Ajută! Satisfacția va fi enormă

1

De când a început izolarea din cauza Coronavirusului, viața mea ca și a ceilorlalți s-a schimbat radical. Am început să am grijă de mine mai mult, fac comenzi online pentru ceea ce am nevoie pentru a evita contactul cu alte persoane.

Implică-te și ajută

Dacă vi se pare ciudat că am schimbat subiectul, nu este deloc așa. De fapt vreau să vorbesc despre implicarea oamenilor în a-i ajuta pe ceilalți, mai ales acum, când vine vorba de această pandemie de Coronavirus. Sunt familii cu mulți copii, vârstnici, care au nevoie de ajutorul noastru și, astfel, noi le oferim ajutorul. Dar nu mulți dintre noi pot ajuta, chiar dacă ne dorim să facem acest lucru.

În ajutorul nostru, vin organizațiile non-profit care apar ca urmare a inițiativelor civile și populare și care sunt în general legate de proiecte sociale, culturale și de dezvoltare. ONG-urile și fundațiile sunt implicate în ajutorarea oamenilor, a spitalelor, dar a vine un moment când și ele au nevoie de ajutor.

Vorbind de ajutor, Autonom, cea mai extinsă rețea de mobilitate din România pune la dispoziție pentru închiriere gratuită (timp de 3 luni, cu posibilitatea de prelungire) mașini din flota Autonom din toată țara, pentru acele ONG-uri și fundații care au nevoie de mobilitate în misiunea lor, în lupta împotriva Coronavirusului. Flota de automobile este variată, de la autoturisme și SUV-uri, la van-uri pentru transport marfă și pick-up-uri. Pentru siguranța tuturor colegilor dar și clienților s-au luat următoarele măsuri de prevenire împotriva COVID-19, potrivit anunțului de pe site-ul Autonom.

  • După fiecare preluare/transfer, mașinile sunt dezinfectate, acordându-se o atenție deosebită tuturor mânerelor, volanului, bordului, schimbătorului de viteze și portbagajului.
  • După dezinfectare, fiecare mașină de închiriat rămâne obligatoriu timp de minimum 24 de ore în parcare, pentru neutralizare, înainte de a fi predată unui alt client.
  • Mașinile preluate de la clienți în regimul D2D (door-to-door) sunt dezinfectate înainte de preluarea de la client și încă o dată la sediul Autonom, înainte de predare. Ulterior, recomandăm ca mașinile să rămână neutilizate de către client timp de 24 h de la predare.
  • Toate cheile mașinilor, precum și documentele auto, sunt dezinfectate și neutralizate înainte de a ajunge la următorul client.
  • Șoferii noștri au primit numeroase informări, precum și mijloace de protecție (dezinfectant pentru suprafețe, măști de protecție, șervețele și dezinfectant pentru mâini atât pentru ei, cât și pentru pasageri).
  • Colegii din agenții vor purta de fiecare dată mănuși chirurgicale noi în gestionarea mașinilor și vor păstra distanța socială necesară în interacțiunea cu clienții.

Pentru mai multe informații :
help@autonom.ro
+40 747 277 610

La începutul articolului vă spuneam că din cauza Coronavirus am început să comand online, dar nu v-am spus și de unde. Niște prieteni m-au invitat într-un grup pe o rețea de socializare legat de producători locali și astfel am început să cumpăr de la ei. Nu numai că am cumpărat, dar mi le-au adus acasă, iar eu doar am plătit doar produsele. Este o idee bună. Sper că vor continuă și după pandemie, deoarece trebuie să dezvoltăm și afacerile micilor întreprinzători.

Acest articol a fost scris pentru Spring Super Blog 2020

Lasă un răspuns