Ce aș face eu dacă aș fi cântăreț?

0

Pentru început vreau să menționez faptul că am ales „cântăreț” și nu cântăreață, deoarece am vrut să generalizez, nu fac referire la un cântăreț sau o cântăreață anume.

Este foarte clar că dacă aș fi cântăreț viața mea ar fi foarte diferită. M-aș distra în căutarea cuvintelor care rimează și aș transfera melodiile care apar în capul meu, dar nu numai asta.

În primul rând, dacă aș fi un cântăreț celebru, celebritatea nu m-ar schimba, conștientizez faptul că ce vine repede, pleacă la fel de repede, asa este și cu celebritatea. Succesul este efemer, bineînțeles exclus cei care au reușit să aibă succes pe toată durata vieții.

În al doilea rând aș face multe lucruri precum ajutarea celor nevoiași, construirea de spitale, case pentru copii, altfel decât acele orfelinate. Mai presus de toate, aș face o fundație și aș invita alte vedete să se implice. În România nu sunt foarte mulți artiști care fac asta.

celebritatea

Dacă aș fi renumit, nu m-aș gândi cum să dau mii de autografe pentru a demonstra cine sunt. Dimpotrivă, nu pentru că sunt rău, ci pentru că muzica și orice tip de artă trebuie să îi aducă pe oameni împreună, nu să îi îndepărteze și să se facă diferențiere intre susținători.

Nu e niciun secret că a fi celebru este tentant, dar dacă plecăm de la premisa că îți pierzi viața privată într-un fel, cred că acesta ar fi motivul care mulți renunța foarte ușor la cariera lor. Puțini sunt cu adevărat cei care știu cum să poarte greutatea faimei și cu siguranță prefer o viață simplă, să fiu o persoană normală. Faima se poate transforma într-un monstru pe care nu îl poți controla.

Evident, faima este doar recunoașterea a ceea ce este și a ceea ce face un artist, precum și a ceea ce a realizat. Din acest motiv, consider că ar fi o provocare care ar putea fi salvată doar prin includerea unor profesioniști care să-mi permită să mențin modul în care trăiesc în prezent.

În cele din urmă, voi avertiza că viața mea privată va rămâne privată: în special lipsită de lux. A fi faimos nu înseamnă a fi bogat și, dacă aș fi, aș prefera să călătoresc prin lume decât să irosesc banii pe cheltuieli materiale care aduc doar fericire pe moment.

Am ales să nu fiu artist, prefer să fiu blogger, un om fără teamă să ies pe stradă că m-ar putea recunoaște careva.

Tu ce ai face dacă ai fi cântăreț, actor, etc?

Puteți prelua maxim 500 de caractere din acest articol, condiția este să precizați și inserați vizibil link-ul articolului

Lasă un răspuns