Adaugă o notă de stil în fiecare pas și lasă-ți sneakerșii să-ți spună povestea!

0
sneakerși

E toamnă și mă gândesc cu nostalgie că sezonul excursiilor și evadărilor de 1 zi prin țară s-a încheiat. Am luat în mâini sneakerșii care mi-au purtat pașii prin locuri cunoscute și necunoscute de la noi. Uitându-mă la ei am realizat că au o poveste de spus.

Sneakerșii mei mi-au purtat pașii prin pădurile misterioase ale Transilvaniei, unde am admirat frumusețea naturii. M-au ghidat și prin satele pitorești din Maramureș, unde am cunoscut tradițiile locale și am gustat din mâncarea tradițională a zonei. Apoi m-au însoțit într-o călătorie în inima munților, unde aerul proaspăt îmi umplea plămânii.

Această pereche de Sneakers de damă pe PRM are și amintirea pașilor de pe străzile prăfuite ale orașului meu natal, Focșani. Cu fiecare pas pe străzi, simțeam cum se desprinde o părticică din freamătul orașului și se transformă în amintire. Prin parc, am petrecut ore întregi, plimbându-mă printre copaci înalți și iarbă proaspăt tunsă. Prin centrul orașului, am împărțit zâmbete cu prieteni vechi și am simțit vibrând în aer energia oamenilor grăbiți.

Sneakers

Sneakers – mai mult decât încălțăminte sport

Sneackers sunt o pereche de încălțări comode, care au devenit un simbol al stilului de viață activ, fiind considerați în prezent nu doar o modalitate de a ne proteja picioarele, ci și o expresie a personalității și a preferințelor noastre în modă. Pot fi purtați cu blugi, pantaloni casual sau chiar fuste și rochii.

În ultimii ani, au devenit un important element de modă ce pot adăuga un plus de stil și personalitate unei ținute simple, iar varietatea de modele și culori permite fiecăruia dintre noi să găsim perechea perfectă pentru gusturile și preferințele noastre.

De asemenea, gama largă de modele disponibile ne permite să optăm pentru un design care să ne reprezinte stilul personal. Majoritatea modelelor sunt echipate cu tehnologii de amortizare și suport pentru talpă, ceea ce face mersul pe jos sau alergatul mai ușor și mai plăcut. De asemenea, sunt proiectați pentru a oferi suport și protecție piciorului, ceea ce este deosebit de important în activitățile sportive și nu numai.

sneakers

Sneakerși de poveste

Pentru mine, ca persoană cu dizabilități, aspectul estetic al sneakerșilor este important, pentru că îmi permite să mă simt bine în propriul corp și să mă exprim prin stilul meu vestimentar. Prefer sneakerși în culori și modele vesele, care să reflecte personalitatea mea și să mă scoată în evidență într-un mod pozitiv.

Acum ceva timp îmi doream și eu o pereche de sneakerși la fel ca prietenele mele. Îmi aduc aminte că am mers în magazinul de încălțăminte cu mama mea și am petrecut aproape o oră în incinta magazinului pentru a găsi perechea perfectă, dar nu a fost sa fie. Celelalte fete aveau sneakers pe măsura lor, numai eu nu și asta datorită faptului că unul dintre picioare era mai umflat.

M-am întors acasă dezamăgită, am luat laptopul în brațe, lacrimile șiruiau pe obraji. Cu ochii în lacrimi am încercat sa găsesc online ai am intrat pe https://prm.com/ro/h/vans-sk8-hi și am dat comanda cu mari speranțe. După două zile de stres i-am primit. Erau albi, atrăgători și extrem de confortabili. Mă simțeam minunat purtându-i și nu vroiam să îi scot din picioare niciodată.

PRM

După ani mi-am diversificat colecția de sneakerși, am cumpărat diferite modele și culori. Însă, niciunul nu se putea compara cu primii mei Vans. Aceștia erau cei care mă făceau să ma simt încrezătoare, stilată și pregătită să înfrunt lumea. Fiecare pereche nouă pe care o adăugam în colecția mea era o reamintire a curajului și perseverenței mele de a lupta pentru visurile mele.

Dacă vreți și voi sneakerși ca ai mei e simplu. Intrați pe PRM unde veți găsi mărci selectate din segmentul premium al „modei de stradă”, care reprezintă perfect designerii de top. Site-ul are o interfață intuitivă și filtre pentru a vă ajuta să găsiți repede și ușor articolul dorit.

Aici veți gamă largă de sneakerși, de la branduri renumite precum Vans, Adidas, Puma, Converse, New Balance și multe altele. Indiferent dacă doriți ceva clasic și versatil sau ceva mai unic și deosebit, veți găsi cu siguranță ceea ce căutați.

Sneakerși

Știați că sneakers au o poveste incredibilă? Aceștia își au originile în secolul al XIX-lea, când au fost inventați ca încălțări sportive pentru a oferi confort și susținere în timpul activităților fizice. Primii sneakersi erau făcuți dintr-un singur strat de cauciuc și au fost popularizați de către compania Keds în anii 1910.

Astfel, acest tip de încălțăminte a parcurs un drum lung și fascinant, devenind un obiect iconic și dorit de mulți. De la simple încălțări sportive s-au transformat într-un fenomen cultural al modei, reprezentând uneori chiar o formă de artă. Acest lucru mă face să iubesc și mai mult sneakerșii.

Sursa foto: PRM, Editare: Canva

Acest articol a fost scris pentru SuperBlog 2023, probă sponsorizată de PRM

Lasă un răspuns