Fă-ți loc cu LaDepozit

1
LaDepozit
Sursa foto: LaDepozit, Editare Canva

Ador să citesc cărți de literatură și de dezvoltare personală. Am cumpărat și am primit multe cărți la viața mea. De curând a trebuit să mă mut într-o altă casă, mai mică la oraș pentru a fi cât mai aproape de jobul meu, dar și de oamenii pe care îi iubesc. Mulți oameni se confruntă cu această situație, un loc de muncă bine plătit necesită adesea sacrificii.

Drumurile lungi spre casă erau adesea obositoare și pur și simplu mă detașasem de toată lumea. Apropiații îmi reproșau mereu că sunt supărată pe ei. Nici vorbă de așa ceva! Zilnic pierdeam mai bine de două ore pe drum și asta mă făcea să nu mai am chef de nimic. Din această cauză, îmi era frică să plec sau să mă întorc acasă.

Să mă mut în oraș a fost singura soluție pe care am găsit-o. Noua locuință este mică, cochetă, exact pe gustul meu. Am realizat că am o mare problemă, nu am unde să îmi păstrez majoritatea cărților. Să închiriez un spațiu de depozitare ar fi ideal, dar nu știu unde să găsesc așa ceva, eu nu am mai făcut asta niciodată. Aș fi putut să mai vând din ele, însă nu pot face asta, sunt parte din sufletul meu.

spațiu de depozitare
Sursa foto: LaDepozit, Editare Canva

LaDepozit prietenul cărților mele

Unul dintre prieteni mi-a sugerat niște boxe de depozitare LaDepozit ca o alternativă excelentă pentru păstrarea cărților. Tot de la el am aflat că au boxe de la 1,75 metri pătrați până la 28 de metri pătrați. Cărțile mele vor fi depozitate în facilități izolate, curate, moderne, cu supraveghere video 24/7. Facturarea este lunară și automatizată, iar accesul în incintă se face prin intermediul unei aplicații pe mobil. Mă uitam la el ca la un film științifico-fantastic. A ghicit repede la ce mă gândeam și a început să-mi explice pe înțelesul meu.

„Lucrurile tale contează. Prin urmare, atunci când iei în considerare diferite tipuri de depozitare, este important să știi că lucrurile tale rămân în perfectă stare și în siguranță. Indiferent dacă ai nevoie să depozitezi mobilier în timpul unei mutări sau ai nevoie de o locație sigură pentru cărțile tale, LaDepozit este soluția ideală.

Trebuie să te gândești dacă optezi pentru un container pentru depozitare sau de o boxă mai mică. Cât de des vei avea nevoie de acces la bunurile tale? Cât timp ai nevoie pentru a-ți păstra lucrurile personale? Există multe puncte de vedere de luat în considerare. Accesul clienților în incinta locației este disponibil non-stop, totul fiind automatizat.”

LaDepozit
Sursa foto: LaDepozit si Pixabay, Editare Canva

L-am rugat pe prietenul meu să închirieze o dubă. M-am documentat și eu pe cont propriu despre această locație și am aflat că LaDepozit oferă și servicii de transport / manipulare sau închiriere dubă fără șofer. Aveam nevoie de transport pentru a-mi lua comorile de la vechea casă de la țară.

Când am ajuns acolo, mi s-a pus un nod în gât. Multe amintiri și emoții sau strâns în acea casă. Împreună cu cărțile, am depozitat și câteva dintre amintirile mele. Uneori acumulăm și alte lucruri care nu sunt necesare, și care, pe termen lung, ajung să ocupe un spațiu vital în casa noastră. Existența unor astfel de spații de depozitare este foarte importantă.

LaDepozit și-a început activitatea în a doua jumătate a anului 2019 în zona de est a Bucureștiului. Ulterior, în același an, au deschis o a doua locație tot în zona de Est a Bucureștiului. Primele spații disponibile oferite spre închiriere au fost containerele de 14 și 28 de metri pătrați.

La începutul lui 2021 au diversificat tipurile de spații oferite spre închiriere, introducând boxe de 3,5 metri pătrați. Tot în 2021 au deschis o a treia locație, de data aceasta în zona de nord a Bucureștiului, în Otopeni.

LaDepozit
Sursa foto: LaDepozit, Editare Canva

Mi-am luat destule amintiri cu mine în noua casă. Nu puteam să las chiar totul în boxă. Sunt amintiri care mi-au lăsat o amprentă adâncă în suflet.

Am fost întrebată dacă am făcut fotografii la vechea casă. Nu. Nu am făcut. Ar fi durut, iar eu vreau să am parte de un nou început. Trecutul a fost lăsat în urmă.

Articol scris pentru a zecea probă de la Superblog 2022, probă sponsorizată de LaDepozit