Bilanțul anului 2023

0
Bilanțul anului 2023

A venit momentul să fac un bilanț al anului 2023, un bilanț al tuturor evenimentelor din viața mea, nu doar din blogging. Anul 2023 a fost un an plin de evenimente și momente semnificative din viața mea. A fost un an al provocărilor, dar și al reușitelor, un an în care am învățat multe lecții valoroase.

Știți că îmi place să călătoresc și să cunosc noi locuri din România, pe care apoi le promovez pe blogul meu și pe YouTube. Este o modalitate minunată de a împărtăși frumusețea și bogăția culturală a țării noastre și astfel pot încuraja și de ce nu inspira pe alți oameni să le descopere. Sper că voi continua să explorez și să împărtășesc experiențele mele din călătorii și în 2024.

În plus, am reușit să vizitez câte puțin din Moldova, inclusiv Bucovina, Maramureș, Ardeal, Oltenia, Muntenia și Dobrogea. Fiecare regiune mi-a oferit o perspectivă diferită asupra istoriei și culturii. M-a făcut să mă îndrăgostesc și mai mult de această țară minunată.

Domeniu nou, oameni noi

Am descoperit o nouă pasiune, promovarea produselor pentru uz personal și nu numai. Am încercat diverse programe de afiliere și am început să promovez produse prin intermediul blogului și al rețelelor sociale. Deși trebuie sa recunosc ca începutul este unul descurajant, cu toate acestea nu renunț. Este necesar să lucrez și să investesc timp în dezvoltarea conturilor pe rețelele de socializare.

Prin intermediul noii mele pasiuni am cunoscut și oamenii noi pasionați de același domeniu. Am avut ocazia să întâlnesc persoane cu perspective diferite și abordări unice în ceea ce privește pasiunea pentru promovarea de produse și / sau servicii. De exemplu, am întâlnit persoane care promovează produse de machiaj sau de îngrijire a părului, altele care promovează produse pentru copii, etc.

Evident în 2024, nu voi renunța nici la pasiunile mele mai vechi, blogging-ul și călătoriile pentru a face loc noii pasiuni. Desigur, sunt momente în care poate părea dificil să mențin echilibrul dintre pasiunile mele și celelalte responsabilități ale vieții, dar trebuie să găsesc soluții și modalități de a le integra armonios.

Blogging-ul – cea mai veche pasiune

Știți deja că în 2018 am descoperit plăcerea de a scrie și de a împărtăși experiențele mele prin intermediul blogului. Aici îmi pot exprima liber gândurile și emoțiile, pot spune despre aventurile pe care le-am trăit și pot oferi sfaturi și recomandări celor interesați.

Sunt un pic mai ciudată, încerc mereu să fiu atentă la lucrurile și la oamenii care mă înconjoară. Îmi place să observ detaliile și micile evenimente din viața de zi cu zi. Aceste observații, ca să le numesc așa îmi dau idei pentru a scrie. Oamenii din jurul meu și călătoriile sunt o sursă inepuizabilă de inspirație.

Nu am renunțat nici la competiția care m-a provocat să excelez în bloggging. Da, da este vorba de SuperBlog. Aș fi fost o iresponsabilă să renunț la o oportunitate care m-a ajutat să mă dezvolt și să îmi îmbunătățesc abilitățile ca blogger. Motivul pentru care m-am înscris în competiție a fost dorința de a-mi testa limitele, și am reușit, am terminat pe locul 9. Pentru unii poate părea ca nu este o realizare foarte mare, însă participanții știu cât efort este depus.

Îmi doresc ca în acest an să îmi dezvolt abilitățile de scriere și să explorez subiecte noi pe blogul meu. Vreau să împărtășesc cu cititorii mei experiențele din călătoriile pe care (sper că) le voi face și să îi inspir să descopere locuri noi.

Puteți prelua maxim 500 de caractere din acest articol, condiția este să precizați și inserați vizibil link-ul articolului

Lasă un răspuns