3 ani de Magia Cuvintelor

La mulți ani Magia Cuvintelor!

3

Am început acest blog pe 10 ianuarie 2018, sperând să devin un adevărat blogger. Am muncit foarte mult pentru a ajunge aici și culeg roadele a tot ceea ce am semănat cu perseverență și răbdare.

Vreau să sărbătoresc cu voi toți, oferindu-vă un articol plin de iluzie, inspirație bazată pe viața de zi cu zi a oamenilor adevărați, ca tine și mine. Vreau să vă aduc un zâmbet, zâmbete reale de la oameni care fac parte din viața mea, atât înaintea blogului, cât și a altora, datorită blogului.

Mulți ani mi-am dorit să am propriul blog, nu am vrut să investesc timp într-o platformă gratuită. Mă temeam că într-o zi platforma se va închide și îmi voi pierde toată munca. Așadar, șansa de a avea propriul meu blog a venit pe 10 ianuarie, acum 3 ani.

Nu am încetat să postez conținut nou de o săptămână. Cel puțin o dată pe săptămână a apărut cel puțin o nouă postare pe acest blog. Și asta nu a fost întotdeauna ușor … Dar am reușit!

De ce sărbătoresc astfel ziua de naștere a blogului?

Avem nevoie de inspirație pozitivă, suntem deja bombardați cu negativitate, agresivitate și frică. Trebuie să găsim aceste pastile pentru motivație, pozitivitate. Acesta este motivul pentru care am aproape întotdeauna o problemă psihologică.

Acest blog m-a ținut alertă, activă și învățând constant m-a ținut în contact permanent cu oameni uimitori. Mă consider o persoană căreia îi place să citească și să scrie și m-am trezit că am nevoie de un site unde să pot reflecta multe dintre ideile pe care le am adesea.

Știu că nu sunt cunoscută ca blogger, dar acest blog face deja parte din mine și în 2021 voi continua să fac ceea ce îmi place cel mai mult să fac, să scriu. Cititul despre orice reprezintă o îmbunătățire a tehnicii mele de scriere și am acumulat cunoștințe pe care nu am crezut niciodată că le voi avea. Scriind despre probleme psihologice, călătoriile mele, competiția SuperBlog m-a ajutat să mă transform într-un alt eu. Studiez noi formule pentru a-mi îmbunătăți stilul de scriere deoarece este necesar să mă fac înțeleasă de toți cei care citesc blogul meu și astfel câștig mai mulți cititori.

Nu m-am gândit niciodată să fac blogul cu ideea de a face bani, aceasta este marea greșeală pe care o fac mulți. A face un blog pentru a face bani nu te face să te simți împlinit și mai mult, nu toată lumea poate câștiga bani cu blogul, mulți eșuează și părăsesc blogul.

Mulțumesc! Nu pot decât să vă mulțumesc că ați fost aici de atunci când am început și că ați citit blogul în toți acești 3 ani. Nu mă opri și voi continua să scriu.

3 COMENTARII

Lasă un răspuns