Eu, tendința în modă și întrebarea

0

Buna dimineata! Astăzi e deja joi și mă pregatesc pentru mult așteptatul weekend! Yippee! Mă bucur că weekendul se apropie repede pentru termina această săptămână, care ce a fost una de stres. Mai mult decât atât, frigul s-a apropiat așa de repede, nu-mi place, urăsc frigul!

Ei bine, nu vreau să vorbesc despre asta, ar fi un articol monoton. Un prieten de-al meu, blogger mi-a pus una dintre cele mai ciudate întrebări, „tendința mea preferată vs. ceea ce îmi place cel mai puțin”. Vă dai seama că m-am blocat pentru o clipă. I-am spus că îmi place lumea modei, este capacitatea ei de reînnoire, într-o stare de transformare constantă.

Sunt gemul care se îmbracă mai sport și mai casual. Am propria mea definiție de a mă îmbrăca la modă. Moda este ceva care te face să te simți confortabil, dacă nu ești confortabil, nu este la modă. De exemplu: porți pantofi cu tocuri foarte înalte și nu te face să te simți bine, dar îi porți pentru că sunt la modă. Sunt unul dintre cei care se îmbracă în blugi, tricouri și pantofi sport.

Și cum este toamnă, a trebuit să găsesc niște pantofi confortabili. Am ales să cumpăr niște botine de damă , exact pe stilul meu. Cine mă cunoaște știe că, cu toate ceea ce nu sunt înaltă, nu port tocuri, din motive personale.

genți de damă

Nu sunt unul dintre cei care folosesc genți de damă mari, nu pentru că nu îmi plac, dar nu iau multe cu mine, doar cele mai personale lucruri, cheile și telefonul și deja am plecat în oraș.

Ce nu-mi plac sunt acele rochii și bluze foarte mulate care scoate în evideță toate formele imperfecte. După cum a spus mai sus, moda se simte bine, nu se îmbracă așa, deoarece este la modă.

Prietenul meu mi-a spus că părerea mea este interesantă. Mi-a mai spus că este el paralel cu moda și de aceea m-a întrebat. Mi-am dat seama că răspunsurile mele nu i-au plăcut foarte mult. A crezut că am cunoștințe largi despre modă. Mă întreba ce tip de jachetă să-i recomand, dar eu i-am recomandat să se orienteze mai mult spre paltoane barbați. Are un stil foarte elegant, cu toate că nu știe nimic despre modă.

Acest articol a fost scris pentru Superblog 2019.

Lasă un răspuns