Povestea Palm Beach, sejurul celor romantici

1
Hotel Palm Beach
Sursa foto: Palm Beach, Editare: Canva

În timp ce îmi beam cafeaua mă gândeam că nu am mai călătorit demult și că îmi doresc să o fac din nou. Mie nu-mi place să călătoresc singură ci mai degrabă în grup sau cu familia. Eu sunt o fire organizatoare și când vine vorba despre distracția de grup eu organizez totul în cele mai mici detalii.

Lumea are mare încredere în mine chiar să lase bani pe mâna mea, așa că dacă este vorba de luat bilete de vacanță, deși costă destul de mult, eu mă ocup de tot iar lumea nu pune prea multe întrebări și se bazează pe mine. Sunt atentă la buget și încerc să obțin cel mai bun preț pentru călătoria noastră, astfel încât să ne putem bucura de o experiență unică și de o vacanță minunată.

Anul acesta am hotărât împreună cu o gașcă mare de prieteni să mergem în weekend într-o vacanță all Inclusive Nisipurile de Aur în Bulgaria. Litoralul nostru, din păcate, e scump și cu servicii sub ale vecinilor noștri. Nu îmi place să o spun dar așa e.

Nisipurile de Aur
Sursa foto: Palm Beach

Experiențe autentice în drum spre Stațiunea Nisipurile de Aur

Abia aștept să ajung în Stațiunea Nisipurile de Aur. Imediat cum am urcat în autocar am închis ochii și am început să visez la cum vor fi aceste zile. Îmi imaginam cum valurile se sparg împotriva malului și cum se scurg înapoi în mare, luând cu ele energiile negative, lăsându-mă și mai relaxată.

Pentru prima dată drumul cu autocarul mi se părea infernal, asta până când s-a întâmplat ceva. Am văzut că în grupul meu este și un băiat, care, nu știu de ce am impresia dar cumva mă place. Nu că nu ar avea curaj să îmi spună dar cred că nici el nu e sigur. Așa că m-am gândit eu la un plan pe care să-l pun în practică atunci când vom ajunge în stațiune.

Cum spuneam, lumea are încredere în mine și imediat cum am ajuns la Nisipurile de Aur, am căutat cazare, le-am comunicat fiecăruia separat câți bani are să-mi dea. Dar cu el am alt plan. Să ne cazăm doar eu și el la un hotel și pe restul îi trimitem în altă parte. Nimeni nu știe nimic.

Stațiunea Nisipurile de Aur
Sursa foto: Palm Beach

Sejur de vis la Palm Beach

Am ales să ne cazăm la Palm Beach, un hotel all inclusive prima linie Nisipurile de Aur, poate iese ceva. Știu că lumea poate o să mă judece, că am încercat eu să fac primul pas, dar suntem în 2023. Și, în plus, mie nu mi-a păsat niciodată ce cred alții. Vă rog să-mi țineți pumnii strânși! Nu vreau să aibă o părere proastă despre mine.

Hotelul Palm Beach are patru stele, și este situat la aproximativ 30 m de plaja din Nisipurile de Aur, și este înconjurat de mult spațiu verde, oferind un cadru perfect pentru a începe o nouă iubire. Unitatea de cazare oferă, de asemenea, o piscină mare în aer liber cu apă dulce și o secțiune pentru copii mici, o piscină interioară, o sală de fitness, pool-bowling bar și un centru spa cu saună, tratamente de masaj și alte terapii de înfrumusețare.

Camerele hotelului sunt echipate cu mini bar, balcon, baie cu duș în camere duble cu vedere la parc, baie cu cadă în camerele duble cu vedere la mare, uscător de păr, telefon, TV și aer condiționat, dotate cu toate facilitățile necesare pentru un sejur de vis.

Hotel Palm Beach
Sursa foto: Palm Beach, Editare: Canva

Aprinde flacăra iubirii la Hotel Palm Beach

Ce să vezi, băiatul cel frumos m-a întrebat de ce doar noi suntem cazați la Palm Beach, căutând restul găștii de prieteni. În timp ce îl însoțesc spre camera lui îi mărturisesc că noi nu am mai avut loc în acel hotel. Din vorbă în vorbă am aflat că se numește Andrei și că îi plac călătoriile, la fel ca și mie.

După ce ne-am cazat, l-am invitat să ne plimbăm pe plajă, apusul era minunat și de neratat. Andrei părea ușor stânjenit că am luat eu inițiativa și se simțea puțin timorat. După o vorbă încurajatoare, a fost mai relaxat și mai deschis la ideea de a merge împreună.

La apusul soarelui nisipul fin are o culoare și mai aurie și devine mai profund cu fiecare rază de soare ce se ascunde. Este o senzație minunată să simți nisipul catifelat sub tălpi. Senzația de plăcere nu este doar din cauza nisipului fin ce-mi gâdilă tălpile ci, mai degrabă datorită companiei lui Andrei. Ne uităm la soarele care apune și am început să vorbim despre viețile noastre. Magia întâlnirii perfecte a fost stricată de o ploaie rapidă și rece.

Apus Palm Beach
Sursa foto: Palm Beach, Editare: Canva

Visul unei nopți de vară la Palm Beach

Ploaia a adus cu ea un sentiment de dezamăgire și tristețe, amestecat cu disperare, pentru că a întrerupt momentul magiei și am fugit cât mai repede la hotel. Ceva înăuntrul meu îmi spune că această experiență ne-a făcut să ne simțim mai uniți și mai conectați. Am hotărât să transformăm eșecul într-o seară frumoasă și să profităm de ea cât mai mult posibil.

Mai întâi, ne-am dus fiecare în camera lui ca să ne schimbăm de hainele ude. Când am intrat în cameră am început să țopăi de bucurie că am avut parte de compania băiatului care îmi place. Abia așteptam să mă reîntâlnesc cu el în holul hotelului. Când am ieșit din cameră, Andrei mă aștepta și m-a invitat la restaurant în interiorul hotelului. Am acceptat cu plăcere invitația lui. Acolo am servit mâncare delicioasă și ne-am bucurat de atmosferă.

După ce am servit cina am profitat de faptul că Palm Beach dispune de mini disco și ne-am hotărât să nu încheiem seara atât de repede. Așadar, am dansat și ne-am distrat pană târziu în noapte. Am zâmbit, ne-am îmbrățișat și am cântat la unison melodiile preferate. Seara s-a încheiat cu un sărut pasional din partea lui. Sinceră să fiu, dacă nu făcea el primul pas, îl făceam eu.

Palm Beach
Sursa foto: Palm Beach, Editare: Canva

Prietenii la „nevoie” se cunosc

M-am trezit devreme și m-am dus la spa, voiam să arăt bine pentru Andrei și să-l surprind. M-am pregătit pentru un tratament facial și corporal, apoi am făcut un masaj care m-a revigorat complet. Aveam întâlnire cu Andrei pe terasa hotelului ca să luăm micul dejun pe plajă și era cât pe ce să întârzii.

Plănuisem de aseară să ne petrecem ziua împreună, dar ce să vezi, a apărut gașca de prieteni care ne-a stricat romantismul. Uitasem pur și simplu de ei. Prietenii nu au înțeles de ce eu și Andrei ne-am cazat la Palm Beach. Nu le-am spus adevărul, că voiam să fiu doar eu cu el, ca să ne bucurăm de momentul nostru împreună. Nici măcar Andrei nu știa ce-am avut eu în căpșor.

Am încercat să nu ne lăsăm influențați de compania celorlalți și am continuat să ne bucurăm de prezența celuilalt. La un moment dat am vrut să plecăm, să fim doar noi și momentele noastre de iubire. Prietenii nu ne-au lăsat să ne bucurăm de ele. Au vrut să petrecem timpul în compania lor, deloc pe placul meu.

plaja Palm Beach
Sursa foto: Palm Beach, Editare: Canva

Nisipurile de Aur mereu surprinzătoare

Așa că, am pornit împreună cu restul găștii să vizităm obiectivele turistice din zonă. Am aflat multe lucruri interesante despre aceste locuri: amplasamentul mai este numit și perla litoralului Bulgar, este cea mai populară stațiune, cu dealuri bogat împădurite, izvoare de apă minerală celebre, iar numele acesteia provine dintr-o legendă veche locală, ce spune că în urmă cu mult, mult timp, pirații au îngropat o comoară aici dar natură s-a răzbunat pe pirați, transformând aurul în nisip fin. „Zlatni Piasaci” se numește așezarea aceasta în limba bulgară.

Nu mi-a părut rău că am vizitat zona și, sinceră să fiu, aici m-aș muta! Am pornit fiecare spre hotelurile noastre dar nu am uitat să-mi sun părinții, să le povestesc noutățile, și să le spun că sunt bine. Sigur vor vrea și ei să vină într-o vacanță viitoare, dat fiind faptul că poți găsi un hotel pentru familii la Nisipurile de Aur.

Se servește mic dejun, prânz, gustare și cină, într-un restaurant la fel de clasic ca și hotelul, gustări la barul de pe plajă, înghețată la barul de bawling de la piscină, și, au chiar și mâncare pentru bebeluși dar și un colț bio și dietetic. Adulții pot juca tenis de masă sau biliard rusesc, în timp ce copiii se bucură de animație.

locuri turistice
Sursa foto: Palm Beach, Editare: Canva

La aproximativ 400 de metri de noi erau cazați și prietenii noștri, la hotelul Argisht Partez, care au fost fericiți pentru alegerea făcută. Ambele locații sunt frumoase și e greu să alegi între ele. Palm Beach are un stil clasic, elegant și înviorător iar Argisht Partez tinde mai mult către un stil clasic ancestral, zeiesc, ce parcă nu face parte din planul teluric ci din cel divin! Da, așa ne-am simțit noi, providențial, ca zeii din ceruri!

A fost o vacanță de vis! Splendidă și admirabilă! Martore ne sunt pozele superbe, amintirile minunate pe care le-am rememorat pe tot parcursul drumului la întoarcere, doza de relaxare, și zâmbetele noastre vaste și cuprinzătoare extinse spre superlativ. Însă prezența lui Andrei în viața mea a făcut tot acest tablou, cu riscul de a folosi o greșeală gramaticală intenționată, mai special, mai perfect, mai desăvârșit, mai ideal! Deasupra multor trăiri și experiențe avute se află… iubirea!

Și, poate în viitor, va exista o nuntă sau o lună de miere pe minunatele Nisipuri Aurii… Destul v-am povestit despre întâlnirea mea cu destinul la malul mării! Voi ce ați mai făcut între timp? Unde vă gândiți să vă petreceți vacanța? Să fie oare Palm Beach sau Argisht Partez? Vă recomand cu drag și vă îmbrățișez! Pe curând!

Acest articol a fost scris pentru SuperBlog 2023