Cel mai bun BFF al tenului tău ești tu! Allurene știe

1
Allurene
Sursa foto: Allurene, Editare Canva

Sunt o persoană complexă, cel puțin așa îmi place să mă privesc și așa am făcut-o din totdeauna, ținând, evident, cont printre multe altele de aceste trei aspecte: Frumusețea, inteligența și talentul. Despre fiecare în parte aș putea spune multe, având în vedere că sunt la vârsta la care pot vorbi despre acestea, dar azi, voi începe cu prima dintre ele: frumusețea.

Percepția frumuseții influențează nivelul de satisfacție personală. Din nefericire sunt mulți – și din ce în ce mai tineri – care sunt influențați de canoanele frumuseții care se arată în mass-media. Cu toate acestea, a te simți frumos sau a arăta frumos este legat în mare parte de cum te îngrijești.

Mie îmi place să mă îngrijesc, însă am o mare problemă, nu am o piele perfectă. Tenul în mod special este foarte uscat, se descuamează mai ales în sezonul rece. Pe lângă frigul de afară, stresul, oboseala, deshidratarea, hormonii… sunt cauza. Și ce credeți că fac eu acum, stau și mă plâng, „vai ce piele am”!? Nu. Produsele pentru îngrijire a tenului în sezonul rece de la Allurene și un stil de viață sănătos, mă ajută să întârzii îmbătrânirea naturală și să previn diverse probleme ale pielii.

Allurene
Sursa foto: Allurene, Editare Canva

Îngrijirea tenului pe timpul iernii

Experiența m-a învățat că hidratarea pielii este una dintre principalele îngrijiri pe care de multe ori o neglijăm crezând că este necesar să o facem doar vara atunci când ne expunem la soare. Epiderma în general devine mai sensibilă, iar protejarea pielii în sezonul rece trebuie făcută cu grijă.

Rutina de îngrijire a pielii trebuie făcută de două ori pe zi – dimineața și seara. Rutina specifică variază în funcție de momentul zilei, nevoile particulare și starea pielii. O rutină eficientă de îngrijire a pielii începe cu o curățare și o pregătire amănunțită, dar blândă a acesteia. Ingredientele valoroase din produsele de îngrijire a feței sunt absorbite mai eficient atunci când sunt aplicate pe pielea curată.

Produsele de îngrijire trebuie să hidrateze și să reînnoiască pielea. Hidratarea nu numai că mărește conținutul de apă al pielii, dar o și protejează și stimulează descuamarea ordonată (procesul prin care celulele moarte ale pielii sunt îndepărtate) lăsând-o netedă, moale și confortabilă.

Allurene
Sursa foto: Allurene

Allurene a deveni My BFF tenului meu

Rutina mea zilnică de îngrijire a tenului începe cu o curățare profundă a feței folosind Apa micelară Refresh me nicely, care împrospătează tenul, previne fotoîmbătrânirea pielii, degradarea colagenului, reface stratul hidrolipidic și Ph-ul natural. Extractul de lucuma oferă o curățare blândă, care menajează bariera protectoare a pielii. Este aliatul meu care mă ajută zi de zi să obțin o curățare în profunzime a feței.

După curățarea tenului aplic crema hidratantă Allurene – My BFF pentru pielea feței și a gâtului. Este ideală pentru toate tipurile de ten. Pielea se usucă și pierde mai multă apă iarna, acidul hialuronic și HYDROTENSY hidratează pielea în profunzime și pe timp îndelungat. O cremă curată acționează ca un scut împotriva agresiunii frigului, păstrează hidratarea pielii și menține funcția de barieră a pielii împotriva tuturor agenților externi și infecțiilor bacteriene.

Pentru conturul ochilor aplic crema contur ochi Open my eyes, întrucât această zonă este mai sensibilă și în general uscată, iar odată cu frigul aceste aspecte sunt și mai accentuate, determinând îmbătrânire prematură, riduri, cearcăne și uscăciune. Ingredientul activ al produsului este HYACERAMIDYL este destinat îngrijirii zonei sensibile din jurul ochilor.

My BFF
Sursa foto: Allurene, Editare Canva

Seara înainte de culcare am rutina de demachiere. Dacă nu îndepărtez urmele de machiaj, există riscul ca porii să se înfunde și mă voi trezi arătând rău dimineața. Sincer, nu vreau să arăt ca un zombi, sau ca vrăjitoarea cea rea, așa că am mare grijă să fac totul cum trebuie.

Pentru a demachiere corectă folosesc Lapte demachiant Allurene Uncover my beauty pentru curățarea tenului și îndepărtarea machiajului și impurităților de peste zi. Uleiul de migdale și ceramide au rol hidratant de lungă durată, lăsând tenul curat și vitaminizat.

Ca orice femeie ajunsă la o anumită vârstă mă lupt cu ridurile, niște dușmani tare…răi și am găsit ajutor tot la prietena mea, Allurene. De ce prietenă? Veți afla mai târziu. Până atunci vă spun cine m-a ajutat cu atenuarea ridurilor. Crema antirid Hey young lady restaurează suplețea și elasticitatea pielii, stimulează regenerarea celulelor. Datorită ingredientului activ Lipo Ceravit-C previne îmbătrânirea prematură a pielii, tenul este vizibil mai întinerit și mai luminos.

crema Allurene
Sursa foto: Allurene, Editare Canva

O necesitate în rutina mea: crema de zi și crema de seară

Crema de zi, cea mai cunoscută dintre cele două, are un mare rol în îngrijirea pielii. Având ca principală funcție hidratarea, crema de zi oferă nutrienții de care are nevoie pielea în timpul zilei. Pe lângă faptul că hidratează pielea, o protejează de factorii de mediu, precum poluarea și radiațiile solare, creând un strat care protejează fața de agenții externi.

Pe de altă parte, crema de seară ajută la repararea daunelor care s-ar fi putut produce pe piele pe parcursul zilei, regenerând țesuturile și prevenind petele și ridurile. Pentru ca pielea să se odihnească și să fie hrănită pe timpul nopții, folosesc de o cremă de seară specifică tenului.

Atenție! Se recomandă ca crema de zi să fie diferită de crema de seară deoarece funcționarea pielii este diferită. S-ar putea să credeți că toate cremele au aceleași proprietăți, nu este așa. Fiecare cremă are ingrediente diferite destinate unei anumite nevoi ale pielii, sau chiar unui anumit tip de ten.

Allurene
Sursa foto: Allurene, Editare Canva

Cum am făcut cunoștință cu Allurene

Anul trecut l-am provocat pe cel mai bun prieten al meu să-mi spună cum face el când vine vorba de îngrijirea personală… a unei femei. La acea vreme prietenul meu a început să-mi povestească mai multe despre Allurene care rapid a devenit prietena mea.

Cel mai prețios sfat primit de la prietena mea: atunci când folosești o cremă Allurene, uită-te în oglindă și admiră-ți tinerețea, feminitatea, curajul, umorul, seriozitatea și frumusețea! Pentru că frumusețea vine din interior. Eu sunt aici să te ajut să o aduci la lumină. Sunt cea mai bună prietenă a ta, îți dau sfaturi de skincare, îți aduc motive să râzi și să te simți specială.

Și voi aveți o așa prietenă care are grijă de tenul vostru?

Articol scris pentru a opta probă de la Superblog 2022, probă sponsorizată de Allurene

1 COMENTARIU

Lasă un răspuns