din problemele de care te lovești când vine vorba de livrarea produselor este împachetarea acestora. Fie că vorbim de cutii de carton, folii cu bule, benzi adezive sau plicuri de corespondență știm cu toții că aspectul ambalajului contează enorm mai ales în cazul în care livrezi ceva. Clientul tău va aprecia, dacă ai grijă la acest aspect și pentru ca acest lucru să fie posibil este necesar să folosești ceva de calitate.

Nu o dată am primit câteva produse comandate de pe internet într-o cutie prea mare pentru un produs mic sau erau sparte, deteriorate, deoarece nu erau ambalate corespunzător în folie cu bule, așa cum trebuie sa fie ambalate produsele fragile. Diferența este minimă dacă se obțin cutii de diferite dimensiuni. Nu doar atât, și costul livrărilor poate fi optimizat, deci ar putea fi mai profitabil.

Folie cu Bule 0.3mX100m

Știai că mulți clienți cumpără din nou doar pentru că le-a plăcut cum a fost împachetat ceea ce au comandat?

Când vinzi online, practic nu există nicio interacțiune fizică între cumpărător și vânzător. Această interacțiune se întâmplă până când pachetul ajunge la destinatar. Clientul trebuie să fie surprins și să spună; WOW, cât de bine ambalat este!

Eu confecționez figurine de ipsos și, după cum știți, sunt foarte fragile, așa că mă asigur că folosesc cutii de carton cât mai rezistente și împachetez cu grijă produsele în folie cu bule pentru a spori protecția figurinelor. Înainte de a expedia pachetul către clienți, mă asigur că avertizez transportatorul că transportă obiecte fragile lipind, banda adezivă fragil pe colet. Oamenii mi-au spus că, deși transpiră atunci când despachetează coletul ei sunt mulțumiți că produsele ajung întregi. Și chiar prefer acest lucru, decât să se aleagă praful, la propriu de munca mea. Cred că sunteți de acord cu mine!

Banda adeziva Fragil

Sper că vei găsi utile toate aceste sfaturi și ai deja o idee în minte despre cum poți crea un ambalaj perfect pentru produsele tale. Pentru mine MyEbox a devenit un mare aliat și mă ajută să împachetez corect.

Lasă un răspuns