Spring SuperBlog 2021: Am învârtit rotițele și am ajuns la final de ediție

5

Tocmai s-a încheiat una dintre cele mai dificile ediții de Spring SuperBlog. Am spus una dintre cele mai dificile, deoarece în această ediție, unii sponsori au notat tehnica mai mult decât povestea. Pentru unii bloggeri nu a fost un impediment acest lucru, dar pentru mine a fost. Acest lucru nu m-a determinat să renunț. Ba din contra, m-am ambiționat să scriu și mai bine.

Sunt unul dintre acei oameni care nu renunță la provocări. Gustul dulce-acrișor al provocărilor îmi dă putere, de aceea nu-mi plac oamenii care renunță ușor la ceea ce le place și dau cu piciorul oportunităților. Eu nu sunt așa, cu cât este mai dificil, cu atât mă lupt cu mai multă forță. Am fost ridiculizată de unii oameni care nu au treabă cu bloggingul. Se știe deja, orice pădure are și uscăciuni. În primul rând, mi-am dovedit mie că pot. Sunt un pic cam egoista, nu țin cont decât de păreri și sfaturi constructive.

SuperBlog, laptop, Magia Cuvintelor

Finalistă Spring SuperBlog 2021

În această ediție de Spring SuperBlog nu am câștigat premii, dar am câștigat un loc mai bun în clasament și da, sunt finalistă. Am urcat cu 10 poziții mai sus decât eram la finalul SuperBlog 2020. Știu, nu e destul, dar mă provoc pe mine să fiu în Top 10. Eu sunt conștientă că în top sunt bloggeri foarte buni, dar îmi voi face loc printre ei, acest lucru mă va ajuta foarte mult să excelez în acest domeniu.

După cum am scris mai sus, am fost deseori întrebată de ce particip la SuperBlog dacă nu câștig. Faptul că am scris despre diferite subiecte m-a scos din zona mea de confort. De asemenea, am învățat lucruri noi, indiferent dacă sunt legate de probele lansate, sau de interacțiunile cu alți bloggeri. Nu e ca în alte competiții, deși „rivali” suntem de fapt uniți. Nu există resentimente față de x care a câștigat.

Am învățat să acord mai multă atenție aspectului blogului, nu prea am înțeles de la început care era faza și de ce este așa de important acest aspect. Abia după doi ani am realizat importanța lor. Eu zic că e bine și acum, decât prea târziu.

Finalistă, Spring SuperBlog 2021

De la blogger la superblogger

În competiția Spring SuperBlog 2021 am „pornit” de la curățenia de primăvară în casă și am terminat cu curățenia în gradină, cea din urmă fiind și una dintre preferatele mele, iar notele au fost pe măsura efortului depus, în cea mai mare parte. Știind deja de la probele anterioare cât de solicitant este m-am antrenat intens, probele din competiția din acest an au fost solicitante încă de la început.

Una dintre provocările majore a fost să-mi imaginez că voi avea la masa de Paște o personalitate publică. Inițial m-a cam speriat un pic proba, apoi am dat frâu imaginației și mi-a plăcut ce a ieșit, chiar dacă articolul a primit 97 de puncte. Cineva m-a întrebat cum ar reacționa artistul dacă ar citi ce am scris. Nici prin cap nu mi-a trecut să mă gândesc la așa ceva, dar în cazul în care ar citi clar ar râde. A aflat că a fost la o întâlnire, fără să știe.

 Laptop, Blogging, Blogger,

De la un blogger timid în 2018 la superblogger de astăzi a fost un drum anevoios, încununat cu succes. Succesul poate însemna că pe lângă premii câștigi și un un bagaj de noi cunoștințe. SuperBlog nu e doar o competiție, e modalitatea de a evolua ca blogger. Să termini pe locul 20 din peste 60 de bloggeri activi nu e chiar „mare brânză”.

În încheiere, cred că ar trebui să trag câteva concluzii: mă înscriu la fiecare ediție pentru că pot, pentru că vreau. Aș putea enumera zeci de motive, dar ar fi copleșitor.

5 COMENTARII

Lasă un răspuns