Să învățăm să ne trăim viața

2

Am învățat că, pentru a-ți trăi propria viață, trebuie să încetezi să-ți mai faci griji pentru alții; fiecare are povestea sa personală cu experiențe unice. Pentru a învăța să trăim nu există manual de instrucțiuni. Din acest motiv, ajungem să ne maturizăm prin greutăți și greșeli, în timp ce încercăm să dobândim noi învățături.

Nu de multe ori ori am spus: „cât de mult aș vrea să trăiesc viața vecinului sau a prietenului, pentru că el este mai norocos decât mine”. Ar trebui să învățăm să prețuim ceea ce avem, nu trebuie să ne trăim viața cu mari sentimente de nemulțumire. Oricât de greu este trebuie să înțelegem că viața este un dar, este tot ce avem aici și acum.

Întotdeauna am privit fericirea ca reprezentând tot succesul pe care viața îl poate aduce, chiar dacă pe mine m-a cam ocolit. De multe ori am simțit ca totul a devenit o rutină. În consecință, a devenit foarte obișnuit să închei ziua cu un sentiment de gol ce trebuia umplut.

Să învățăm să ne trăim viața

Trăiește la maximum fiecare clipă

Sunt conștientă că viața nu e întotdeauna roz și plină de bucurie, ci va avea și momentele ei de „întuneric”. Desigur, am învățat că a trăi fără frustrări implică să știi cum să dai fiecărui lucru importanța sa corespunzătoare. Tot ceea ce trăim se numește experiență și face parte din viața noastră.

Fericirea vine sub multe forme. Vestea bună este că poate fi extrem de diferită de la persoană la persoană. Deci tot ceea ce facem în viață pentru a fi fericiți implică și sacrificiu. Există o serie de probleme cheie care îngreunează găsirea fericirii. Lumea în care trăim este incredibil de complicată și acest lucru se reflectă în modul în care ne trăim viața.

Ne plângem că viața e scurtă și ne întrebăm adesea de ce nu reușim să ne bucuram de ea. Cineva spunea că ne trăim viața în weekend și supraviețuim în celelalte zile ale săptămânii. Se spune că atragem ceea ce suntem.

viața

Mâine va fi o altă zi

Chiar și atunci când am avut puține momente de fericire, am spus întotdeauna: „voi fi fericită când voi ajunge să reușesc tot ce mi-am propus și când îmi voi atinge scopul voi simți că viața mea este împlinita”. Mulți oameni pun condiții pentru fericirea lor. Aceasta este o mare greșeală, o greșeală din care eu am învățat multe.

Am evitat să mă adaptez și să mă schimb pe mine doar pentru a fi inclusă în anumite grupuri de oameni. În schimb, am învățat să mă înconjor de oameni pe care îi admir și care mă fac să mă simt bine atunci când petrecem timp împreună. Mereu am considerat că fericirea stă în lucrurile mici.

Tu cum îți trăiești viața?

Puteți prelua maxim 500 de caractere din acest articol, condiția este să precizați și inserați vizibil link-ul articolului

2 COMENTARII

Lasă un răspuns