Vibe de toamnă – Home & Lifestyle cu Answear

2
Home & Lifestyle
Sursa foto: Answear.ro, Editare: Canva

Mărturisesc că nu-mi place toamna. Este un anotimp mai trist decât iarna. Peste tot abundă frunzele uscate, în aer există un climat de anxietate, ajunge să mă deprime. Nu o dată m-am întrebat de ce văd toamna ca pe un inamic de temut. În explorarea mea, am găsit în sfârșit răspunsul. Nu-mi place soarele de toamnă pentru că nu mă încălzește. Acest soare este doar o lumină arămie, care scăldă totul în nostalgie.

Sunt o persoană friguroasă. Am spus de mai multe ori că ar fi trebuit să mă nasc la tropice, acolo unde e cald și bine. După cum știți sunt blogger, petrec ore în șir în fața monitorului scriind despre călătoriile mele prin țară. Inspirația pentru scris vine mai ușor atunci când mă simt confortabil, fie la birou, fie pe canapeaua preferată. La sugestia unui prieten am găsit niște pleduri vesele pe answear.ro, ideale pentru serile reci.

Se știe deja că activitățile satisfăcătoare produc o creștere a endorfinelor, care sunt neurotransmițători ai creierului, a căror creștere este legată de o stare de bine și o dispoziție mai bună toamna. Ce pot face ca să mă simt și mai bine? Încerc să fiu cât mai activă și visez la următoarele călătorii.

Pleduri colorate pe answear.ro
Sursa foto: Answear.ro, Editare: Canva

Călătorie în lumea viselor

E început de Octombrie, afară plouă mărunt. Îmi fac o cafea și privesc pe fereastră cum vântul leagănă crengile. În timp ce sorb din cana mea preferată Villeroy & Boch Ceasca Samarkand Rubin mă gândesc să fac mici cadouri celor dragi. Recunoștința de pe chipul lor e totul pentru mine. Da, știu, sunt o ciudată. Urăsc toamna, dar îmi place să fac cadouri.

Păi ce credeți că fac eu acum? Caut cadouri speciale, desigur. Majoritatea călătoriilor mele au fost făcute împreună cu familia mea compusă din: părinții mei, fratele meu și unchiul meu. M-am gândit că un cadou perfect ar fi rame foto, pentru a pune fotografiile pe care le-au făcut în călătorii.

Îmi iau laptopul și caut ramele potrivite pentru a le oferi cadou. Știu că nu este o treabă ușoară, dar nu renunț, oricât de greu este. Nenea Google m-a dus pe Answear, site-ul de unde am cumpărat pledul și cana. Anul acesta a lansat categoria Home & Lifestyle, unde am găsit și ramele dorite. Dacă doriți și voi rame foto, e simplu, accesați următorul link https://answear.ro/k/femei/home-lifestyle/decoratii-si-accesorii/rame-foto. Să aveți spor la cumpărături!

Nu mă pot abține să nu comand și ceva pentru mine, nu cred că există o femeie care să spună „nu” cumpărăturilor. În timp ce navighez pe site, îmi face cu ochiul Boltze set de coșuri de depozitare, un model confecționat din materiale naturale și are un design simplu și elegant. Știți cum sunt eu acum? Ca un copil care așteaptă o jucărie nouă.

answear.ro
Sursa foto: Answear.ro, Editare: Canva

Acum voi trece de la visare la lucruri serioase. Toamna nu va dispărea cu una cu două, iar eu nu sunt Bacovia să scriu poezii despre acest anotimp. Sunt blogger și îmi aștern pe hârtia virtuală gândurile despre călătoriile făcute în sezonul veseliei, vara.

Articol scris pentru prima probă de la Superblog 2022, probă sponsorizată de Answear

2 COMENTARII

Lasă un răspuns