Secrete de frumusețe pe care le-am furat de la bunica mea

1

Eram tristă, nu mă simțeam animată. Zilele treceau una după alta fără să se întâmple ceva bun, nu mă simțeam frumoasă, ba din contră. Ați ghicit! Mă simțeam așa din cauza pandemiei de Covid 19. Acest lucru s-a schimbat acum câteva zile când mi-am amintit cum bunica mea se păstra frumoasă, cu produse cosmetice mult mai sănătoase. Cele care există astăzi conțin foarte multe substanțe chimice.

Nu existau plăci de întins părul, nu existau măști de colagen, nici fiole cu efect imediat, totul funcționa diferit. Masa de toaletă erau mult mai simplă – un ruj, o perie și câteva știfturi – dar nu mai puțin eficiente.

Masa de toaletă a bunicii

Bunica mea spunea: Am folosit întotdeauna creme naturale, machiaj, pudre sau rujuri. Produsele naturale sunt cele mai bune pentru a profita la maximum de frumusețea noastră și, de asemenea, de punctele noastre forte, în special pentru a cuceri un bărbat. Și eu care credeam că înainte bărbații nu se cucereau așa.

Masa de toaletă a bunicii

Produsele de înfrumusețare pe care le-au folosit bunicele noastre au funcționat cu adevărat. Și continuă să funcționeze … Prin urmare, ar trebui să urmăm sfaturile lor. Să trecem în revistă ce produse cosmetice sunt eficiente, cât mai naturale și cu mai puține chimicale.

Fii frumoasă în orice situație

Păstrez amintiri despre bunica mea, multe dintre ele legate de produse cosmetice. Îmi amintesc perfect crema pe care folosea, avea un parfum delicat. În mintea mea trec în revistă și subliniez câteva dintre produsele bunicii care au funcționat în toată splendoarea lor.

Îmi doresc cu adevărat să mai găsesc câteva produse naturale așa cum avea bunica, pe care să le încorporez în rutina mea zilnică de frumusețe. Mulți cred că din cauza pandemiei de Covid19, nu ar trebui să ne simțim frumoși. Nu! Distanțarea socială este foarte importantă, dezinfectarea este vitală pentru sănătatea noastră. Totuși, să nu uităm să ne menținem și frumoase deoarece ne ajută să avem un psihic sănătos. Eu sunt optimistă și știu că acest coșmar negru va dispărea.

Bottega Verde

A rămâne în stil este important chiar și în carantină

Mi-am deschis dulapul, sertarul de machiaj, parfumurile și accesoriile și am decis că, în mijlocul acestei etape de rememorare forțată, voi fi din nou eu! Și, așa cum a spus mai sus, căutam câteva produse cosmetice cât mai naturale și cum era de așteptat am aruncat toate cosmeticele vechi. Am realizat că este extrem de important să folosesc produsele potrivite pentru a avea grijă de pielea mea.

Și cum eram eu hotărâtă să caut cosmeticele ideale pentru pielea mea Bottega Verde mi-a venit în ajutor. Nu trebuie să uităm că iarna vine peste mai puțin de o lună, așadar m-am hotărât să le încerc cosmeticele și nu numai. O prietenă mi-a recomandat produsele după ce i-am dezvăluit dorința mea.

Am pielea foarte uscată și trebuie fiu foarte atenta la cremele ce le folosesc pentru a se evita apariția unor complicații. Spre norocul meu pe lângă creme de față am găsit și creme de corp cu o formulă care asigură hidratare pe tot parcursul zilei.

 creme de corp

Este foarte important nu numai să avem grijă de pielea noastră, ci trebuie să avem grijă și de psihicul nostru. Chiar dacă e pandemie nu ar trebui să ne petrecem ziua în pijamale sau îmbrăcați în primul lucru pe care îl găsim în șifonier, în timp ce în dulap hainele noi sunt inutile.

A sosit momentul să lăsăm această atitudine în urmă! Să stăm departe de lenea aceea care nu te duce nicăieri! Să ne vedem îngrijite și să avem grijă de noi va fi un minunat impuls psihologic, iar restul zilei va fi mult mai productiv. Intră într-o rutină și te vei simți 100% mai bine! NU CREZI! Încearcă!

Acest articol a fost scris pentru concursul SuperBlog 2020

Fotografiile au fost preluate de pe Pixabay si Bottega Verde

1 COMENTARIU

Lasă un răspuns