Viața: Când o ușă se închide, alta se deschide

0

Se știe deja că atunci când spunem Când o ușă se închide, alta se deschide, sugerează că înainte de fiecare posibilitate care se închide, există întotdeauna o oportunitate sau o alternativă care poate oferi o întoarcere neașteptată planurilor prezentate. Imaginează-ți viața ca o cameră cu multe uși și fiecare oferă întotdeauna o alternativă pentru a ieși pe drum.

Subiectul de astăzi este puțin mai sensibil, este vorba despre oportunitățile pe care ni le oferă viața și de câte ori apar după dificultăți și probleme care ne marchează. Trăim experiențe care ne lasă cu bucurii, relații extraordinare, relații dureroase, false speranțe, deziluzii, eșecuri, dezamăgiri, etc. Toate aceste experiențe ne lasă o lecție care ne face să creștem și ceea ce trebuie să facem este să privim și să privim înainte, niciodată înapoi. Trecutul trebuie mereu lăsat în urmă.

Pentru că viața să fie plăcută trebuie să ne implicăm în orice lucru indiferent de greutățile pe care le întâmpinăm. Fiecare dintre noi își croiește un drum în viață prin forțele proprii. Nu trebuie să ne mulțumim cu gândul că așa ne este sortit. Nu putem face absolut nimic cu trecutul, dar putem face multe cu viitorul, care ne oferă noi oportunități, unde mergem este mai important decât de unde venim.

Unii oameni închid ușile de frică, se protejează, își pun „lanțurile de siguranță” și simt că astfel sunt răniți, se simt protejați de orice daună care vine din afară. Realitatea nu este așa, ei doar se ascund, nu îndrăznesc să riște. Nu putem trăi fără să ne asumăm riscuri. Asumarea unui risc, deschide o altă ușă mult mai amplă și mai plină de speranță. Ea se deschide pentru persoana care a fost „lăsată în afara”, de teamă să nu își asume riscuri.

Acest lucru mi s-a întâmplat și mie, mi-a fost teamă să risc, dar când o ușă a fost închisă am descoperit că alta se deschide. O ușă pe care am împins-o puțin câte puțin, cu grijă, dar care a făcut loc unei noi căi spre lumină în care întunericul trecutului nu ajunge.

Niciodată nu ar trebui să vedem eșecul ca pe un scop final; Creează-ți planul pentru a ieși din această zonă de confort și suferință, învață repede lecția și continuă drumul. Toți oamenii au trecut prin momente de adversitate, dezamăgiri și eșecuri, chiar și cei pe care îi observăm au ​​o viață de succes și fericită, cheia succesului în ei este că au știut să transforme crizele în oportunități de a se reînnoi, dezvoltând capacitatea de a profită la maxim de fiecare situație.

Puteți prelua maxim 500 de caractere din acest articol, condiția este să precizati şi inseraţi vizibil link-ul articolului

Lasă un răspuns