Am ales să mă mut la casă

1

Viața de la oraș, cu tot confortul și facilitățile ei poate deveni stresantă. Închis într-un apartament de bloc poți fi lipsit de aerul curat al dimineții la țară, unde dacă ieși dimineața nu dai peste trotuarele ticsite de mașini. Natura nu trebuie să o cauți într-un parc ci este lângă tine în grădina ta. Este adevărat că și la bloc există grădini, dar cea de la țară e numai a ta și a celor dragi ție. Așa că după ani de zile de gândire în sfârșit ei și ai mei am luat decizia: ne vom muta la țară. Acum zis și făcut, există casa bătrânească a bunicilor, dar na, suntem învățați cu minime condiții și cum avem teren mult ne-am pus în gând să ridicăm una nouă. Dar pentru asta trebuie materiale de construcție și ce te faci că pandemia de COVID face riscantă colindarea magazinelor de bricolaj și cum Internetul e o soluție la îndemâna oricui am început să căutăm firme care să preia comenzi online pentru aceste materiale.

Le-am povestit rudelor și prietenilor despre ideea mea și mi-au spus să nu mă voi adapta la casă. Au început să-mi spună doar motivele negative, ca atare:
– o casă are inevitabil cheltuieli mai mari decât un apartament;
– o suprafață mai mare pentru încălzire;
– musafiri nedoriți: aici se refera la diverse insecte și chiar animale nedorite;

A venit rândul meu să le enumăr motivele, de ce vreau să mă mut la casă:
– în primul rând, spațiul care este mai mare;
– Am visat mereu să servesc cafea pe o terasă înconjurată de flori;
– cel mai important motiv dintre toate, pentru a avea un spațiu cu multa verdeață;
– Traficul aglomerat nu va mai fi o problemă;
– posibilitatea de a avea un animal de companie. La bloc acest lucru era imposibil;

Casa mult visată devine realitate

Construirea unei case de la zero nu este o sarcină simplă, însă, odată ce știu toate informațiile necesare, atunci procesul de construire a unei case pas cu pas devine mai ușor. Nu am avut o sumă mare de bani pentru a investi, așa că construcția casei s-a făcut cu resurse limitate, a trebuit să facem și rate la bancă.

Nu-mi plac casele mari, prefer casele mai mici, dar care să fie pline de dragoste. Așadar, am pus planul la bătaie, a trebuit sa ne punem de acord cum va fi, câte camere va avea. Casa nu se putea face fără un arhitect nu? Un prieten m-a pus în legătură cu un arhitect și am stabilit proiectul casei.

Acum mai trebuie doar să-mi procur materialele de construcție. Același prieten mi-a recomandat Vindem-Ieftin.ro, o Casă de Comenzi ce a lansat un concept unic în România, comanda se face online fără a mai fi nevoiți să ne deplasăm la depozite sau hipermarketuri.

Recunosc că la început eram un pic sceptică cu privire la cumpărarea de materiale de construcție online, așa că mi-am aruncat un ochi pe rubrica recenzii video ale altor clienți și acest lucru m-a convins.

Nu îmi doresc să îmi fac o vilă ci o casă simplă dar cu toate utilitățile pentru a nu îmi lipsi nimic din confortul unui apartament , dar înainte de a comanda m-am decis să apelez la grupul VIP al acestei firme spre a mă îndruma. Așa că am făcut o schiță în minte cu niște întrebări pe care să le pun specialiștilor acestui grup. Iată cum a decurs conversația mea cu ei.

– Bună ziua! Vrem să facem o casă la țară, de la 0, dar nu ne pricepem, nu avem experiență în acest domeniu și am vrea sa colaborăm cu dumneavoastră.

– Bună ziua, cu siguranță vă putem ajuta în acest sens. Pentru început ne puteți descrie pe scurt cam cum vedeți casa pe care doriți să o construiți? Dorim să ne facem o idee și apoi vă vom recomanda materialele necesare.

– Casa va fi una simplă, cu 4 camere, 2 bai și o bucătărie. Nu ne dorim o casă mare, dar sa fie confortabilă.

– Ca să începi construcția casei indiferent de ce tip de casă vă doriți, trebuie început cu fundația și apoi ridicați pereții. Vă recomandăm să încercați noul nostru serviciu de beton la cifă.

– Mulțumim din suflet. Chiar nu știam de acest serviciu, m-ați făcut curioasă. V-am spus nu mă pricep mai deloc.


materiale de construcție

Și uite asa visul meu de a mă muta de la bloc la casă a devenit realitate, în primul rând datorită prietenului meu. El mi-a recomandat Vindem-Ieftin.ro iar cu ajutorul grupului dedicat VIP am reușit să o finalizez.

 Vindem-Ieftin.ro

Acest articol a fost scris pentru SuperBlog 2020.

Pozele au fost preluate de pe  Vindem-Ieftin.ro și Pexels