Am primit o provocare – Particip la Superblog!

2

Unul dintre marile mele vise este să excelez în blogging. Mulți dintre voi știți deja că una dintre marile mele pasiuni este scrisul. Prin intermediul interviurilor am cunoscut oameni care m-au ajutat să îmi schimb perspectiva asupra modului de a vedea viața.

Cu toate că eu nu sunt genul care scrie la comandă, am primit provocarea vieții mele de la un coleg de breasla căruia i-am luat un interviu, acea de a participa la Superblog. Recunosc că nu am participat niciodată la Superblog, îmi e un pic teamă. Cunosc mulți bloggeri care au participat și au câștigat. Până la urmă e șansa mea de a arăta ce pot.

Mi s-a spus ca Superblog este ca drogul, dacă participi odată, nu te vei putea lăsa. După cum vedeți am primit numai argumente pro, asa ca de la 1 Octombrie voi trece la atac.

Sunt conștientă că sunt începătoare și există riscul să fiu dezamăgită, dar știu că o competiție cum este cea de la Superblog este șansa care o aștept de atâta timp. Vreau să arăt ce pot.

Țineți-mi pumnii, chiar am nevoie.

2 COMENTARII

  1. Bine ai venit in SuperBlog – editia aniversara de 10 ani! Multumim pentru inscriere si iti amintim ca luni, 1 octombrie 2018, se lanseaza prima proba a competitiei. Daca vrei sa primesti probele direct in inbox, iti recomandam sa te abonezi la newsletterul nostru: https://blog.super-blog.eu/ Te asteptam cu drag la linia de start. Inspiratie si succes din plin!

Lasă un răspuns