Farmecul, cea mai bună versiune a mea!

2

Sunt o persoană complexă, cel puțin așa îmi place să mă privesc și așa am făcut-o din totdeauna, ținând, evident, cont printre multe altele de aceste trei aspecte: Frumusețea, inteligența și talentul. Despre fiecare în parte aș putea spune multe, având în vedere că sunt la vârsta la care pot vorbi despre acestea, dar azi, voi începe cu prima dintre ele: frumusețea. Fiecare om, indiferent dacă este femeie sau bărbat trebuie să își creeze cea mai bună versiune a sa în funcție de aspectele mai sus menționate.

Am fi toți de acord cu asta, în condițiile în care pentru multi, în zilele noastre aspectul înseamnă o primă impresie. Dar și multe alte lucruri la fel de importante. Așa că dacă un bărbat nu necesită o foarte mare îngrijire, o femeie, da! Cel mai important lucru, legătura noastră cu mediul, este pielea, și, indiferent de ordinea în care alegi să îți îngrijești corpul, aceasta tot ocupă o mare suprafață. Este formată din mai multe straturi, dar faptul că ajută corpul să respire, să elimine toxine și să cunoască mediul înconjurător sunt doar câteva dintre motivele pentru care avem grijă de ea, motive care nu reprezintă vreun moft sau vreun ” vis promis „, ci pur și simplu o necesitate care spune multe despre cum ne privim pe noi înșine și pe cei din jurul nostru. Sunt adepta unui stil natural, dar elegant. O combinație de clasic cu lux, dar cu gust! Un stil excentric – modest, venit în urma a multor încercări și experiențe în diverse domenii.

Așa că, dacă tot am stabilit asta, am putea stabili și cum obțin acest stil perfect, sau cea mai bună variantă a mea în materie de frumusețe. Sunt secrete pe care nu le împart cu oricine, dar când vine vorba de prieteni, poveștile sunt precum un documentar permanent. Nu glumesc! Înveți atât de multe, o prietenă mi-a zis că înveți prin joacă, chiar așa! Dar nu când vine vorba de obiceiuri fixate, unele au mania curățeniei, altele pe cea a aranjatului, eu fiind o fire complexă, sunt și echilibrată. Am învățat să îmi partajez programul astfel încât să am timp și pentru mine. Apoi, pentru a putea avea grijă de cei din jurul meu, trebuie să am grijă de mine! Așa că, dacă prietenele mele fie spală acoperișul, fie dorm cu machiaj, niciunul din obiceiurile acestea nefiind recomandate… Al meu este îngrijirea personală. Nu îmi place nimic ” fake „, de la haine, la culoarea părului, la unghii, ten, fără operații estetice nemedicale, fără fond de ten!! Acum… nu credeți că nu mă machiez deloc absolut, că iau cu arătătorul vreo cantitate de cărbune cu care să mă dau pe obrăjori apoi să ies în societate! Nici chiar în felul ACESTA! Folosesc mascara, ruj, un dermatograf și muuuuuuultă cremă! Fața, mâinile și picioarele sunt cele mai expuse sau folosite zone ale corpului. Dar mie oricum îmi place să am un aspect radiant sănătos!

Mă spăl de trei ori, și folosesc doar săpun; rareori folosesc gelul de duș. Da, am să explic de ce, probabil nu știți, presupun, dar prepararea produselor de îngrijire este asemănătoare la majoritatea. Dar pentru cine nu știe, gelul de duș este în mare parte, să spun mai simplu și pe înțelesul tuturor, un săpun consumat al săpunului. Săpun consumat al săpunului, nu ai zice că sunt așa inteligentă!

Și pentru că nu folosesc gel de duș, pierd din elasticitatea și hidratarea pielii, parfumare, fermitate și confort. Așa că, dragele mele, apelez cu încredere la creme și uleiuri esențiale!! Am mare grijă de pielea mea și sunt născută sub semnul evoluției, doar sunt Capricorn!

Și țin să precizez că recent am făcut cunoștință cu Farmec, Perfect Look, din gama Gerovital H3 Evolution, care conține produse cosmetice destinate îngrijirii zilnice pentru toate tipurile de ten și produse pentru îngrijire corporală. Gama are la bază o formulă inovatoare compusă din Acidul Hialuronic 4D și Uleiul natural din Trandafir Sălbatic, pentru o acțiune duală, atât de îngrijire, cât și de înfrumusețare.

Linia asigură un program complet de îngrijire pentru ten:

  • Apă Micelară BifazicăTen curat, radiant;
  • Apă Micelară cu Ulei de Trandafir Sălbatic-Curăță pielea delicat și eficient;
  • Cremă Fermitate Contur Ochi- Evidențiază strălucirea ochilor. Reduce cearcănele. Acid Hialuronic 4D
  • Cremă Ultra-Activă și Luminozitate- Hidratare. Corectează liniile fine. Acid Hialuronic 4D;
  • Cremă Remodelare Contur Față- Fermitate, Antirid. Ten luminos. Acid Hialuronic 4D;
  • Mască Regenerantă Nocturnă- Decongestionează tenul,Acid Hialuronic 4D;

În plus, din gama Gerovital H3 Evolution Perfect Look fac parte și produse de hidratare și îngrijire pentru corp:

  • Cremă Hidratantă Fermitate Corp- Pielea corpului hidratată, elastică, fermă;
  • Cremă Anticelulitică- Piele hidratată, elastică, fermă;

Produsele Gerovital H3 Evolution Perfect Look se adresează tuturor tipurilor de ten, au formulări ușoare și conferă beneficii imediate. Pentru mine sună MI-NU-NAT!! Îmi aleg produsele dorite.

Indiferent de perioada în care mă aflu, indiferent că sunt în costum sau négligée, la serviciu sau acasă, port sau nu puțin machiaj și câteva bijuterii, vreau să fiu perfectă. Iar dacă pielea mea este sănătoasă și fericită și eu sunt perfectă! De aceea pun un accent imens pe creme, loțiuni, uleiuri! Nu îmi oferă doar o îngrijire personală, avantajoasă și rapidă în orice moment al vieții, ci și încredere și tinerețe! Să ți se spună că ai 20 de ani în loc de 30… Este un lucru RAR! Am ajuns aici după nenumărate încercări și greșeli în ceea ce privește produsele cosmetice și deciziile mele asupra acestora. Aș fi ales de multe ori diferit dar niciodată nu este târziu să înveți!

Okay, pentru că v-am împărtășit din farmecul meu și v-am recomandat produse speciale de răsfăț și îngrijire din gama Gerovital H3 Evolution Perfect Look care vă aduc o notă completă din frumusețea și caracterul Trandafirului Sălbatic; tot ce îmi rămâne este las pixul de-oparte, să mă îndrept către șifonier, să îmi aleg o rochie maxi, lejeră, să îmi iau geanta și ochelarii și să ies la un desert în oraș. O zi frumoasă!

Surse foto: Arhiva personală și Farmec, iar editările s-au făcut în Canva

Acest articol a fost scris pentru competiția Spring SuperBlog 2021

2 COMENTARII

Lasă un răspuns