Interviu de 10 cu bloggerița Almona Ţilea

1

Bună să vă fie inima dragilor! După o lungă absentă de la ,din cauza competiției Superblog am revenit la ce îmi place mie să fac cel mai mult, interviuri.

Astăzi avem interviu cu bloggerița Almona Ţilea , care ne spune cum a apărut blogul ei Almona Călătorește, în care veți găsi sfaturi practice și interesante. Pe Almona o puteți descoperi mai în detaliu prin intermediul următorului interviu.

Spune-ne ceva despre tine

Sunt Almona, Almona Țilea. Constănțeancă prin naștere și bucureșteancă prin adopție. O scorpioancă pasionată și pasională. Sunt (prea) bine ancorată în realitate, însă cel puțin o dată pe an, ridic ancora și plec în lume. Așa că să nu te mire dacă par uneori „plecată de acasă”.

Când ai început să scrii?

În primul an de studenție la „litere mici”. 😂 Glumesc. Prin clasa a III-a am scris o compunere cu impresii din prima călătorie la munte.

Ca să nu mai spun că în liceu am ținut o mulțime de jurnale Online, am început în 2006, pe forumuri dedicate călătoriilor, apoi în 2009 am început să scriu pe un site dedicat.

Dacă te referi la blog, primul articol l-am publicat în august 2017, pe subdomeniu, iar în ianuarie 2018, am plecat cu arme și bagaje pe domeniu propriu, almonacalatoreste.ro

Cum a venit ideea?

Mocnea de mult dorința de a avea locul meu de joacă, dar am tot amânat. Vezi tu, îmi place să călătoresc, dar în egală măsură, îmi place muzica și îmi place să gătesc. Îmi doream să scriu și despre astea, dar nu prea aveam unde.

Așa că mi-am creat spațiul meu, cu regulile mele.

Care este cea mai bună postare și de ce?

Huh! Grea întrebare. În general nu fac topuri, iar când vine vorba de postări, cu atât mai puțin. Am însă, un articol pe care îl iubesc și cu care cred eu că am ajuns la sufletul cititorilor. Pantelis Pantelidis – un băiat, o chitară, un vis.

Ce te motivează să continui cu blog-ul?

Îmi place să scriu și să spun atunci când am ceva de spus. Și mai ales, să nu uit. Cu timpul, amintirile se estompează și începem să uităm.

Cine te inspiră?

Un loc, un om, o situație, un sunet, o imagine, o aromă, un vers…

Crezi că se poate trăi dintr-un blog?

Sigur. Poate? Habar n-am, n-am încercat.

Cum reușești să îmbini munca de blogger cu viața personală?

Le acord aceeași atenție și încerc să păstrez echilibrul.

Care este cea mai mare satisfacție pe care ți-a adus-o blogul?

Iar mă pui să fac topuri? Au fost multe. Am devenit vizibilă. Am cunoscut oameni minunați și scriituri briliante. Știi, e la fel ca în călătorii. Cea mai frumoasă destinație este întotdeauna următoarea. Hai să spunem că cea mai mare satisfacție ar fi aceea că după aproape 20 de ani de pauză, am apărut din nou în presa scrisă. În Decembrie, revista Ioana a publicat un articol de pe blogul meu.

Ce sfaturi i-ai da unui blogger începător?

Să scrie. Ce vrea, ce-i place, despre ce știe cel mai bine. Și să citească foarte mult. Alte bloguri, dar și cărți. Și mai ales să nu imite. Poate să aibă modele și idoli, dar să nu-și piardă identitatea încercând să devină acel idol sau model.

Scrieți, fraților, scrieți!

Îți mulțumesc pentru această întâlnire și pentru ocazia pe care mi-ai oferit-o, să vorbesc despre mine și pasiunile mele.

Mulțumesc și eu pentru că mi-ai oferit șansa de a-ți lua acest interviu.

Cea mai bună postare https://www.almonacalatoreste.ro/pantelis-pantelidis-baiatul-cu-chitara/

Pe Almona o mai puteți găsi pe:

 Facebook: https://www.facebook.com/almonacalatoreste

Instagram: https://www.instagram.com/almonacalatoreste

 

Lasă un răspuns