Un cadou…de poveste

1
Un cadou...de poveste
Sursa foto: MindBlower.ro, Editare: Canva

Deși este toamnă, gândurile mele se îndreaptă spre iarnă, mai exact către Sărbătorile de iarnă, spre Crăciun în mod special și la cadourile oferite în acea perioadă. Ador să ofer cadouri cât mai diferite și originale, unele dintre ele și amuzante. Îmi amintesc perfect că acum ceva timp în preajma sărbătorilor de iarnă am oferit cel mai inedit cadou fratelui și cumnatei mele.

Cumnata mea era însărcinată și le-am făcut cadou tricouri personalizate care conțineau mesaje unicate la acea vreme. Știi că uneori este mai ușor pentru viitoarele mămici decât pentru viitorii tătici să găsești așa ceva. Eu sunt mai cu moț și am făcut tot posibilul să găsesc pe cineva care să mă ajute să duc ideea nebunească până la capăt. Acum câțiva ani nu prea găseai să faci tricouri personalizate.

Când și-au primit cadoul amândoi erau foarte surprinși de idee. Tricourile au fost băgate în cutii puse una într-alta. Săracii se plictisiseră să desfacă atâtea cutii, nu aveau încotro. Curiozitatea lor sporea, iar eu mă amuzam copios. Când au deschis în sfârșit ultima cutie, reacția lor a fost una de uimire. Pe departe cel mai surprins a fost fratele meu, nu se aștepta să existe asemenea idei de cadouri pentru bărbați. Eu sunt mai mereu genul de om pus pe șotii, iar atunci când ofer un cadou vreau să fiu ținută minte pentru toată viața.

cadou
Sursa foto arhiva personală, Editare: Canva

Cadouri pentru bărbații care schimbă…

Nu mai schimbă nimic, ce mai e și cu atâtea schimbări! Că tot vorbeam mai sus despre Sărbătorile de iarnă, intenționez să aduc un zâmbet pe buze familiei mele cu ajutorul cadourilor trăznite așa ca mine. Dacă pentru mama și cumnata mea, femei fiind, este mult mai ușor să găsești cadoul perfect, pentru bărbații din familie (tata și fratele meu) este puțin mai greu, dar nu imposibil.

Deja în mintea mea trăznită îmi licăresc idei pentru cadoul perfect pe care îl voi face fratelui și tatălui meu. Am tot căutat în magazinele fizice și nu am găsit ceea ce doream, iar asta m-a debusolat. Nu m-am lăsat prea mult pradă supărării și am cerut ajutor lui nenea Google. Nenea bun la toate, adică Google m-a dus pe un site ce are cu multe idei de cadouri „ieșite din minți”, iar cursorul mouse-ului s-a oprit pe cadouri pentru bărbaţi pe mindblower.ro.

În timp ce am navigam prin mai multe pagini de pe site mă întrebam dacă voi găsi ceea ce căutam. Și da, am găsit cadourile perfecte. Ce, ești curios să știi ce cadouri? Nu-ți spun, sâc. Bine, hai că-ți spun doar dacă ții secret. Pentru fratele meu am comandat un pistol cu ​​bani pentru a arunca în aer bancnotele în câteva secunde…opus la ce întâmplă cu bancnotele atunci când vin facturile. Gata, nu ne întristăm acum!

Acum vine partea cea mai grea, cadoul pentru tata. Uf, sper să găsesc ceva util. Tata nu e genul de om pretențios, când vine vorba de el și eu devin mai serioasă. Navigând pe MindBlower.ro, am găsit cu ușurință cadoul perfect pentru tata. M-am oprit la un set cadou decantor Sticla Diamant cu două pahare Deluxe, un cadou care cred eu că îi va plăcea.

cadouri pentru bărbaţi
Sursa foto: MindBlower.ro, Editare: Canva

Cadouri pentru femei delicate

Ce atâta delicatețe, femeile vor drepturi egale cu bărbații și dacă spui că sunt delicate, bărbații își vor arăta nemulțumirea. Vor spune că și ei sunt delicați și va izbucni un război al sexelor. Ei bine, nu vreau asta, mă limitez la cadouri pentru mama și cumnata mea.

Ca și în cazul celorlalte cadouri, MindBlower.ro mi-a venit în ajutor. Pentru mama, am ales o ramă foto magnetică levitantă, care are un element decorativ deosebit și lumini LED care adaugă o notă de magie fotografiei. Știu că va spune: „numai tu te puteai gândi la așa ceva”. Ei bine, dacă nu eu, atunci cine?

Dacă pentru fratele meu am făcut un cadou trăznit, trebuia să fie la fel și pentru soția lui, nu? Pentru ea care este o friguroasă, ca și mine, m-am gândit la un cadou pe măsură. Ce să fie, ce să fie? Să fie o pătură cu mâneci și buzunare, super pufoasă. Pătura se poate purta ca atare și îi va oferi căldura de care are nevoie în diminețile și serile geroase.

Vezi, ți-am spus că este mult mai ușor să faci cadouri pentru femei? Femeilor le plac cadourile și nu este atât de greu să le mulțumești. Aviz pentru bărbații care găsesc tot felul de scuze pentru a nu oferi cadouri femeilor. Ce spun bărbații: Uite-o p-asta, ne dă lecții acum. Nu dau lecții nimănui, sunt doar un bun observator.

cadouri pentru femei
Sursa foto: MindBlower.ro, Editare: Canva

MindBlower.ro un aliat la fel ca mine, de nădejde

Mindblower.ro, magazinul online de cadouri originale și trăsnite a fost inaugurat pe 6 decembrie 2013, din dorința de a-i ajuta pe cei care sunt în pană de idei de cadouri, așa cum eram și eu până acum ceva timp. Cu ajutorul lor am reușit să găsesc cadourile potrivite, doar ai văzut.

Dacă vrei și tu să oferi un cadou divers pentru casă sau cineva drag, Mindblower.ro te ajută să alegi cadouri distractive și interesante. Doar aruncând o privire peste categoriile de produse, cu siguranță vei găsi cadoul perfect pentru cei dragi.

Eu am ales deja cadourile de Crăciun pentru membrii familiei și mă gândeam să iau și ceva pentru șeful meu, poate o păpușă voodoo. Hm, nu știu, voi vedea. Știe deja că sunt trăsnită, așa că nu-l va șoca prea tare. Mă mai gândesc și la alte cadouri. Unul dintre ele ar putea fi un set cadou decantor Glob Pământesc cu două pahare Deluxe.

Tu, cel care citești ce cadouri cumperi celor dragi?

Articol scris pentru a cincea probă de la Superblog 2022, probă sponsorizată de Mindblower.ro

1 COMENTARIU

Lasă un răspuns