Tapetul este din nou o tendință

1
AXELEN
Sursa foto: Axelen, Editare Canva

Cum faci să trăiești când abia ai reușit să ai jobul care îți oferă șansa să excelezi? Cum pui bazele unei familii? Nu e ușor, dar cu ideile potrivite este posibil. Sună nebunesc, dar într-un oraș aglomerat și pentru un om care care nu are foarte mulți bani, dar trebuie să-și reamenajeze casa nu sunt extrem de multe posibilități, să fim realiști!

Casa, acel loc în care te retragi după o zi obositoare, are nevoie de o reparație aici și de un var acolo, așa că este necesară o renovare care să o revigoreze. Cu ambiție și multă răbdare această casă poate deveni un cămin. Atunci când începi de la zero și reușești să strângi câțiva bănuți un tapet decorativ este alegerea perfectă, poți scăpa de problema mucegaiului, a bacteriilor și a umidității crescute.

Tapetul decorativ Axelen este o variantă foarte interesantă pentru a decora casa, precum și un instrument util pentru a acoperi pereții foarte deteriorați. Este o alegere perfectă pentru a a da un refresh pereților casei. În plus, este o sarcină simplă care necesită doar urmarea unor instrucțiuni cu puțină răbdare.

tapet decorativ
Sursa foto: Axelen, Editare Canva

Axelen – specialiști în tapet decorativ

Axelen este o afacere românească ce activează pe piața produselor pentru decorațiuni interioare. De peste 26 de ani pune la dispoziție modele și colecții inedite menite sa transforme pereții casei în adevărate opere de artă. Dacă îți imaginezi că tapetul se refera doar acel tapet tipic care era pe pereții casei bunicilor, se pare că nu ți-ai dat seama de momentul de splendoare pe care îl trăiește astăzi această soluție decorativă.

Fără îndoială, unul dintre cele mai pozitive puncte care a dus la boom-ul actual al tapetului este varietatea mare de modele și finisaje disponibile în colecția de tapet de la Axelen. Alegerea nu este ușoară, deoarece fiecare opțiune are avantaje care pot satisface diferite gusturi.

Astăzi poți folosi tapet în toată casa, inclusiv în bucătărie sau baie, unde se produc niveluri ridicate de umiditate, vapori și grăsimi. În plus, este realizat cu materiale din ce în ce mai rezistente și cu design-uri mai noi, și include o mare varietate de stiluri. Dacă cauți un anumit model, îl poți găsi. Trebuie să ai în vedere că există diferite nuanțe și modele cu adevărat sofisticate.

tapet decorativ Axelen
Sursa foto: Axelen, Editare Canva

Colecția de tapet decorativ Elie Saab

Dacă dorești crearea unei atmosfere interioare de lux, Elie Saab completează partea creativă a casei cu același nume, printr-o colecție elegantă, destinată iubitorilor acestui brand. Lansate împreună cu producătorul Zambaiti Parati, modelele au fost concepute sub conducerea artistică a designerul libanez Elie Saab pentru a crea interioare de lux inspirate din creațiile Haute Couture ale brandului, folosind materiale exclusive.

Cu ajutorul tapetului decorativ Elie Saab, poți transforma interiorul casei tale într-un loc unic, plin de rafinament și eleganță. Acest model cu inserții lucioase în relief, îl face un model unic și exclusivist. Va da viață în orice colț al casei, iar tu vei fi mulțumit de realizare.

Pe lângă faptul că acest model este unic, excelența tapetului este, fără îndoială, curățarea acestuia cu o cârpă moale și umedă și este rezistent la frecare și zgârieturi. Materialul este din vinil, de o calitate deosebită. Nu se rupe și are o durată de valabilitate mai mare decât varul.

Colecția de tapet decorativ Elie Saab
Sursa foto: Axelen, Editare Canva

Colecția de tapet decorativ Philipp Plein

O altă recomandare este Colecția de tapet Philipp Plein de la producătorul italian Zambaiti Parati, inspirată din țesăturile și materialele pe care designerul de modă cu același nume le folosește adesea în colecțiile sale de îmbrăcăminte și accesorii de modă. Colecția reunește modele din doua linii: una tropical, cu elemente florale, și o linie cu texturi și modele geometrice, ambele atent lucrate.

Tapetul decorativ Philipp Plein transformă interiorul casei într-un stil clasic italian de lux. Este un tapet din vinil, realizat cu o tehnică specială de producție care îl face foarte rezistent la frecare și zgârieturi, deci este potrivit și pentru spațiile cu trafic intens. Dacă vrei sa iți decorezi casa într-un mod unic și să ieși în evidență, acest tapet decorativ de lux poate fi o alegere excelentă.

Unul dintre obiectivele acestui tip de tapet este camuflarea imperfecțiunilor din finisajul unui perete. În plus, tapetul se curăță foarte ușor de pete, doar tamponând ușor cu o cârpă curată moale, doar puțin înmuiată în apă curată.

Colecția de tapet decorativ Philipp Plein
Sursa foto: Axelen, Editare Canva

Pe Axelen vei găsi tapetul potrivit pentru fiecare cameră, inclusiv pentru baie și bucătărie, întrucât există modele special concepute pentru decorarea spațiilor umede pe care nu trebuie să le pierzi din vedere.

Pe care dintre toate aceste opțiuni de tapet pentru pereții casei tale o preferi?

Articol scris pentru a noua probă de la Superblog 2022, probă sponsorizată de Axelen