INDIRA – bijuteriile care hrănesc sufletul

1

Bijuteriile au existat din cele mai vechi timpuri și au fost un complement indispensabil pentru ținuta unei femei. Unele femei au spus că simt că lipsește ceva dacă nu le poartă. Garderoba unei femei este considerată incompletă fără o bijuterie perfectă. Fără îndoială, înfrumusețează și dau o notă de distincție femeilor bine îmbrăcate.

Bijuteriile care vorbesc despre tine

Sunt o femeie care crede că bijuteriile sunt un simbol al feminității și chiar al statutului social. Se știe deja că bijuteriile au făcut întotdeauna ca femeile să se simtă frumoase și încrezătoare. Semnificația bijuteriilor constă în capacitatea lor de a evidenția frumusețea naturală a unei femei.

Îmi plac bijuteriile și ador să le ofer cadou deoarece conțin mai mult decât un mesaj pe care vreau să-l transmit, încadrează momente, generații, ocazii speciale și face pe femeia care le poartă să fie elegantă, senzuală, discretă și îndrăzneață. Fiecare bijuterie îmbunătățește acea frumusețe și personalitate pe care o posedăm fiecare dintre noi (femeile). Dincolo de a le folosi pentru tendințe sau pentru a le combina cu ținuta noastră, tipul de bijuterii pe care îl alegem poate spune multe despre noi.

Indira

De ce îmi place să ofer bijuterii?

Femeile își doresc bijuterii, dar primesc altceva. Uneori se întâmplă ca femeile să primească alte lucruri, cum ar fi diferite accesorii și, de fapt, preferă să primească bijuterii. De aceea am și această dorință, să fac astfel de surprize.

Trăim într-o perioadă în care femeile știu perfect ce accesorii sunt potrivite pentru ele, în schimb bijuteriile surprind și cuceresc întotdeauna. Dacă te gândești că mă pot înșela orice este posibil, dar nu fac acest tip de cadou până nu aflu ce îi place și nu îi place persoanei căreia urmează să îi fac surpriză. Am un avantaj, sunt un „umăr” foarte bun pentru cine are nevoie de un sfat sau pur și simplu să își spună păsul. Fiecare dintre noi simțim nevoia să ne descărcăm sufletul în fața cuiva. Ei bine, dacă îmi este cineva apropiat strecor discret câteva întrebări și așa aflu detalii care m-ar ajuta să le ofer cadoul dorit. P.S. Sper să nu afle prietenele mele.

Bijuteriile din argint, o alegere bună pentru a le oferi cadou

Mereu am considerat-o pe mama o mare iubitoare de bijuterii din argint, pentru că este un accesoriu care poate transforma complet o ținută, putând adapta look-ul la orice ocazie foarte ușor. De 8 martie, i-am oferit mamei o pereche de cercei de argint de la Indira, nu doar pentru că îi place acest metal prețios, ci și pentru că este cel important om din viața mea. Cu această pereche de cercei de argint corect aleasă nu am dat greș, mama a fost mai mult decât încântată.

Dacă nu știai, argintul oferă și un beneficiu pentru sănătate: este natural, antimicrobian și ucide tot felul de germeni. Este o caracteristică care capătă și mai multă importanță în aceste vremuri de pandemie, deoarece previne răspândirea bolilor respiratorii prin intermediul bijuteriilor.

Acum câteva zile a fost ziua de naștere a celei mai bune prietene a mea și cu câteva săptămâni înainte am făcut un plan pentru a afla ce îi place cel mai mult să primească. Jocul a avut ca scop să aflăm ce lucruri ne plac. Eu i-am spus ce îmi place mie, iar ea la rândul ei mi-a spus ce îi place ei. Jocul a fost o idee bună, ca orice femeie pasionată de bijuterii, îi place să aibă cele mai frumoase modele de bijuterii.

Am ales pentru prietena mea o brațară din argint de la Indira, care să o reprezinte, este un om care a depășit multe probleme. Modelul alăturat i se potrivește: este un model delicat, elegant, care inspiră încredere.

A dărui o bijuterie cuiva nu este legat doar de un act romantic între un cuplu, a oferi o bijuterie unei prietene poate însemna crearea unei noi legături care să vă țină mai aproape.

De ce am ales bijuterii de argint de la Indira?

Indira oferă o gamă largă de bijuterii din argint, astfel încât fiecare femeie să poată găsi piesele care o reprezintă, și prin care își poate exprima felul unic de a fi.

Bijuteriile Indira îți oferă libertatea de a experimenta și descoperi propriul stil ce îți reflectă starea de spirit, fie că te simți îndrăzneață, elegantă sau chic.

Dacă tot am comandat pentru mama și pentru prietena mea bijuterii nu puteam să nu comand și pentru mine – și eu ador bijuteriile. Îmi doream de ceva timp un inel și mi-am zis că acum este ocazia să-mi măresc colecția de inele. Am ales un inel cu piatră naturală ce-mi oferă mai multă încredere în mine.

Tu când ai oferit ultima dată o bijuterie?

Articol scris pentru competiția SuperBlog 2021

1 COMENTARIU

Lasă un răspuns