SuperBlog 2020….peripeții și situații neașteptate

7

Anul 2020 a fost pentru toată lumea plin de surprize nedorite, iar pentru mine „surprizele” nu s-au oprit nici când a început competiția SuperBlog 2020 iar acest lucru nu m-a învins și am ajuns să duc competiția până la capăt.

Cu câteva zile înainte de a începe competiția, computerul meu a murit din cauza unei întreruperi de curent. De fapt, vreau să spun că un șoc electric la „prăjit” pur și simplu. Electricitatea s-a întrerupt brusc și în secunda următoare i-a dat drumul. Acest lucru se datorează faptului că electricitatea de care avea nevoie pentru a funcționa nu era suficientă. Acordați o atenție deosebită atunci când intensitatea curentul electric scade! Cel mai bun mod de proteja aparatura este să o decuplați de la curent atunci sunt pene de curent. Mai grav e atunci când curentul se întrerupe și în secunda 2 îi dă drumul, așa cum mi s-a întâmplat mie.

Când ai niște bani economisiți pentru o operație oculară și din cauza Covid19 amâni operația, îi investești într-un laptop nou și începi competiția SuperBlog.

Ce credeți că asta a fost tot? Nu. Primesc un e-mail că proprietarii firmei de găzduire sunt alții și m-au anunțat că luna următoare trebuie să plătesc abonamentul pentru hostul blogului sau îl pierd. Magia Cuvintelor este un blog la care am muncit timp de doi ani și banii pe care i-am avut au fost investiți în laptop. Nu s-a întâmplat doar acest lucru. A trebuit să cumpăr în regim de urgenta și niște dispozitive medicale. Se spune că o problemă nu vine niciodată singură și… nu a venit. Au urmat câteva zile de anxietate, amestecată cu tristețe și stres, pe care nu le-am avut niciodată în viața mea. Slavă Domnului că nu am pierdut blogul și am putut cumpăra și dispozitive medicale necesare.

Am reușit să termin competiția cu un punctaj bun, chiar dacă în acest sezon nu am câștigat niciun premiu. Cu toate acestea, am învățat multe despre diferite domenii pe care nici în visele mele nu credeam că voi scrie. Doar câteva probe mi-au lăsat un gust amar, dar este ca în viață, nu este întotdeauna roz.

Mi-am propus ca în competiția din acest an să urc mai mult în clasament, dar știți deja de ce nu a fost posibil. Acum sper că Spring SuperBlog 2021 nu va fi mai cu peripeții care să îmi afecteze inspirația.

Eu una chiar mă consider câștigătoare. Da, sunt câștigătoare. Am învățat că oricât de greu ar fi nu trebuie să te lași învins.

7 COMENTARII

Lasă un răspuns