Cum mi-am construit viitorul cu Vindem-Ieftin.ro

1
Vindem-Ieftin.ro
Sursa foto: Vindem-Ieftin.ro, Editare: Canva

Ani de zile am avut diferite slujbe care nu mi-au adus satisfacții și nu mă refer doar la bani, ci și la acel „aici nu e locul meu”. Cu fiecare job schimbat aveam sentimentul că nu sunt făcută pentru acel loc de muncă, iar acest lucru mă făcea să mă simt frustrată. Mi-am zis că trebuie să fac ceva și am decis că este timpul să-mi urmez propriile ambiții.

Am vrut să încerc ceva nou, ceva care să-mi dea satisfacția care îmi lipsea. Familia nu prea avea încredere în mine că voi reuși. Știind că renunț foarte ușor la provocări, au spus că e doar un moft. Ei bine nu, de data asta mi-am dorit foarte mult să fac ceva cu viața mea, am vrut să excelez într-un domeniu care să mă reprezinte.

Așa că am aplicat să devin francizor al unei companii tinere și dinamice, Vindem-Ieftin.ro, primul market network din domeniul materialelor de construcții. Compania a lansat un concept unic, este vorba despre Depozit Virtual. Un asemenea depozit acționează ca un depozit clasic iar comanda se face online. În plus, au și un scop precis, acela de a reduce la jumătate numărul camioanelor care transportă materiale de construcții pe șosele și reducerea cheltuielilor de logistică, stocuri sau depozitări, vezi detalii pe site.

Depozit Virtual
Sursa foto: Vindem-Ieftin.ro

De ce am ales Vindem-Ieftin.ro

Mi-am amintit că în urmă cu ceva timp comandasem instalații termice și instalații sanitare de la Casa de Comenzi Vindem-Ieftin.ro pentru casa bunicilor mei. Îmi amintesc că am intrat pe site-ul lor și așa am aflat că nu oferă doar materiale de construcții, ci și consultanță în domeniu. Specialiștii lor știau nu doar ce materiale am nevoie ci și cantitatea necesară.

Acest lucru m-a făcut să mă gândesc și să-mi dau seama că îmi doresc să lucrez în acest domeniu, să comunic cu oamenii și să-i ajut să-și construiască viitorul. Cum adică viitorul? Ei bine, fiecare dintre noi ne facem o casă care să ne fi cămin, nu? Căminul este fi viitorul, un loc în care simțim sprijin, siguranță și dragoste.

Înainte de a intra în această afacere, am început să fac un inventar complet al tipurilor de job în care m-aș fi descurcat sau nu. Următorul pas a fost să pun în balanță nevoile financiare ale familiei mele și evident interesele mele personale. În cele din urma am restrâns lista opțiunilor de franciză și am eliminat pe cele care nu mi se potrivesc.

Casa de Comenzi Vindem-Ieftin.ro
Sursa foto: Vindem-Ieftin.ro, Editare: Canva

Mi-am transformat visele într-o afacere

Înainte de a deveni francizor al companiei Vindem-Ieftin.ro, m-am documentat foarte bine și am aflat că pentru a crea o astfel de franciză nu este nevoie să plătesc taxe lunare sau anuale. Pentru mine a fost o șansă enormă să reușesc în domeniul afacerilor. Motivația și abilitățile mele în managementul afacerilor m-au făcut să fiu interesată de acest tip de afacere.

Ceea ce îmi place foarte mult este că pot conduce afacerea din confortul casei mele și îmi pot face propriul program. În plus, venitul este proporțional cu munca depusă. O astfel de afacere se dezvoltă rapid și asta mă bucură foarte mult că fac parte din ea. Dacă vrei să devii și tu francizor sau vrei să comanzi materiale de construcții, e foarte simplu, accesezi următorul link https://vindem-ieftin.ro/depozit-virtual/ și afli toate detaliile care te interesează.

Despre Vindem-Ieftin.ro vă mai pot spune că în următorii 10 ani vor deschide 100 de Depozite Virtuale în România și 50 în Europa. Ce credeți, se opresc aici? Nu, în 20 de ani vor avea active 200 de Depozite Virtuale, 200 în Europa și încă 100 în alte regiuni de pe glob.

Vindem-Ieftin.ro
Sursa foto: Vindem-Ieftin.ro, Editare: Canva

O prietenă foarte apropiată știa foarte bine cu ce mă ocup și a vrut să vadă cât de bine mă descurc. M-a căutat după o adresă de e-mail străină mie și apoi m-a sunat de pe un număr de telefon necunoscut. Îmi spune pe un ton serios: „Trebuie să refacem interiorul casei și avem nevoie de materiale de construcții, instalații electrice, instalații termice, instalații sanitare, izolație termică și multe altele. Vă rog să ne ajutați cu prețuri și detalii.” Am rămas blocată pentru o clipă, dar am reușit să ies din impas și să duc comanda până la capăt. Abia după câteva zile am aflat că și-a renovat casa cu materialele indicate de mine. Pentru prima dată am rămas fără cuvinte.

Articol scris pentru a patra probă de la Superblog 2022, probă sponsorizată de Vindem-Ieftin.ro

1 COMENTARIU

Lasă un răspuns