Stilul meu atipic ANSWEAR

0

La un moment dat, viața mea a fost în căutarea a ceea ce numim „stil”. De obicei se întâmplă mai ales înainte de o schimbare de sezon. Dulapul, atât de plin de lucruri, mi se părea brusc atât de plin, dar fără să găsesc nimic care să mă mulțumească.

Care este stilul meu? Am un stil definit?
Cum am ajuns să mă întreb asta? Prietena mea Ana m-a provocat să răspund la aceste întrebări, la care nici măcar nu mă gândeam să o fac vreodată.
-Ana: Care este stilul tău definit?
-Eu: Mă îmbrac așa cum mi se potrivește, nu mă gândesc niciodată la un stil vestimentar special. Sunt o persoană practică sau nu acord prea multă importanță combinațiilor vestimentare .
-Ana: Toți oamenii au un stil care ne marchează modul de a ne îmbrăca, fie conștient, fie inconștient, dar tipărit în minte în alegerea hainelor noastre ceea ce dorim să reflectăm lumii din jurul nostru.

Vă asigur că asta m-a făcut să mă gândesc serios. Când eram mai tânără îmi plăcea să mă îmbrac în stilul caracteristic ai vremii, îmi plăcea să imit stilul vestimentar al artiștilor de atunci. A fost perioada în care îmi plăceau telenovelele și mi-a adoram să mă îmbrac ca actrițele de acolo. Mai târziu, stilul meu a fost mai îndrăzneț. Cine nu își amintește de perioada de la sfârșitul anilor 1990? Când a fost definit stilul MTV (canalul de muzică). Fustele mini erau preferatele mele, nici măcar nu știam ce înseamnă să fii sexy, dar mă vedeam așa.

Stilul casual
Până de curând uitasem să mă simt sexy. O pereche de blugi și o bluză ușor elegantă era suficient pentru mine, un stil atipic vestimentar. Acest stil a apărut aproape ca o mișcare alternativă a hainelor elegante, acest stil revendică confort și practic iar pentru mine este perfect. Însă acum după cele spuse de Ana m-a făcut să reflectez, totuși sunt femeie ce naiba, nu trăiesc în junglă!

I-am mulțumit Anei că m-a ajutat să-mi definesc stilul. Un stil definit cere haine și pantofi noi. Nu port tocuri din cauza unei probleme medicale, așa că prefer încaltaminte damă fără toc.
-Eu: Ana, tu care știi despre modă, recomandă-mi de unde pot cumpăra adidasi damă.
-Ana: Eu cumpăr de la ANSWEAR. Acolo găsești tot ce ai nevoie pentru toate stilurile vestimentare, chiar pentru al tău.

Curiozitatea m-a împins să mă uit pe site-ul de la ANSWEAR pentru a vedea dacă găsesc încălțămintea dorită și descopăr o altă lume. Am cumpărat și câteva haine și am învățat de la ei cum să combin ținutele. Am ajuns la concluzia că mă pot simți sexy și cu acest stil al meu și am învățat să mă valorez mai bine.

Acest articol a fost scris exclusiv pentru Superblog 2019

Lasă un răspuns