În jurul lumii, în jurul visului

0

În această vară am descoperit că am acel spirit de aventurier, de a cunoaște întreaga lume. Când eram copil, îmi imaginez că sunt Phileas Fogg. Așadar, intenționez acum adult fiind să cunosc lumea, dar nu vă pot asigura că o voi face în 80 de zile.

Îndrăznești să mergi în căutarea viselor tale?
În opinia mea, călătoria este o dependență, vă pot asigura acest lucru. Există oameni care încă nu au descoperit-o, dar în interiorul fiecăruia dintre noi este acel mic călător, cu un rucsac pregătit, aparat de fotografiat în mână și dornic să exploreze noi lumi.

Astăzi mă consider unul dintre acei oameni care se mișcă după obiective. Sunt pasionat de călătorii, cred că ați observat asta. Călătoria mea începe mai devreme, nu numai în visele mele.

Cine mă va însoți?
I-am propus unei prietene să mă însoțească, ea foarte temătoare mă întreba cum călătorim singure, două femei. I-am spus că dacă nu vrea să mă însoțească, voi pleca singură. Când m-a văzut atât de hotărâtă, acceptă să-mi fie tovarășul meu de călătorie.

Primul pas: am pregătit bagajul cu multe zile înainte, pentru a nu uita nimic, produsele de care am nevoie, hainele de bază și accesoriile, pantofii, trusa de prim ajutor și lucrurile indispensabile. Nu sunt genul de om care pune lucrurile în valiză doar pentru a le pune fără să le folosească deloc. De asemenea, nu pot uita cardul de credit și ceva bani cash.

Al doilea pas: să căutăm cu ce agenție de turism voi merge. Mă gândeam la Christian Tour pentru că știu că are circuite culturale Christian Tour. I-am povestit prietenei mele despre ideea mea și ne-am dus la agenție. După multe dezbateri am ales circuite exotice Christian Tour.

Ce vreau să vizitez mai întâi?
Thailanda și Indonezia sunt destinații pe care vreau să le cunosc. Obiceiurile lor, atât de diferite de ale noastre, îmi atrag atenția, în mod evident, în afară de monumentele, religia și plajele sale paradisiacale.

Thailanda

Întotdeauna mi-am dorit să cunosc India și, în sfârșit, visul meu se va realiza. Vreau să vizitez New Delhi care are locuri precum Qutab Minar, cel mai vechi monument islamic, Poarta indiană, un simbol; Rastrapati Bhawan, reședința președintelui Indiei și templul Sikh Gurdwara Bangla Sabih. India iese în evidență tocmai datorită diversității sale religioase, iar în călătoria noastră putem vedea temple ale diferitelor religii și trăim spiritualitatea țării în diferitele sale reprezentări. India este țara milionelor de zei, a Fortelor și Palatelor, din epoca glorioasă a Maharajasului. De asemenea, vreau să vizitez Triunghiul de Aur. Dintre toate cele mai importante pentru mine este să vizitez Taj Mahal. Este una dintre cele mai frumoase edificii din lume, rezultatul unei frumoase și tragice povești de dragoste, considerată una dintre cele șapte minuni ale lumii.

India

New York este orașul pe care îl cunoaștem cu toții fără să-l fi vizitat și, desigur, vreau să îl vizez cu adevărat. Cineva mi-a spus că este un oraș nu foarte complicat. Transportul public este simplu și putem ajunge acolo în zona dorită. Există, de asemenea, restaurante pentru toate gusturile și pentru toate bugetele.

Aș dori, de asemenea, să vizitez țările din Europa de Nord, cum ar fi Norvegia, de exemplu. Aș dori să urc la bordul unui feribot care navighează prin insule, orbit de soarele apusului, care ne face drum prin apele înghețate.

Când eram copil visam să cunosc Parisul și să pot întâlni acel loc dorit într-o zi. După ani mai târziu, îmi voi îndeplini în sfârșit visul. Vreau să vizitez Catedrala Notre Dame: un monument istoric și artistic care a fost construit în anul 1163. O altă atracție este Turnul Eifel, această icoană arhitecturală la nivel mondial.

Hei, care m-a trezit din visul meu? Eu visam să cuceresc lumea. Poate cândva acest vis va deveni realitate

Acest articol a fost scris special pentru Superblog 2019.

Lasă un răspuns