Retrospectiva anului 2022

0
Retrospectiva anului 2022

Pentru mine anul 2022 a fost un an cu suișuri și coborâșuri. Am început anul cu o schimbare majoră în viața mea și am învățat să mă cunosc pe mine însămi. Ca orice om, am avut și câteva eșecuri, dar am învățat că oricât de greu îți este dacă perseverezi vei reuși.

Am dezvoltat relații noi de prietenie, am cunoscut oameni speciali care și-au făcut loc în sufletul meu și mi-au schimbat perspectiva asupra vieții. M-au ajutat să devin conștientă de multe aspecte ale vieții care nu erau evidente înainte. Acum văd lucrurile într-un mod diferit și să îmi asum mai multă responsabilitate pentru viața mea.

Anul 2022 mi-a oferit ocazia să cunosc și oameni cu diferite culturi și perspective. Acest lucru m-a ajutat să înțeleg mai bine diversitatea și să îmi dezvolt o mai mare toleranță față de ceilalți. Am învățat că fiecare cultură are valorile și tradițiile sale și că acestea sunt întemeiate și importante pentru oamenii care le trăiesc.

cultura

Mi-am dorit foarte mult să călătoresc și să cunosc mai mult despre România, țara mea. A fost o experiență minunată. Doream să descopăr ceva nou și a devenit o aventură neașteptată. Am vizitat orașe, castele, mănăstiri, parcuri tematice, cu alte cuvinte multe locuri istorice.

Cu această ocazie am aflat mai multe despre cultura poporului român și am descoperit unele dintre comorile sale. A fost o experiență unică și n-aș schimba nimic din ea. Este minunat să vezi cu ochii tăi că România are atât de multe locuri de vizitat, însă prea puțin promovate.

Am rămas cu o dorință neîmplinită, să vizitez Bucovina și Maramureșul în preajma Sărbătorilor de iarnă. În Bucovina și Maramureș, Crăciunul se sărbătorește în mod tradițional, cu colindători, cântece și ritualuri specifice obiceiurilor din această zonă. Aceste zone au păstrat tradițiile lor de Crăciun de-a lungul anilor. Petrecerea Crăciunului în Maramureș și Bucovina este una autentică și magică, care se bucură de mare apreciere și atracție.

Locuri vizitate

Faptul că am cunoscut oameni noi și am vizitat locuri noi m-au ajutat să mă dezvolt ca blogger. Am învățat să îmi exprim mai bine opiniile și să-mi prezint ideile într-un mod mai coerent. Poate sună ciudat, dar aceste experiențe m-au ajutat să devin un blogger mai bun și mai bine pregătit. În 2023 vreau să excelez în blogging, pentru că îmi place să scriu și să împărtășesc ideile și experiențele mele cu ceilalți.

Îmi doresc foarte mult ca în 2023 să reușesc și cu canalul de YouTube, acolo sunt clipurile cu locurile vizitate, poveștile și experiențele mele. Acest lucru va fi motivația mea să explorez și să descopăr mai mult. Clipurile includ imagini și videoclipuri înregistrate pe loc și încerc să fac o corelație între locație și experiența mea de acolo.

Pentru anul care tocmai a venit, îmi doresc ca toate planurile să devină realitate. Sper să am un nivel ridicat de satisfacție și împlinire și să am curajul să îmbrățișez schimbarea, să fac față oricărei provocări și să mă dezvolt.

Tu ce îți dorești de la 2023?

Puteți prelua maxim 500 de caractere din acest articol, condiția este să precizați şi inseraţi vizibil link-ul articolului.

Lasă un răspuns