Cele mai bune pietre pentru unul care nu crede în horoscop

0

Sunt o persoană sinceră și directă, nu-mi plac cuvintele „ambalate” frumos doar pentru a impresiona pe cineva. Acesta este motivul pentru care am pierdut mult în viață, de la prietenii falși la oamenii pe care îi admira foarte mult. Acei oameni cărora le place să audă cuvinte frumoase, indiferent dacă sunt spuse sau nu spuse din suflet. Tot așa consider eu horoscopul, ți se spun cuvinte frumoase care nu sunt valabile pentru toată lumea. În schimb, ador bijuteriile cu pietre reprezentative pentru zodiacul meu. Știu că se pare că mă contrazic, dar nu este deloc așa.

La un moment dat, o prietenă, Carmen m-a întrebat cum aș vrea să fie viitorul meu iubit. I-am spus că, în primul rând, ar trebui să fie corect cu adevărat și că fizicul nu este atât de important. Ea era șocată și tot încerca să mă convingă de importanța horoscopului în cuplu. Prietena mea este fascinată de zodii. Pe mine în schimb, nu mă interesează ce spune Urania sau Nostradamus în horoscop. De fapt m-am abonat la un așa-numit Nostradamus pe messenger, doar pentru distracție. Dacă astrologia ar fi o știință exactă, atunci aș fi primul fan al acesteia.

Piatra care mă reprezintă

Sunt zodia capricorn și din ceea ce spune prietena mea, Capricornul este unul dintre cele mai luptătoare și muncitoare semne ale horoscopului. Carmen mai spune că cei născuți oameni cu tendința de a fi introvertiți, calmi și melancolici, sunt întotdeauna dispuși să muncească din greu și să facă sacrificii pentru a obține ceea ce își doresc. Se pare că m-a descris complet.

M-a surprins când mi-a zis una că una dintre pietrele reprezentative pentru zodia Capricorn este turcoaz. Curios, este piatra mea preferată. Mi-a mai spus că este o piatră terapeutică. Această bijuterie promovează echilibrul emoțional, îmbunătățește abilitățile de comunicare, în special la persoanele mai timide, ajută la exprimarea sentimentelor și beneficiază de creativitate. Wow, chiar nu cunoaștem aceste proprietăți.

Carmen mi-a spus că există și seturi de cristale terapeutice ce au proprietăți vindecătoare și proprietăți metafizice particulare care mă vor ajuta să iau decizii corecte în viață. Ea mi-a recomandat să port la mâna dreaptă o brățară cu cristale, deoarece mă va ajuta să fiu puternică și hotărâtă.

cristale terapeutice

M-am lăsat convinsă de ea și mi-am cumpărat bijuterii superbe ca cele menționate de ea, dar mi-am cumpărat și bjuterii pentru protecție. Mai contează scepticismul meu? Nu. Ca orice femeie îmi place să port bijuterii și dacă aceste bijuterii mă vor ajută să mă autodepășesc cu atât mai bine. 

cristale terapeutice

A trecut ceva timp de când port bijuteriile, într-adevăr am devenit mult mai puternică, mi-am învins teama de necunoscut și nu mă mai recunosc pe mine, sunt complet schimbată. Acest lucru s-a întâmplat datorită lui Carmen și pasiunii ei pentru astrologie.

Stone Mania

Voi credeți în bijuteriile reprezentative semnului zodiacal?

Acest articol a fost scris pentru Spring SuperBlog 2020

Lasă un răspuns