O noapte…un vis…o casă

2


Visele sunt o parte fundamentală a vieții noastre și ne ajută să ne conștientizăm viața. Ele există și sunt realizate independent de voința noastră. Dar când un vis trece dincolo de a fi doar un vis și devine realitate? Mi s-a întâmplatacest lucru, într-o noapte, cu ceva timp în urmă. Am visat că-mi proiectez casa de la zero. Știu că veți spune că toți visăm asta la un moment dat, dar acest vis s-a transformat în realitate, exclusiv datorită acestui vis.

De la femeia practică care eram înainte, care nu credea creadea în vise, acum sunt un visătoare cu ochii deschiși. Visul meu este să devin un blogger celebru și muncesc din greu pentru a-mi îndeplini acest vis. Dar pentru a lucra mai mult și cu mai mult suflet, trebuie să construiesc acea casă despre care am vorbit mai sus. Am deja ideile mele de a-mi construi casa AIA iar un prieten m-a ajutat să-mi procur un dicţionar de arhitectură. Acolo am descoperit că există multe sfaturi demne de luat în seamă. Mi-a luat ceva timp să analizez toate recomandările deoarece, deși obiectivul este același, cu toții avem nevoi diferite. Am cercetat puțin, și mi-am dat seama că construirea unei case este o opțiune viabilă și în comparație cu cumpărarea unui apartament în centrul orașului, poate fi chiar o opțiune economică care îmi permite să construiesc o casă adaptată nevoilor mele.

Visul meu, casa cu consum aproape zero care o am în minte încă din acea dimineață când m-am trezit transpirată de parcă m-ar fi alergat cineva, priveam pe fereastra apartamentului cum ploua cu putere, aceeași putere care făcea să-mi îmi amintesc fiecare moment al visului meu. O voce îmi spunea, fă proiectul, cumpără materialele necesare, proiectează-ți casa, construiește-o, cumpără mobilierul, nu uita de birou și mai important, construiește-ți-vă lumea prin intermediul viselor. Așadar, am cumpărat o bucată de teren și mi-am construit casa pas cu pas după modelul celei din vis.

Jurnalul viselor, o legătură cu lumea mea interioară

În lumea mea nu am nevoie decât de o foaie și un creion pentru a-mi nota zilnic fiecare vis. Păstrarea acestora într-un jurnal de vise mă ajută să detectez modele recurente din viața mea sau sentimente ascunse care se reflectă prin vise. După acel vis pe care vi l-am povestit am mi-am dat seama că reprezintă o sursă de înțelegere despre lumea noastră interioară.

Acum vreau să vă povestesc despre un vis minunat, visul vieții mele, să fiu un blogger de succes. Îmi place să scriu pe blog, puțin câte puțin am învățat să scriu mai profesional. Există mulți oameni care cred că dorința sau visatul la ceva este suficient pentru adeveni realitate. Nimic nu este mai departe de realitate, visele sunt încă gânduri și numai realizarea actelor tinde să dea roade. Dar există și oameni care ne spun că visele nu sunt îndeplinite, ele sunt urmărite. Vreau sincer să combin aceste două teorii, acest vechi vis să devină realitate. Nu există o formulă și nici aceeași versiune de succes pentru toată lumea, deci lupta este diferită.

Știți acest sentiment când vi se întâmplă o idee de genul acesta, de nicăieri și simțiți că ați așteptat-o ​​mereu? Ei bine, asta mi se întâmplă și știu că un vis minunat nu se va împlini cu idei și metode banale. Ele m-au dus spre o viață minunată, m-au călăuzit spre împlinirea celor mai îndrăznețe vise care păreau imposibil de atins.

Unii dintre voi veți spune că, la vârsta asta, lupți pentru a împlini acest vis? Da, la vârsta mea voi lupta penteu acest vis. Scena trebuie să fie în mișcare: mii de tineri (ei bine, așa mi-am imaginat, dar ei îmi spun că există oameni de toate vârstele care scriu) care, din vocație pură, din cauza convingerilor lor cele mai profunde, se trezesc când este încă întuneric, citesc rapid ziarele și site-urile de Internet detectează „inamicul” și, înainte de a lua chiar și o cafea sau de a se spăla pe dinți, sunt deja înarmați în fața computerului. Convinși, entuziaști, vor să se facă văzuți. Dorința mea este să fiu ca ei

Visul meu a început în urmă cu mulți ani, dar nu am îndrăznit cu adevărat să-l îndeplinesc pentru că aveam un blog pe o platformă gratuită și îmi era teamă să nu-mi pierd toată munca. Toate acestea s-au schimbat în ianuarie 2018, când am avut propriul meu blog. În primul an m-am jucat cu blogul pentru a învăța cum să scriu ca un blogger adevărat. În al doilea an aveam așteptări de la mine, deja începeam să scriu profesional. Știu că în această lume nu vei urca dacă nu vei învăța. Da, eu voi învăța până la 70 de ani.

Casa mi-am construit-o datorită unui vis avut într-o noapte, încă mă lupt ca blogul meu să fie cunoscut. Tu ce vis ai? Acționează acum pentru a-ți îndeplini visele Riscă nu vei avea nimic de pierdut! Vei vedea cum lucrurile încep să se așeze.

Acest articol este scris exclusiv pentru Spring Superblog 2020 . Articolul este este o combinație de ficțiune și realitate.

2 COMENTARII

Lasă un răspuns