Construiește-ți afacerea cu Frisomat

2

Hei! Ce faceți voi și cum vă merg afacerile? Motivul pentru care vă întreb este pentru că, de ceva ani, am decis să investesc o sumă de bani într-o afacere. Ceva care, inițial, s-a dorit a fi altceva dar m-am gândit și răzgândit.

Așa că, deși aveam o sumedenie de idei de afaceri, o situație stabilă, un job stabil nu… Nu am început să fac o afacere cu rochii, în ciuda a ceea ce poate vă așteptați cu toții, ci cu hale. Ce credeați!? Rochiile le las integral doamnelor care sunt pasionate de așa ceva, pentru că eu, deși sunt femeie am organizat și calculat posibilitățile și șansele mele în acest domeniu, investiții-profit, colaborări, autorizații, am început așa: Aveam un teren mic al bunicilor lângă București, bunicii se mutaseră de câțiva ani în București, dată fiind și pandemia noi stăteam împreună pentru a ne ajuta reciproc, iar acolo datorită faptului că nu stătea nimeni, locul era și inutil din punct de vedere productiv. Să nu mai menționez că trebuia întreținută casa, alt lucru complicat. Așa că ne-am gândit împreună ce am putea face cu spațiul de acolo. Nu prea voiam nici să ne mutăm toți acolo dar nici să abandonăm locul sau să dărâmăm casa. Ne-am uitat la bugetul familiei, nu stăteam fenomenal dar nici foarte rău; fără să mă mai gândesc la alte tipuri de afacere care probabil erau oricum nu ușor de realizat într-un timp așa scurt, fiind mai mult planuri într-un viitor îndepărtat, am zis: ” Hai să facem ceva acolo simplu precum agricultura, dar care să ne producă bani. Până la urmă, e ceva necesar de secole! „, mi-am adăugat.

Frisomat te ajută să construiești inteligent  

Frisomat te ajută să construiești inteligent

Plus că: am putea dezvolta economia pe viitor, crea noi și concrete locuri de muncă, crea un mediu mai longeviv și sănătos datorită alimentației, obține un profit relativ major, un loc de muncă fără riscuri și multe alte avantaje. Dezavantaje? Puține și inutile de menționat fiind oricum ceva la care ne pricepem. Bine, eu la plante nu așa de mult precum familia mea sau alții, dar în multe alte lucruri legate de domeniu, da. Acum, aveam spațiul, aveam banii, aveam planul, sprijinul și îndrumarea celor dragi, aveam idei despre profit și investiție, aveam competiția, dar nu aveam materialele de construcție, momentan. Căutând pe net am găsit tot felul de recomandări, propuneri, sugestii, poze, promisiuni… și am învățat, cred, într-o săptămână cât alții în 7 ani tot ce era de știut despre inovarea în construcțiile metalice din ultimul timp, sporirea și dezvoltarea producției, amplificarea unui spațiu mic într-unul mare pentru o creștere de proporții a profitului. Pentru început m-am gândit la un proiect hală metalică. Tot căutând pe net, am găsit că pe Frisomat România se poate construi o hală metalică cu finanțare din fonduri Europene. Wow, ce veste bună!!! Trebuia să mă hotărăsc unde se încadrează proiectul, apoi să întocmesc un plan de afaceri, care să cuprindă o estimare realistă a costurilor și a perioadelor necesare pentru realizarea proiectului.

Pentru că pe teren voiam să merg pe un principiu mai mult indoor, pentru a putea controla mai bine dezvoltarea, dăunătorii, umiditatea, fertilitatea pământului, căldura și protejarea plantelor de excesul de raze UV ale secolului 21. Voiam să merg atât pe un principiu indoor cât și puțin outdoor: în sensul că anumite plante trebuiau să înceapă cu un loc fertil de seră, apoi mutate în răsaduri, apoi separate și lăsate să crească, tot de atunci am stabilit să creștem și flori, în special de primăvară, dar și verdețuri, legume și tot așa… Erau multe spații de organizat, mai ales că terenul nu era enorm, casa ocupa 20% și trebuia și ea renovată puțin, iar o mare bucată din spațiu trebuia etajat pentru a fi atât compact cât și larg și pentru a servi tuturor necesităților noastre, ale clienților noștri, ale societății dar și ale plantelor! Aveam nevoie de spații deschise, cu structuri metalice, spații de creștere și depozitare, de izolare, de curățare, verificare și sterilizare, ( acestea deja le ” construisem ” în mintea mea, peste tot ), totul bine organizat și rezervat. Așadar, următorul pas a fost să fac un calcul hala metalică. Ce îmi place la Frisomat, că echipa lor de montaj mi-au preluat cererea și tot ei au proiectat hala. M-au asigurat că hala va fi finalizată la timp.

depozitul de legume

Nu puteam face asta singură, pentru că deși m-am gândit la tot, tot aveam nevoie de cineva care să îmi poată efectua acest proiect. Mai pe scurt: fie vorba între noi, aveam nevoie de depozitul de legume de la Frisomat. Așa că, după cum am precizat, am făcut cercetări amănunțite timp de o săptămână pentru a lua cea mai bună decizie, decizie care să mă ajute să parcurg acest pas important. Poate chiar cel mai mare!

De ce am ales Frisomat?
Frisomat România este o companie româno-belgiană care proiectează, dezvoltă, produce și construiește depozite de oțel laminate la rece de mai bine de 25 de ani. Sloganul lor „“Innovators in steel building” / “Inovatori în construcții metalice”. Frisomat România s-a născut în 1996 în Piatra Neamț și a construit peste 974 de hale metalice. Intre timp, se deschid birouri în Otopeni și Cluj Napoca Este una dintre puținele companii de construcții din țara noastră care nu doar produce și montează hale metalice, ci se ocupă și de livrarea și montarea lor, oriunde în țară, pe orice teren. Halele Frisomat sunt ușor de transportat și de montat.

Un lucru foarte important! Specialiștii Frisomat găsesc soluții pentru orice tip de sol. Fundația halei va fi adaptată în funcție de locul unde va fi amplasată hala metalică.

Cu o experiență de peste 25 de ani, Frisomat România creează spațiu. Construcții metalice fabricate rapid, cu durată îndelungată de viață. Echipa Frisomat ridică rapid o hală metalică solidă din oțel laminat la rece.

Avantaje?
– Economisiți timp și bani.
– Hala metalică este ușoară și solidă. Din acest motiv poate fi construită rapid.
– Aveți opțiuni nelimitate.
– Hala metalică este fabricată din componente ce pot fi personalizate cu ușurință.
– Vă oferă o soluție completă.
– Hala metalică va fi proiectată, fabricată, transportată și montată de către – Frisomat. În acest fel beneficiați de expertiza lor în toate etapele constructive.

Compania Frisomat a fost fondată în 1978 de către Guy Somers și deține 14 filiale internaționale – Algeria, Belgia, Brazilia, Bulgaria, Slovacia, Franța, Germania, Ungaria, Polonia, Portugalia, România, Rusia, Olanda, Ucraina – și fabrici de producție în Belgia, Rusia și Brazilia. Frisomat activează în peste 100 de țări, în care a finalizat peste 35.000 de proiecte de hale metalice. Încă din 1978, Frisomat s-a stabilit ferm pe piață. Se bazează pe ani de experiență și cunoștințe extinse derivate din peste 35.000 de proiecte finalizate.

Acum, după ce toate acestea s-au întâmplat și v-am povestit cum a început, cu Frisomat, un capitol din viață mea; vă propun pe viitor să dezvoltăm atât eu, cât și ei, dar poate și dvs. dacă vă doriți să participăm împreună la un alt proiect. Cu ajutorul lor intenționez să dezvolt o altă afacere, afacere… e impropriu spus afacere…Mă gândeam la un loc de joacă pentru copii.

De ce aleg din nou Frisomat?
Deoarece Frisomat susține dezvoltarea sportului și a timpului liber. De când am început afacerea la țară, m-am gândit serios să îi fac pe copii să iubească sportul. Din păcate, în zilele noastre foarte puțini copii adoră sportul. Acest lucru se datorează și utilizării excesive a gadgeturilor. Printre norocoșii beneficiari ai acestui proiect vor fi copiii din familii defavorizate. Părerea mea este că trebuia de mult să fi început acest proiect, oricine, oricând, oricum! Nu doar eu. Așa se poate construi un viitor stabil pentru copii! Iar după atâtea avantaje… Unde mai sunt dezavantajele? Ce ziceți, facem!?

loc de joacă

Sursă foto: Frisomat

Acest articol a fost scris pentru Spring SuperBlog 2021

2 COMENTARII

Lasă un răspuns