Spring SuperBlog 2024 – noi aventuri

0
Spring SuperBlog 2024

Începe o nouă competiție, Spring SuperBlog 2024, știți voi competiția aia care încinge creierii bloggerilor. Și dacă tot începe, nu voi rata să apar și eu pe lista participanților. Ce cred ei, că îi las singuri? Bineînțeles că nu. Îmi iau cea mai de preț armă, laptopul, și încep „lupta”. La SuperBlog nu ai voie să fii modest, ci luptător pe taste.

Mă voi strădui să aduc în fața cititorilor mei cele mai captivante articole. Pentru asta trebuie să-mi pregătesc bine lecțiile, să fiu pregătită, să nu rămân în urmă cu probele și să mă documentez cum trebuie. SuperBlog a fost mereu despre mine și o competiție cu mine însămi, vreau o poziție mai bună în clasament și în blogosferă. Uf, iar am uitat să fiu modestă.

Evident, sunt conștientă că, fără efort, nu voi reuși să mă documentez. Deci, trebuie neapărat să-mi încarc bateriile. Mărturisesc că nu mi-a plăcut niciodată să spun nimănui că mi-a fost teamă, sau mai bine zis să mă simt stânjenită, că juraților nu le va plăcea ceea ce m scris. Am trecut cu brio de această etapă.

Spring SuperBlog

Ehee, sunt destui care cred că scrisul este o pierdere de timp și că oamenii nu mai citesc. Îmi tot spuneau că nu merită să scrii pentru oamenii (jurații) care nu apreciază efortul unui blogger. Bloggerul nu primește nimic, ci doar oferă. Le-am tot explicat că tu, participantul, câștigi experiență, probele te obligă să cauți creativitatea în interiorul tău.

Ei bine, tu, dragă cititorule, dacă te gândești în continuare doar la partea materială, vreau să-ți spun că au fost și sunt probe în care sunt oferite diferite produse spre testare. Sper că te-am convins că nu e totul în negru și alb. Ce zici, te bagi?

Este foarte simplu să te înscrii în competiția Spring SuperBlog 2024, trebuie doar să accesezi site-ul Superblog și să completezi formularul de înscriere. Conturile din edițiile anterioare nu mai există – la începutul fiecărei ediții SuperBlog se creează un cont nou deoarece fiecare ediție este o competiție separată.

Lasă un răspuns