Am primit o provocare – Particip la Superblog!

2
534

Unul dintre marile mele vise este să excelez în blogging. Mulți dintre voi știți deja că una dintre marile mele pasiuni este scrisul. Prin intermediul interviurilor am cunoscut oameni care m-au ajutat să îmi schimb perspectiva asupra modului de a vedea viața.

Cu toate că eu nu sunt genul care scrie la comandă, am primit provocarea vieții mele de la un coleg de breasla căruia i-am luat un interviu, acea de a participa la Superblog. Recunosc că nu am participat niciodată la Superblog, îmi e un pic teamă. Cunosc mulți bloggeri care au participat și au câștigat. Până la urmă e șansa mea de a arăta ce pot.

Mi s-a spus ca Superblog este ca drogul, dacă participi odată, nu te vei putea lăsa. După cum vedeți am primit numai argumente pro, asa ca de la 1 Octombrie voi trece la atac.

Sunt conștientă că sunt începătoare și există riscul să fiu dezamăgită, dar știu că o competiție cum este cea de la Superblog este șansa care o aștept de atâta timp. Vreau să arăt ce pot.

Țineți-mi pumnii, chiar am nevoie.

2 COMENTARII

  1. Bine ai venit in SuperBlog – editia aniversara de 10 ani! Multumim pentru inscriere si iti amintim ca luni, 1 octombrie 2018, se lanseaza prima proba a competitiei. Daca vrei sa primesti probele direct in inbox, iti recomandam sa te abonezi la newsletterul nostru: https://blog.super-blog.eu/ Te asteptam cu drag la linia de start. Inspiratie si succes din plin!

Lasă un răspuns