Empria asigură copilăria!

1
Empria
Sursa foto: Empria: Editare: Canva

Nu am copii și mulți îmi spun că „meseria” de părinte este cea mai grea. Totuși, am ceva experiență cu copiii cei mai mici, căci am o nepoată și chiar m-am implicat în creșterea ei. Mă gândesc și la faptul că lumea de azi îți oferă ajutor, evident contra cost, când vine vorba de îngrijirea unui copil. Acum stau și mă întreb, oare părinții și bunicii noștri cum s-or fi descurcat?

În special atunci când vine vorba de protecție și mai ales când vine vorba de bebeluși, e foarte important să ținem cont și să ne asigurăm că produsele pe care le folosim sunt în conformitate cu reglementările de siguranță.

Eu mi-am intrat foarte bine în rolul de dădacă pentru nepoțica mea. M-am informat și am discutat cu mămici cu experiență. Pe unul dintre grupurile din care făceam parte, o doamnă mi-a recomandat Empria – un site. Aici găsești produse calitative, utile, estetice, totul pentru asigurarea protecției copiilor, dar și produse pentru îngrijirea adulților.

Empria

Empria – siguranță pentru familia ta

I-am povestit cumnatei mele despre Empria și i-am sugerat să instaleze protecție laterală pentru pat. Este o modalitate sigură pentru a proteja copilul atunci când doarme, deoarece oferă susținere împotriva căderii din pat. Copilul se mișcă foarte mult în timpul nopții și își schimbă adesea poziția. Aceste mișcări din timpul somnului fac parte din dezvoltarea lui normală.

Un alt lucru important în alegerea protecției pentru pat este să ținem cont de tipul de pat în care doarme fetița. Trebuie avute în vedere două aspecte fundamentale: unul dintre ele este lungimea patului și celălalt, amplasarea acestuia.

Cumnata mea era uimită că știu atâtea despre copii. Mi-a spus că este sigură că știu ce este mai bine pentru fetița ei și că voi face tot ce îmi stă în putință să o protejez. Este important să fim conștienți de riscurile care există și să luăm măsuri pentru a ne asigura că micuța este în siguranță.

protecție laterală pentru pat

Avantajatele protecției laterale pentru pat

Acționează ca apărători sau „scuturi” pentru a împiedica pe cel mic să cadă din pat și sunt adesea puse atunci când se mută de la un pătuț – care are pereți pe toate cele patru laturi – la un pat fără.

Unul dintre avantajele sale că este un produs foarte ușor de instalat. Este stabil și ușor de montat. Disponibil și în 4 lungimi (150 cm, 160 cm, 180 cm, 200 cm). Aici trebuie menționat că lungimea reală este aproximativ 3 cm mai mică, pentru a se putea potrivi cum trebuie la saltelele care au dimensiunile standard.

După montare înălțimea protecției poate fi reglată ușor. La fel de ușor poate fi coborâtă sau urcată și partea textilă, pentru a permite urcarea în pat sau coborârea. Copilul nu poate debloca bariera pentru a coborî din pat, nici intenționat, nici accidental.

Oferă posibilitatea de pliere și este prevăzut cu sistem de rabatare la 180 de grade, pentru un acces rapid la cel mic. Produsul se pliază la 180 de grade dintr-o singură mișcare atunci când nu este utilizat și poate fi adus cu ușurință în poziția verticală atunci când este utilizat.

protecție laterală pentru pat

Cum să ne ținem copiii departe de zgomote puternice în timpul somnului

În timp ce vorbeam ne-am dat seama că sunt multe lucruri de luat în seamă ca un bebeluș să crească armonios și sănătos. Pe lângă alimentația corectă și programul de somn regulat, este necesar să fim atenți și la zgomotele puternice care ar putea perturba somnul copilului. Urechea bebelușului e mai mică, iar canalul auditiv este mai îngust decât al adultului, ceea ce face ca sunetele să pară mai puternice.

O soluție ideală pentru un somn odihnitor sunt căștile antifonice. Acestea au fost proiectate special pentru a bloca zgomotele exterioare care pot afecta somnul. Sunt recomandate mai ales în anumite situații cum ar fi: petreceri, concerte, meciuri de fotbal, lucrări pe șantier, etc.

Căștile antifonice au un nivel de atenuare cu o valoare de 21 dB, oferind protecție fiabilă urechilor sensibile. Se pot ajusta pentru a se potrivi la dimensiunea capului datorită benzii de susținere reglabile. Sunt esențiale și pentru copiii cu autism, ADD, TDH sau hipersensibilitate senzorială, deoarece un sunet prea puternic le poate dăuna.

caști antifonice

Avantajele căștilor antifonice pentru bebeluși

Căștile antifonice pentru bebeluși sunt special concepute pentru a reduce zgomotele externe care pot speria sau deranja copilul. Acest lucru poate ajuta la creșterea confortului copilului și la reducerea stresului asociat cu zgomotele puternice și neplăcute.

Cercetările arată că expunerea prelungită la zgomote puternice poate cauza daune permanente la nivelul auzului. Căștile antifonice pentru bebeluși sunt proiectate pentru a limita expunerea la aceste zgomote, protejând astfel auzul celui mic.

Zgomotele ce depășește 85 de decibeli reprezintă un risc pentru sănătatea bebelușului. Antifoanele oferă o protecție fonică eficientă începând cu primele zile de viață, datorită materialului special, ușor și confortabil pentru utilizare îndelungată. Căștile sunt proiectate cu materiale moi și ușoare, iar pernuțele se rotesc la 360°.

caști antifonice

Siguranța copilului acasă – metode de protecție ale sertarelor

Nu doar siguranța copilului în timpul somnului e importantă ci și atunci când el învață să meargă. Bebelușii și copiii mici își doresc mereu să se joace și să vadă toate colțurile casei pentru a-și satisface curiozitatea și orice le poate atrage atenția, în special prize, margini mese, uși, ferestre și sertare.

Copilul este curios să descopere casa în care locuiește și să exploreze această lume, iar acest lucru devine un stres pentru părinți. Va trage de sertare și uși pentru a vedea ce se află înăuntru. Este important să îl lăsăm să exploreze, dar să îi monitorizăm activitatea. Atunci când nu suntem în preajma copilului, este necesar să montăm siguranțe pentru sertare, care îl vor proteja de pericole iminente.

Pot fi instalate în orice sertar, și în mod special în sertare în care se află obiecte care pot fi periculoase pentru copil, cum ar fi: medicamente, cosmetice, produse de curățat, etc. Aceste sisteme pentru sertare sunt un mod excelent de a proteja pe cel mic și de a le oferi părinților o stare de liniște.

Avantajatele montării siguranțelor pentru sertare

Mobilierul este un „domeniu de experimentare” pentru cel mic: mânere, sertare, butoane la aparatele electrice… Evitați accidentele asigurând stabilitatea acestora cu ajutorul siguranțelor pentru sertare, iar copilul nu va rămâne cu traume din cauza accidentelor.

Se montează atât cu dublu-adezivă cât și cu șuruburi iar cheia de la siguranță poate fi ținută departe de ochii copiilor. Montarea siguranțelor se face în interiorul sertarelor, ferită de vederea celui mic sau a animalelor de companie. Sunt proiectate pentru a se potrivi cu majoritatea dulapurilor, sertarelor și ușilor.

De asemenea, atunci când bebelușul crește și trebuie să scoți siguranțele pentru sertare nu vor rămâne urme, de parcă siguranțele nu au fost niciodată acolo dar nu vei uita că ți-a protejat copilul cu ceva timp în urmă.

 siguranțe pentru sertare

Este aerul condiționat sănătos pentru copiii mici?

În timpul verii, mai ales când este foarte cald, este dificil pentru copiii mici și bebeluși să suporte temperaturile ridicate. Ideal ar fi ca temperatura camerei în care aceștia stau să fie între 22-24° C. În aceste circumstanțe, se pune întrebarea: aerul condiționat este bun pentru ei? Cum să fie folosit corect?

Aerul condiționat nu poate fi dăunător pentru copii dacă aceștia nu sunt expuși direct iar fluxul de aer este distribuit uniform cu ajutorul unui deflector pentru aer condiționat. Acesta este un dispozitiv care se montează direct pe aparatul de aer condiționat și are rolul de a schimba direcția fluxului de aer.

Avem nevoie de deflector deoarece confortul termic al bebelușilor și copiilor mici este vital pentru sănătatea lor. Casa trebuie să fie bine ventilată, astfel încât să circule un aer proaspăt. Trebuie să fim atenți și la variațiile de temperatură. E bine ca temperatura să fie constantă.

deflector pentru aer condiționat

Avantajele deflectorului de aer condiționat

Utilizarea deflectoarelor este o soluție bună la această problemă. Prin intermediul acestuia se poate dirija aerul aclimatizat, evitând inconveniențele în utilizarea aparatului. Materialul din care este făcut este rezistent la temperaturi înalte.

Instalare ușoară – fără găurire, fără șuruburi, fără lipire, fără deteriorarea aparatului de aer condiționat. Pot fi montate pe aproape orice aparat. Bretelele deflectorului pot fi ajustate astfel încât să fie poziționate perfect pentru a schimba direcția fluxului de aer.

Are înălțime ajustabilă pe 4 niveluri, putând fi montat pe diferite dispozitive de aer condiționat. Lungimea lor este reglabilă, până la 125 cm. Totodată, lățimea pânzei care asigură protecție este de 27 cm, iar lățimea pieselor de plastic este de 30 cm.

Se reglează direcția cea mai potrivită a aerului în funcție de schimbările sezoniere fără să fim afectați de fluxul de aer rece. Materialul este din pânză tip Oxford ce nu permite acumularea de condens. Designul este unul vesel și colorat.

deflector pentru aer condiționat

Trebuie să recunosc că înainte de a afla despre Empria nu știam mare lucru despre cum să o protejez pe nepoțica mea. Mă bucur că am aflat toate aceste informații utile pe care le-am împărtășit și cumnatei mele. A ținut cont de toate aceste sfaturi care vor ajuta la creșterea armonioasă a copilului.

Sursa foto: Empria

Articol scris pentru a doua probă Spring SuperBlog, probă sponsorizată de Empria

1 COMENTARIU

Lasă un răspuns