Relaxare la cumpărături – Primul Black Friday în pandemie

1

Zilele următoare, milioane de oameni din întreaga lume vor „ceda” uneia dintre cele mai bune invenții din marketing: Black Friday. Datorită coronavirusului, cozile interminabile au fost înlocuite de cumpărături în mare parte online, care este extrem de comod și ne scutește de drumuri la diverse magazine.

În ciuda faptului că a fost un an trist și atipic, acest lucru nu mă împiedică să aștept cu nerăbdare „Vinerea Neagră”. Trebuie să cumpăr haine noi, încălțăminte și multe altele. Este unul dintre cele mai așteptate momente pentru calmarea „dorului meu de viață”. Criza de sănătate si restricțiile a schimbat unele obiceiuri de cumpărături.

Dar ce va deveni Black Friday în pandemie?

Trebuie să fiu clar cu privire la bugetul meu și să nu fiu tentat să cumpăr tot ce este în vânzare, deși nu am nevoie de ele și mai ales bugetul meu nu este atât de mare. Trebuie să păstrez banii după Black Friday, pentru cadouri de Crăciun. Așa că trebuie să-mi fac cumpărăturile pentru sărbătorile de iarnă și lista de cadouri din timp. Nu-mi place să fac liste spontane, aș cheltui mai mulți bani.

După cum v-am mai spus, sunt o persoană cu o gândire pozitivă și văd în Black Friday o oportunitate de a face cumpărături atât pentru mine cât și pentru cei drag mie. O prietenă chiar mi-a spus că sunt amanta reducerilor pe care sper să le obțin la maximum.

Black Friday pe ANSWEAR.ro

Dacă tot sunt amanta reducerilor atunci voi începe prin a-mi cumpăra haine și încălțăminte noi. Black Friday pe ANSWEAR.ro îmi oferă această șansă și voi profita de ea. Doar oglinda nu-mi oferă reduceri? Cum ce reduceri? Câțiva centimetri în talie și ceva ani.

Black Friday pe ANSWEAR.ro

Așa cum am mai scris mai sus voi profita și voi face cadouri celor dragi articole vestimentare. Recunosc că în anii anteriori le ofeream diferite suveniruri ceva ce vor avea amintiri de la mine și peste ani. Pandemia de coronavirus și restricțiile care ne limitează accesul oriunde i-a făcut sa nu le mai pese practic de ei. Înainte care mai de care ne lăudam cu achizițiile făcute, acum nu mai e la fel. În plus, mama e de moda veche, nu prea crede în cumpărăturile online, mai ales în ceea ce privește vestimentația, crede că mărimile și calitatea obiectelor vestimentare, nu poate fi aleasa în mod corect, ca atunci când „pipăie ochiul.

Ați înțeles care planul meu nu? Dacă tot am pomenit de ANSWEAR ce credeți că am făcut? Am început să „răscolesc” hainele pe site. Am ocazia să îmi cumpăr haine de firmă la prețuri pentru buzunarul meu.

Știți vorba aia, asa mamă așa fiică? Am un plan nebun, ca să-l numesc așa. Mi-mi-am zis dacă tot ma bântuie ideea de ce să nu o pun im practică? Zis si făcut. Bănuiesc ca sunteți curioși. Vă zic acum. Vreau să profit de faptul că am găsit îmbrăcăminte la reducere și voi cumpăra ținute mamă-fiică, pentru mine și mama mea. În primul rând doresc să-i arăt iubirea și aprecierea, și în al doilea rând doresc să-i demonstrez că a face cumpărături online nu e bau bau.

Ochiul meu a văzut, deși nu „pipăie”, cum spune mama, un pulover din colecția Only. Modelul cu guler pe gât confecționat din tricot gros știu că e pe gustul mamei mele.

îmbrăcăminte la reducere

Mama mea e fan încălțămintei din piele, la fel și eu. Botinele din colecția Tommy Hilfiger parcă îmi strigau, „ia-mă pe mine”și le-am luat. Sunt genul de om căruia îi place să se îmbrace și să se încalțe cât mai comod iar botinele chiar sunt genul meu. Țineți-mi pumnii! Sper să-i placă și mamei.

 Tommy Hilfiger - Cizme de piele

Dacă ar fi după mine as cumpăra tot site-ul, dar, buzunarul meu spune pas. Păi ce credeți ca îl ascult pe el? Nu. Mi-am achiziționat și o poșetă mica din colecția Medicine. Eu rareori port poșete de dimensiuni mari. Aceasta este pe gustul meu, are adâncime 8 cm, înălțime 24,5 cm și lățimea la baza 30,5 cm.

poșetă Medicine

Acum chiar mă opresc. Voi ce anume va achiziționați de Black Friday?

Acest articol a fost creat pentru concursul SuperBlog 2020.

Fotografiile au fost preluate de pe site-ul ANSWEAR.

1 COMENTARIU

Lasă un răspuns