Un prieten mi-a spus că atunci când trebuie să cumpărăm un nou telefon mobil este esențial să facem 2 lucruri: Mai întâi, instalăm WhatsApp. În al doilea rând, să ne achiziționam o husa și folie pentru protecția ecranului. Să ai un unui telefon fără husă este ca și cum ai conduce o mașină fără bara de protecție – nimeni nu dorește ca un dispozitiv nou să se spargă sau să crape.
Dincolo de glumele prietenului meu, este foarte recomandată cumpărarea unei huse pentru telefon este de obicei unul dintre primii pași pe care îi urmează orice utilizator atunci când cumpără un telefon mobil, dar și implementarea unei folii pentru a proteja ecranul telefonului mobil. În prezent, ecranele telefoanelor noastre au niveluri diferite de protecție și, dacă doriți să evitați probleme, nimic mai bun decât aplicarea unuia dintre diferitele tipuri de protecție.
De ce ar trebui să cumperi o husă pentru mobil?
Telefonul în ziua de azi a devenit accesoriul cel mai de preț și nu mă refer la cel de la raft, că na nu toți ne permitem unul scump, dar nu ne putem imagina viața fără el. Din acest motiv este necesar să îl protejăm de lovituri pentru a nu fi nevoiți să mergem la service. Cum facem asta? Păi folosim o husă sau o folie de protecție sau chiar pe amândouă.
Dar cum alegem o husă potrivită? Asta e o întrebare la care vreau să vă dau eu un răspuns. Bine, din punctul meu de vedere că acum, poate voi aveți alte criterii. Dar eu cum sunt o fire practică în primul rând trebuie să protejeze bine telefonul(deși m-ar mira să nu o facă), doar ăsta e chiar rolul ei. Și credeți-mă de multe ori din lipsă de atenție îl scap. Deci o husă anti șoc e perfectă. Același prieten mi-a recomandat să nu cumpăr de la orice colt de strada, unde calitatea este îndoielnică, cel mai bine să comand odată cu telefonul sau de la un alt magazin specializat pe accesorii precum BrandGSM.
Am și un criteriu personal după care să îmi aleg husa. Am o nepoțică foarte energică și curioasă. Ca orice copil când vede telefon sau tabletă vrea să mi-l ia să se joace. Exact așa e ea și telefonul meu e în pericol la cât de neastâmpărată e. Nu că m-aș supără prea tare pe ea, dar e bine să îmi iau măsuri de precauție.
Am decis să folosesc o husă, dar ce fel de husă?
Din piele pentru a acoperi tot telefonul, husa din silicon care acoperă doar zona din spate o folie invizibilă din sticlă… opțiunile sunt foarte numeroase. Trebuie amintit că este întotdeauna recomandabil să căutam o husă de calitate, indiferent de materialul utilizat. Astfel, dacă cumpărăm unul din silicon care în timp să nu devină gălbuie de la colț de stradă.
La magazinele cu accesorii ieftine am întâlnit de multe ori ca husa inițial transparentă să capete o altă culoare și nu mi-a plăcut acest lucru. Sunt genul de om căruia îi place ca telefonul să nu aibă nici cea mai mică zgârietură, am urmat sfatul prietenul meu și mi-am comandat husă telefon pe brandgsm.ro
A dota telefonul cu o husă sau o folie telefon Lemontti implică pierderea acelui plus estetic pe care îl are telefonul nostru, dar mai presus de toate protecția ce o oferă este cea mai importantă. Ecranul este protejat de zgârieturi și murdărie, iar apa și praful nu pot pătrunde pentru a deteriora telefonul. Ca mai toată lumea am experimentat și foliile acelea din silicon, nu doar ca arata ciudat pe ecranul telefonului, dar protecția este 0, așa că nu le recomand.
Depinde de voi să decideți cum vă protejați telefonul. Sunteți unul dintre acei oameni care folosește o husă și folie pentru telefon sau preferați să riscați durabilitatea lui?
Acest articol a fost scris pentru concursul SuperBlog 2020
[…] De ce aveți nevoie cu adevărat pentru a vă proteja telefonul mobil de daune fizice? […]