Imunitatea organismului – cel mai bun aliat al nostru

Fares - aliatul pentru sănătatea ta

1

Sunt genul de om care se îmbolnăvește foarte repede, încă de când eram copil, deoarece sistemul meu imunitar este mai slab, așa că trebuie să fac ceva pentru ca iarna asta să nu mai răcesc. Se știe că sistemul imunitar este o rețea complexă de celule, țesuturi și organe care lucrează ca o echipă pentru a ne apăra împotriva germenilor. Îmi ajută corpul să recunoască acești „invadatori” și să-i țină departe de corpul nostru și, dacă nu poate, să-i găsească și să-l scape de ei. Dacă sistemul meu imunitar nu funcționează bine, îmi poate provoca probleme grave de sănătate.

Nu pot să nu mă tem de sănătatea mea, mai ales acum, când coronavirus se încăpățânează să fie stăpân pe sănătatea noastră. Știu că se spune că persoanele de vârstă avansată sau cu unele modificări imune anterioare sunt mai predispuse să ia virusul, dar aceasta nu este o certitudine. Nu pot nega ca si datorita virusului îmi doresc o o imunitate mai puternică. Adevărul este că, până în prezent, nu știm cu certitudine dacă există persoane imune la infecția cu coronavirus, pentru că nu s-au făcut încă suficiente studii, dar măcar încerc să mă imunizez.

Cum a devenit Fares aliatul meu pentru sănătate

Nu sunt unul dintre cei care cumpără medicamente după medicamente pentru a-mi întări sănătatea. Prefer să cumpăr ceva care să mă facă să cred în el, să fiu aliatul meu lupta cu virușii sezonieri. Este vorba despre Fares, care a ajutat la vindecarea a generații de oameni.

După cum știți deja, problema mea este imunitatea, așa că am cumpărat pachetul de imunitate cu 7 citrice + vitamina C. Mama mea, care are aceeași problemă ca mine, mi-a recomandat-o. Eram confuză, credeam că Fares are doar ceaiuri și siropuri. Ea a fost cea care m-a provocat să le cumpăr.

Despre Imunitate cu 7 ciuperci vă pot spune că conferă o imunitate bună, susține procesele de apărare ale organismului împotriva microorganismelor potențial patogene și un lucru, să spunem ciudat, mă simt mai energică decât înainte. Cu asta a câștigat mama, știa ea ce știa.

Despre Vitamina C încă din copilărie știu că este un nutrient care se găsește în anumite alimente. În organism, acționează ca un antioxidant, ajutând la protejarea celulelor împotriva daunelor cauzate de radicalii liberi. Radicalii liberi sunt compuși care se formează atunci când organismul transformă alimentele pe care le consumăm în energie. Îl găsim în fructe (în special citrice) și legume.

Cum consolidăm imunitatea?

Pe lângă produsele de la Fares, nutrienții din alimente sunt implicați în multe funcții organice și interacționează cu celulele noastre imune, întărindu-le. Cantitatea de alimente care au capacitatea de a ne întări este foarte largă, dar ceea ce este relevant pentru sănătatea ta este că îți îmbunătățești dieta și stilul de viață în general, deoarece pe lângă o alimentație bună prin consumul a tot ceea ce este sănătos, este interesant că aceasta este însoțită de alte bune practici sănătoase.

În primul rând, trebuie să clarific că nu există alimente anti-coronavirus, dar dacă putem găsi unele dintre ele care pot să întărească sistemul imunitar, ci și, în cazul în care trebuie să avem de-a face cu virusul, corpul nostru va fi mai pregătit și mai puternic pentru a o combate, ducând la o recuperare mai bună și mai rapidă.

Eu am găsit solutia să mă protejez pentru sezonul rece. Tu cum o faci?

Acest articol a fost scris pentru concursul Superblog 2020

1 COMENTARIU

Lasă un răspuns