Grija pentru frumos și sănătate

0

Când eram tânără, nu aveam nici cea mai mică idee despre cum este să am grijă de pielea, părul, rutinele mele de înfrumusețare! Și, desigur, când aveam 20 de ani mă gândeam că sunt invincibilă ca orice fată. Acum lucrurile s-au schimbat, încep să acord îngrijirii pielii mai mult timp decât o făceam înainte. Deși inima mea este încă tânără, pielea mea nu mai este chiar așa. Pentru față folosesc o cremă antiridă potrivită tenului meu, dar pentru mâini folosesc o cremă regenerantă cu acid hialuronic care regenerează în profunzime și ajută la regenerarea pielii.

Păcat că în România nu suntem învățați de la tineri cum să avem grijă de noi, să fim sănătoși atât în interior cât și în exterior. În schimb, suntem bombardați cu diferite reclame, de care nu mă conving, nu contează dacă este vorba despre alimente, detergenți, produse cosmetice etc. Cel puțin eu nu mă las convinsă să cumpăr doar pentru că ambalajul este frumos. Mie îmi pasă mai mult de calitatea produsului, mai jos vă voi explica de ce.

De la mama am învățat să apreciez producătorii din România, iar produsele cosmetice nu fac excepție. De la ea a aflat că Farmec este cel mai mare producător român de cosmetice și că și că misiunea lor este să aibă grijă de noi. Grija pentru frumos și sănătate au făcut-o pe mama să îi aprecieze și peste ani, iar eu o evident o urmez. Da, știu că veți zice „așa mama așa fiica”! Păi cam așa și este, nu am de ce să mint.

Ceea ce îmi place cel mai mult este faptul că Farmec vor lansa produse de urgență, utile în această perioadă a epidemiei. Este vorba despre Loțiunea igienizantă pentru mâini și Gelul de igienizare pentru mâini care acționează rapid, fiind o măsură practică și eficientă pentru apărarea sănătății. Aștept cu nerăbdare ca produsele să iasă pe piață, din păcate cele 2 produse nu sunt disponibile nici pe site.

Loțiunea igienizantă pentru mâini și Gelul de igienizare pentru mâini

Mă bucur că există oameni care au grijă de noi. Acum, în această perioadă, trebuie să avem o îngrijire mai specială. Deodată viața noastră se schimbă; ne oprim din activitățile pe care le făceam înainte. S-a produs o schimbare radicală a obiceiurilor, ritmului, vieții … Trăim momente foarte speciale, confuze, accelerate, cu evoluții importante în fiecare zi. Și, de asemenea, spațiul nostru a fost redus, suntem limitați, pentru o perioadă nedeterminată. Dar acest lucru nu ne împiedică să avem grijă de noi înșine. Partea cea mai rea este că zilele au început să fie la fel, dar nu mă las biruită. Chiar dacă sunt obligată să stau închisă în casă, este necesar să am o minte sănătoasă într-un corp sănătos pentru a supraviețui.

Acum, pe lângă ritualul de îngrijire a feței și a mâinilor așa cum făceam înainte, am învățat că, trebuie să mă dezinfectez iar atunci când este necesar să ies din casă pentru urgențe, să nu uit să iau declarația pe proprie răspundere, să păstrez distanța socială și să nu uit de dezinfectantul pentru buzunar. Cu alte cuvinte viața mi s-a transformat total, dar eu încă gândesc pozitiv.

Frumusețea rămâne indiferent de împrejurimile urâte – Chazal

Am devenit un pic dramatică, sper că nu v-am plictisit atât de mult, așa că voi schimba subiectul. Când am căutat detalii despre produsele despre care vorbeam mai sus, am dat peste campania „Frumusețea și încrederea se cultivă în familie”, o campanie foarte reprezentativă pentru mine și sper că mulți se vor regăsi acolo. Este dovadă clară despre implicarea lor în comunitate prin intermediul campaniilor pe care ei le promovează. Pe site-ul lor veți găsi mai multe campanii. Îmi doresc foarte mult să descopăr mai multe generații cărora le plac produsele Farmec.

Farmec

Articol scris pentru Spring Superblog 2020

Lasă un răspuns