Moda, destinația – Answear.ro, stația!

1
Moda, destinația - Answear
Sursa foto: Answear.ro și Pixabay, Prelucrare: Canva

Se apropie Crăciunul. La noi, la cantină, este sărbătoare și poveste în fiecare zi! Munca nu se oprește niciodată, iar eu, rar lipsesc de aici, deși am angajat o echipă de bucătari de când m-am măritat, ce mă ajută să pregătesc mâncare pentru local și grădinița Cristinei. Ei nu pot controla totul așa cum o fac eu. Mă leagă multe de Cristina, nu sunt doar afaceri, ci, avem o prietenie frumoasă pentru că amândouă am născut în seara de Crăciun; ea pe Dragoș iar eu pe cei doi copii. Ne-am cunoscut la spital.

Când am un concediu, las toate lucrurile pregătite și îmi rog părinții să supravegheze în locul meu. Am plănuit, în secret, ca sărbătorile de iarnă să le petrecem în Maramureș, copiii sunt dornici de plecare și cu siguranță le va plăcea, mai puțin soțul, el nu e dornic de a pleca de acasă.

Eram în birou, cu ușa deschisă pe jumătate, și făceam necesarul pentru plecare, îmi imaginam că le va plăcea copiilor Crăciunul în Maramureș. Ascultam colinde românești, oale și farfurii, râsete, și mă bucuram că merge totul bine. Fredonam „Iată vin colindători,/ Florile dalbe… „, și chiar ei, colindătorii, se zăresc intrând pe ușa din față. Fiul meu și fiica mea, ea având pe ea geaca preferată. Moș Nicolae i-a adus o geacă de puf, din colecția Colmar, pe care a îndrăgit-o imediat.

Maramureș
Maramureș
Sursa foto: iStock, Prelucrare: Canva

Moșule ce tânăr ești – ești mai fain ca în povești

Cărau amândoi, un huge travel bag – o imensă geantă de călătorie – de zici că voiau să plece cu cortul… Aoleu, iar le e dor de taică-său și vor să plece… Mi-au mai făcut așa când erau mai mici, de i-am căutat peste tot, iar ei făceau autostopul în fața porții de acasă. Gemenii mei, la vârsta de 6 ani. Atunci m-am supărat foarte tare și i-am zis soțului să facem schimb: stă el cu copiii, iar eu muncesc în locul lui. A râs și mi-a adus un buchet mare de flori de la o țigancă din piață, de unde mi-a luat 1001 trandafiri atunci când am născut. Mereu râde, de aceea m-am căsătorit cu el!

Mă ridic cu tot cu birou și toate hârtiile după mine și mă îndrept spre ușă: ” – Angel, Primavera, îmi explică și mie cineva ce este asta și cum de ați ajuns voi aici!? ” Nu prea înțelegeam dacă sunt haine în geanta aceea sau ce e acolo, pentru că de obicei eu selectez hainele pentru cei mai puțin norocoși decât noi. Ei sunt prea mici, la zece ani, să facă asta. Răspunde Primi, ca întotdeauna: ”

-Mami, aici sunt haine pentru tine! ” M-au trecut toate transpirațiile. Apare și taică-său: ” – Maria, eu le-am plătit, cálmate! ” Așa îmi zice când mă supăr. Și râde. Mă uit la el: ” – Mi-ai luat o piatră de pe inimă, iubire, credeam că au plătit oamenii aceștia săraci, de aici!” Moment în care unui muncitor de la salubritate îi scapă lingura din mână, tresare, își îndreaptă spatele stând pe scaun, întoarce capul spre mine și îmi aruncă o privire din aceea cu ochi mari și uimiți:
„-Stați liniștit, așa glumim noi, dar ne iubim foarte mult!” Și râd. Râd și colindătorii, îmi sărut soțul, el ia geanta și mergem în birou.

Sursa foto: Canva: Prelucrare Canva

Outfit de vacanță – Answear.ro aliatul lui Moș Crăciun

Mi-am luat soțul deoparte pentru a-i povesti despre planul meu de a merge în vacanță, în Maramureș. După ce a făcut ochii mari a acceptat să plecăm în excursia aleasă de mine, gândindu-se la copii. Noi nu am plecat niciodată de Crăciun. Discuția a fost întreruptă de către fiica noastră:

-Mami, știai că Answear.ro acoperă o varietate foarte mare de gusturi vestimentare? Nu mă întreba cum am aflat, nu-ți spun! Prima oprire pe site, a fost la https://answear.ro/k/femei/imbracaminte/pulovere-si-cardigane căci știam că ai nevoie de un pulover nou. Aici găsești ( arăta spre acel huge travel bag ) haine de la Mango, Vero Moda, Adidas, Nike, Puma, New Balance, Tommy Hilfiger, Guess Jeans, Pinko, DKNY…( ridic o sprânceană, neînțelegând cum a ținut minte toate astea ) și ai aici și geacă de puf Calvin Klein Jeans, rochie de blugi ( tot enumera ), trenci Karl Lagerfeld, cămăși albe, o rochie albastră și alte rochii maxi ( frec buzele una de alta, Primi continuă ), hanorac cu glugă, pantaloni largi ( mă uit să nu aibă o fițuică lipită de pantofiori ), fuste și multe altele! Apoi am adăugat produsele în coș și am finalizat comanda ( a terminat, îi zâmbesc larg ).
-Waw, mulțumesc, mami! Ești foarte drăguță!
-Și eu sunt, iubire! ( intervine soțul ) A colindat peste 400 de branduri de pe acest site, de o lună le tot pregătește! A muncit mult! Eu, să nu mai spun!! Noroc că le-au livrat în 48 de ore iar dacă e ceva ce nu îți vine, le poți returna în 30 de zile. La comenzi de peste 200 ron au transport și retur gratuit, deci noi ne încadrăm, clar!
-Taaaati, nu trebuia să-i spui!
-De ce, tati?
-Păi, pentru data viitoare!
-Data viitoare îți ia mami ție, iar pe cele vechi le donăm, mai ales că au programul de loialitate Answear Club, cu înscriere gratuită, iar pe punctele pe care le acumulați puteți cumpăra și mai multe haine, cu prețuri scăzute chiar până la 50%!
-Așa e ( concluzionează Primavera mea )!

Answear.ro
Sursa foto: Answear.ro, Prelucrare: Canva

Ce am făcut să merit o așa familie minunată?

Angel își ia fursecurile cu ciocolată pe care mi le adusese Alexandru, din bucătărie, mie și fetei, și se duce la masa muncitorului să îi arate noul lui telefon holografic de pe care pune ceva muzică și un peisaj din Iguazu Falls. Mă uitam când la fată, când la băiat, ignorându-mi, subtil, bărbatul cu un ” Mhm ” după alt ” Mhm ” și mă uitam și la geamantan, gândindu-mă cam câte puncte s-au strâns acolo, dacă îi pot lua haine și mamei, și prietenei mele, Cristina… Sunt lacomă, vreau totul pentru mine și toate să iasă așa cum îmi doresc, așa cum le visez eu!

A doua zi dimineață ne-am pregătit de drum, a trebuit să luăm și geamantanul, cu noi, altfel se supărau copiii și sincer, nu voiam să plecăm supărați. Cine ar fi crezut că Answear.ro va fi aliatul copiilor mei. Nici nu vreau să mă gândesc la ce vor face anul viitor! Sunt plini de surprize… evident, plăcute!

Voi unde plănuiți să petreceți Crăciunul?

Acest articol a fost scris pentru SuperBlog 2021

1 COMENTARIU

Lasă un răspuns