Un SuperBlog de nota….12

1
SuperBlog

Am participat din nou la SuperBlog si am terminat pe locul 12. Chiar dacă a fost greu și a durat 2 luni, a meritat efortul. Am învățat multe lucruri și am cunoscut din nou oameni interesanți. Cu această ocazie am experimentat scrierea în diferite stiluri și am încercat să mă adaptez la cerințele acestui concurs de blogging.

A fost o experiență foarte interesantă și am învățat foarte multe lucruri noi. Nu am avut norocul să câștig premii, însă am încercat să aduc informații utile și folositoare cititorilor mei. Am încercat să fiu cât mai creativă și să ofer ceva nou în fiecare postare. Acestea au fost recompensele mele pentru efortul depus.

Participarea la SuperBlog m-a făcut să fiu și mai conștientă de ce înseamnă să fii blogger și sper că în viitorul apropiat voi putea să-mi folosesc cunoștințele dobândite. A fost o experiență minunată și am învățat multe lucruri noi despre blogging.

Să termin pe locul 12 în clasamentul celei mai cunoscute competiții de blogging din România arată că am pus efort, suflet, energie și astfel am reușit să obțin rezultate pozitive chiar dacă sub ceea ce mi-am dorit. Știu nu e un capăt de lume, dar eu de fel vreau mai mult de la mine.

Îmi propun să reușesc mai mult în competiția Spring SuperBlog 2023. Mă voi pregăti mai bine și voi avea un plan clar de acțiune pentru a-mi atinge obiectivele. Voi face cercetări, voi învăța mai multe despre blogging. Mă voi asigura că blogul va avea conținut de calitate. Vreau să fac o impresie bună și să câștig un loc bun în top 10.

Cu siguranță mulți dintre voi știți că în 2018 am început de la 0 cu bloggingul. Această experiență mi-a oferit șansa să mă exprim prin cuvinte și să mă fac auzită în lumea online. Am învățat și am crescut odată cu fiecare articol publicat și cu fiecare comentariu pe care l-am primit.

Tot în 2018 am participat pentru prima dată la SuperBlog. Competiția a devenit rapid o școală de blogging pentru mine. Am avut ocazia să colaborez cu alți bloggeri talentați, chiar dacă la momentul respectiv nu aveam prea multă experiență în domeniu. SuperBlog a contribuit la dezvoltarea mea ca blogger și m-a determinat să îmi îmbunătățesc abilitățile de a scrie și de a mă exprima în mod clar și coerent.

Dragă cititorule, acum la final de an îți doresc să ai parte de multă liniște, bucurie, pace și să ai parte de un An Nou plin de bucurii și împliniri!

Puteți prelua maxim 500 de caractere din acest articol, condiția este să precizați şi inseraţi vizibil link-ul articolului.