Provocarea cosmeticelor de la Allurene

2
Allurene Cosmetics
Sursa foto și editare Canva

De multe ori, noi femeile când vine vorba de îngrijirea personală cerem sfatul prietenelor sau unei alte femei apropiate fie ea soră, mamă, verișoară sau ce o mai fi. Pentru mine este foarte important să fiu îngrijită și tenul este chiar partea cea mai importantă. Dar chiar dacă ziceam că de obicei eu cer sfatul altor femei, am vrut altceva. Să văd un prieten, bărbat, cum se descurcă în acest caz și cum mă poate el sfătui pentru a fi frumoasă.

La început a fost cam blocat. Nu se aștepta la asta. Dar eu nu renunț așa ușor, așa că am insistat să îmi spună. A zis: „bine, atunci mă voi documenta și în timpul meu liber voi căuta site-uri de produse cosmetice de cea mai bună calitate și, îți voi spune ce părere am”. Zis și făcut. După îndelungi căutări a aflat și el cam câte produse ne trebuie nouă pentru a ne menține frumoase. Nu își închipuia că o să fie așa, dar Allurene Cosmetics, un brand ce va deveni curând un alt bun prieten l-a „ajutat” să se documenteze.

I-am spus că, într-adevăr eu nu mă machiez foarte des, dar de fiecare dată când este o ocazie specială trebuie să fiu perfectă. Orice machiaj trebuie îndepărtat la un moment și pentru asta am nevoie de un lapte demachiant. Prietenul meu mi-a spus că i se pare ciudat numele, însă pentru noi femeile este ceva obișnuit. I-am spus că provocarea a câștigat-o, oricum. M-am chinuit mult să găsesc produse care să mă inspire, nu știu el cum a reușit.

Cel mai bun prieten
Sursa foto: Pizabay, Editare Canva

Prietenul la nevoie (cosmetice) se cunoaște

Suntem prieteni de 7 ani, o cifră care ne urmărește pretudindeni, dar acest lucru e mai puțin important. În timp am devenit BFF și ne povesteam cam orice. Avem ca pasiune comună scrisul, bloggingul a fost element de legătură. A fost începutul unei lungi prietenii. Ce, nu crezi în prietenia dintre bărbat și femeie? Poate nu te-ai gândit că există așa ceva. Ce-i drept, cam rar acest lucru dar există și nu e deloc imposibilă o asemenea prietenie. De ceva timp mă gândeam să-l supun unei provocări și în timp ce căutam produse cosmetice de îngrijire al tenului mi-a venit ideea cu pricina.

Știu că ți se pare ciudat că am cerut sfatul unui prieten (bărbat), dar chiar nu găseam cosmetice testate dermatologic care să fie prietenoase cu tenul meu foarte uscat și sensibil. Aici, recunosc că a fost și un pic de răutate din partea mea – sau mai degrabă o curiozitate – să aflu cât știe un bărbat despre cosmetice.

Mă așteptam să râdă de provocarea mea, dar în schimb și-a făcut tema foarte conștiincios. Nu numai că a găsit cu ușurință produsele de care aveam nevoie, ba chiar a început să spună câte ceva despre fiecare produs în parte. Aveam impresia că am în fața mea un expert în cosmetică, nu bunul meu prieten.

BFF
Sursa foto și editare Canva

Noile cosmetice Allurene = BFF

Prietenul meu a început să-mi spună mai multe despre Allurene Cosmetics, un brand românesc de produse cosmetice, care va fi alături de noi (femeile) încă din adolescență, până la maturitate. Produsele de îngrijire Allurene sunt destinate doamnelor și domnișoarelor și se potrivesc tuturor tipurilor de ten. Ca și BFF, Allurene îți oferă produse cosmetice testate dermatologic ce pot fi folosite de la 18+ ani.

Alllurene, va fi prietenă adevărată ce știe să ofere femeilor sfaturi de skincare, dar și de nutriție, sport, lifestyle, health și să le susțină să se simtă bine în pielea lor, indiferent de vârstă, funcție, probleme cotidiene etc.

Eram ușor mirată de cunoștințele lui. El continuă să-mi spună despre Allurene Cosmetics și cum ne ajută să devenim cea mai bună versiune a noastră. Și cel mai important, să nu uităm că totul începe cu un ten frumos, sănătos și îngrijit cu cele mai bune produse cosmetice cu ingrediente naturale. Eu eram complet șocată, dar ce credeți că s-a oprit aici? Nu! A început să enumere produsele esențiale pentru mine și care vor fi lansate în curând.

Allure
Sursa foto: Allurene Cosmetics, Editare Canva
  • Lapte demachiant Allurene – este ideal pentru toate tipurile de ten, curăță tenul și îndepărtează machiajul și impuritățile. Conține ulei de migdale, care ajută la reducerea cearcănelor și îmbunătățește tonusul, precum și Biohidráctil, cu rol de hidratare de lungă durată, ajutând flexibilitatea și făcând pielea mai fină. Este recomandat să-l folosești atât noaptea, cât și dimineața, ca parte a unei rutine de curățare, indiferent dacă te machiezi în ziua respectivă sau nu, pentru a te asigura că pielea ta rămâne curată. Pentru mai multă siguranță, continuați ritualul cu apă micelară Allurene (dublă curățare).
  • Apă micelară Allurene – produs ce vine ca și completare pentru laptele demachiant, este folosit pentru îndepărtarea machiajului și pentru tonifierea pielii sensibile din jurul ochilor. Se folosește dimineața și seara. Extractul de Lucuma asigură o curățare blândă, menajează bariera protectoare a pielii, curăță delicat, respectând echilibrul natural al tenului. Cobiophytonic are rol antiinflamator și efect calmant, și decongestionant, și ajută la reducerea cearcănelor de sub ochi. Cobiobright ajută la creșterea luminozității și strălucirii tenului, previne degradarea colagenului și unifică culoarea acestuia.
  • Ser de hidratare Allurene – este un ser recomandat începând cu vârsta de 18 ani și se aplică de două ori pe zi – dimineața și seara – pe față, gât și decolteu, pe pielea demachiată. Se recomandă utilizarea acestuia ca parte a rutinei de îngrijire cu alte produse Allurene. Cele două ingrediente, Hydrotensil și Biohidractyl, asigură o hidratare intensă și de durată, acționând într-un mod dublu, prin refacerea rezervelor hidrice din piele și diminuarea pierderilor transepidermale de apă, și îmbunătățesc flexibilitatea și finețea.
cosmetice testate dermatologic
Sursa foto: Allurene Cosmetics, Editare Canva
  • Crema contur ochi Allurene -este recomandată aplicarea după curățarea tenului cu apă micelară sau lapte demachiant din aceeași gamă, pentru un ritual complet și corect de îngrijire. Crema de contur conține Hyaceramidil, un ingredient special conceput pentru a îngriji zona sensibilă din jurul ochilor, zona cea mai predispusă la riduri; phytosqualan, redă suplețea și elasticitatea și previne pierderile transepidermale de apă.
  • Crema hidrantată Allurene – este o cremă dedicată îngrijirii feței și gâtului, pentru toate tipurile de ten. Se aplica dimineața și seara pe fața, gât și decolteu, pe pielea care a fost demachiată anterior. Recomand să-l folosești ca parte a rutinei de îngrijire, împreună cu alte produse Allurene. Se poate folosi și ca bază de machiaj; acidul hialuronic și Hydrotensil ajută la hidratarea în profunzime și pentru o perioadă lungă, asigurând în același timp o respirație celulară optimă. Hydrargan, cu funcție hidratantă, vitaminizantă și antioxidantă, care combate uscarea și pierderea elasticității. Phytosqualanul are rolul de a reda suplețea și elasticitatea și de a preveni pierderile transepidermale de apă, cu un puternic efect de hidratare. Biohydractyl este un aliat al hidratării pe termen lung și ajută la îmbunătățirea flexibilității și fineții.
  • Cremă antirid Allurene – previne și reduce ridurile. Recomandat de la vârsta de 30 de ani, pentru toate tipurile de ten. Se aplică dimineața și seara pe fața, gât și decolteu, pe pielea care a fost demachiată anterior. Recomand să-l folosești ca parte a rutinei de îngrijire, împreună cu alte produse Allurene. Se poate folosi și ca bază de machiaj. Beneficiile texturii pielii se datorează efectului sinergic al ingredientelor sale: lipoceravit-C – cu efect antirid garantat, care ajută pielea să-și mențină tonusul și elasticitatea, stimulează producția de colagen, reduce hiperpigmentarea și protejează; reface straturile lipidice ale pielii, phytosqualane, care redă flexibilitatea și elasticitatea și previne pierderile transepidermale de apă, cu un puternic efect hidratant.
produse cosmetice testate
Sursa foto și editare Canva

Prietenul meu cel mai bun îmi spune că voi mai avea încă o prietenă, una care știe mai multe despre cosmetice decât știe un bărbat. Abia aștept să testez cosmeticele Allurene, deoarece au ingrediente naturale și fără parabeni, produse de calitate.

Nu-i așa că și tu ai vrea să ai un prieten ca al meu? Unul care să știe toate aceste lucruri mai ceva decât o femeie?

O să-i fac într-o zi o glumă: când mai rămân pe la el sau are vreo petrecere, îl machiez bine de tot să îl pot folosi pe post de tester după! Nu doar că testez produsul, dar îl mențin și tânăr! Nu aș vrea să îmbătrânească și să mă înlocuiască cu tablele jucate în parc, cu rebusul completat în RATB în timp ce, de plictiseală, călătorește de la un capăt la altul sau cu plimbările singuratice pe alei. Nu că ar fi ceva rău cu toate acestea, dar… poate sunt puțin egoistă și îl vreau mai mult pentru mine. Și, poate, apreciez prea mult timpul acesta minunat pe care îl petrecem. Timpul este în sinea lui ceva unic. Un concept pe cât de abstract, pe atât de real! Un paradox!

Acest articol a fost scris pentru proba cinsprezecea de la Spring SuperBlog

2 COMENTARII

Lasă un răspuns