Spring SuperBlog: provocări, cunoaștere și autocunoaștere

0

Pe 1 martie sărbătorim nu numai începutul primăverii calendaristice și mărțișorul, ci și începutul unei noi provocări. Dacă te întrebi care este provocarea, nu te gândi la ceva rău, este vorba despre Spring SuperBlog care ne testează limitele și cunoștințele.

Despre SuperBlog, ar trebui să știi că este deja la a 22-a ediție, toamnă (SuperBlog) și primăvară (Spring Superblog). Am participat la competiția SuperBlog pentru prima dată în 2018, mai mult din curiozitate. A fost destul de dificil pentru mine, dar mi-a plăcut și apoi am participat la Spring SuperBlog în 2019. De atunci am participat constant.

Vrei să participi și tu? Asumă-ți riscuri.

Se spune că în viață, dacă nu-ți asumi riscuri, nu vei realiza niciodată ceea ce ți-ai propus. Datorită provocărilor oferite de competiție am învățat să scriu mult mai bine decât înainte și o poți face și tu.

Dacă ești la prima participare la Spring SuperBlog 2021, ar trebui să știi că în zilele de luni, miercuri și vineri este lansată o nouă probă și ai la dispoziție 7 zile pentru a scrie articolul. Trebuie să-l urci pe platformă înainte de ora 23:59. După alte 7 zile, vei primi o notă pentru articol. Nota va fi dată după brieful probei aferente.

Dacă te întrebi dacă am terminat pe primele poziții în competiție, să știi că nu am reușit. Dar cu fiecare ediție mă pregătesc mai bine. Poate tu vei reusi mult mai repede decât mine.

Ceea ce îmi doresc eu mie, îți doresc și ție, multă inspirație și să scriem cât mai atractiv și estetic. Spring SuperBlog ne testează cunoașterea și autocunoașterea.

Lasă un răspuns