Organizarea unui eveniment 2in1 într-un hotel

1

Organizarea unui eveniment într-un hotel este întotdeauna un pariu sigur și ne face munca mult mai ușoară, deoarece pe lângă experiența lor extinsă (multe hoteluri au personal specializat care se ocupă de toate), avantajul lor mare este portofoliul de furnizori și servicii pe care ei gestionează și asta ne va împiedica să căutăm, să angajăm, să gestionăm și să rezolvăm posibile incidente.

Să începem cu începutul. Un prieten de-al meu vrea să-și surprindă iubita oferindu-i o zi de naștere de neuitat, și cu această ocazie vrea să o ceară în căsătorie. El dorește ca petrecerea să fie undeva la munte, deoarece ea iubește muntele, iar recepția cu ocazia zilei ei de naștere să fe într-un loc surprinzător. Ne-am propus să căutăm un hotel cu tradiție în acest tip de petreceri. Mi-a spus că lasă totul în mâinile mele, doar să-i spun dacă am vreo idee. I-am spus că petrecerea va fi la un hotel binecunoscut din Poiana Brașov și că mă voi ocupa de tot ce înseamnă acest eveniment.

De ce să organizez evenimentul la hotel?
Organizarea zilei de naștere a iubitei prietenului meu este o sarcină foarte complexă, care are nevoie de timp și dăruire. Trebuie să țin cont de multe detalii. Am căutat cel mai potrivit salon evenimente Brașov. De la început m-am gândit la Hotel Royal Poiana Brașov, foarte cunoscut în zonă cu o vastă experiență în organizarea de evenimente și oferă diverse saloane potrivite pentru diferite tipuri de petreceri absolut personalizabile. Cu un personal atent la fiecare detaliu și care servește cu profesionalism fiecare oaspete.

Primul pas a fost acela să sun la hotel pentru a închiria salonul de petreceri și camerele pentru oaspeți. Următorul pas a fost să-l sun pe prietenul meu și să-i spun că planul meu a decurs bine și că petrecerea va fi la Poiana Brașov.
-Ai găsit salonul perfect pentru evenimente private?
-Desigur. Mă gândeam să fie undeva în centrul la Brașov, dar m-am gândit mai bine și am ales Poiana Brașov. Pentru mine acest hotel este foarte cunoscut prin intermediul competiției Superblog.
-Bine, dacă spui tu. Dar am uitat să îți spun ceva foarte important și sper că nu este necesar să contramandezi totul.
-Mă sperii. Despre ce vorbești?
-Am uitat ca sa-ti spus numărul invitatilor în afară de tine și de iubitul tău.
– Fii calm, m-am ocupat de cazare Poiana Brașov, și evident în același hotel. Am închiriat deja 14 camere, fricosule. Ai uitat că te cunosc foarte bine?
-Ai făcut deja toate astea?
-Desigur, ai uitat, de asemenea, că am și un minim de cunoștințe în organizarea unor evenimente. Trebuie să fiu sinceră, recunosc că nu oricine se poate ocupa de organizarea unui eveniment și m-am pus de acord cu profesioniștii hotelului.
-Nu este prea curând că ai închiriat totul de pe acum? Petrecerea va fi peste o lună.
-Pentru a obține camerele necesare, este esențial să planificăm totul înainte. Știi care va fi datoria ta?
-Despre ce datorie vorbești?
-Asigură-te că vor veni toți oaspeții, nu vrem surprize. Este timpul să vorbești cu persoanele care încă nu au confirmat.
– Toți invitații au fost confirmat și au fost anuțanți și despre planul surpriză.

Zilele au trecut repede, parcă zburând, ziua cea mare a sosit. Prietenul meu i-a spus iubitei sale că trebuie să se relaxeze la munte pentru că este foarte stresat cu munca. Ea era foarte supărată că el a uitat ziua ei de naștere. El se amuza pe seama, ei. Nu puteam să-l cert, deoarece știam că suparea ei va dispărea foarte curând.

Am avut grijă de fiecare invitat sau cuplu de invitați și i-am condus pe fiecare în camera lor și, nu înainte de a-i anunța la ce oră să coboare în salon. Cuplul de îndrăgostiți s-au întors de la plimbare, s-au schimbat și au coborât. Când ea a văzut familia și prietenii acolo, a rămas mută de uimire. Am petrecut, am dansat, am mâncat și la sosirea tortului lângă cuțitul cu care sărbătorita trebuia să taie tortul era și inelul de logodnă, pe care prietenul meu i la pus degetul iubitei sale, care a spus instantant „da”, înainte ca el să o ceară în căsătorie. Aceasta a fost o petrecere de neuitat, chiar atipică aș spune eu.

Ce credeți? Logodnica prietenului meu mă întreabă dacă ar putea face și nunta aici. I-am răspuns afirmativ și i-am spus că de data asta o las pe ea să se ocupe de detalii. Ea nu m-a să renunț pe motiv că eu sunt mai dedicată acestor tipuri de evenimente. E o muncă istovitoare, dar plăcută. Nu știu dacă să o refuz sau nu. Voi ce ziceți, să mă ocup? Până una alta am continuat cu distracția. Petrcerea a continuat cu o logodnă.

Acest articol a fost scris exclusiv pentru Superblog 2019

Lasă un răspuns