Trusou botez: Iată ce anume trebuie să știi

0

Nașterea unui bebeluș este un eveniment minunat pentru familie, schimbă total viața cuplului. După naștere, următorul pas va fi botezul copilului și totodată alegerea nașilor. Rolul nașilor este foarte important, ei nu participă doar la slujba de creștinare, ei au și datoria de a-i cumpăra nou-născutului trusou botez. Acum în trusoul bebelușului sunt incluse și hăinuțele, pantofiori sau botoșeii. Acum poți găși trusouri complete si nu mai e necesar să le cumperi separat.

Nașii au un rol special în educația spirituală a copilului. Ei fac o promisiune lui Dumnezeu să-l îndrume pe copil prin viață într-un mod creștin, să-l educe în spiritul credinței. Prin botez, între nași si fin se creează o relație de rudenie, ei devin părinți spirituali ai copilului.

trusou botez

Care sunt accesoriile de care copilul are nevoie pentru botez

Cel mai important cadou pe care îl oferă nașii viitorului lor fin este un trusou botez. Fiecare articol care completează trusoul trebuie ales cu mare grijă. Atenție la hainele viitorului creștin, acestea trebuie spălate cu atenție și călcate. Ele pot fi personalizate după mai multe criterii: teme, motive, preferințe personale. Îmbrăcămintea care vine în contact cu pielea copilului trebuie să fie din bumbac. Evitați îmbrăcămintea supraelastică sau sintetică, deoarece acestea pot irita pielea copilului. Un alt aspect foarte important de care trebuie să se țină cont, temperatura din exterior și din interiorul bisericii pentru a cumpăra hainele potrivite.

În momentul slujbei de creștinare, nu trebuie să lipsească obiecte precum;
 Pânza de mir sau pânza de bumbac
Fașa și păturica pentru bebeluș
Săpun pentru preot
Prosopul pentru preot,
Prosopul pentru copil
Sticla cu mir
Lumânare pentru botez
Cutia pentru trusou

trusou botez

Trusou botez brodat și personalizat din bumbac

Trebuie acordată o atenție deosebită trusoului pentru botez, este foarte important confortul și protecția copilului. CasaCuBroderii pune la dispoziție o gamă largă și variată de produse 100% bumbac, brodate cu fir german de înaltă calitate. Numele micului creștin și data botezului pot fi brodate pe fașă, păturică, hăinuțe, etc.

Orice mamă sau nașă dorește un trusou complet și perfect pentru ziua botezului. Trusourile de la CasaCuBroderii îmbină tradiția perfectă și modernă într-un mod natural, cu detalii care fac diferența.

Puteți prelua maxim 500 de caractere din acest articol, condiția este să precizati şi inseraţi vizibil link-ul articolului.

Lasă un răspuns