Bilanțul lui 2021 cu bune și rele. Ce-mi doresc pentru viitor

1
Bilanțul lui 2021

Anul 2021 a ajuns la final, un an plin de realizări majore sau minore, eșecuri atât pe plan personal, cât și în bloggig și… o pandemie de Coronavirus, fără de care nu se putea. Ca la fiecare sfârșit de an, îmi fac noi planuri pentru noul an. Cum va fi anul 2022? Vom vedea.

Personal, în anul 2021, am reușit să mă perfecționez ca om, să scap de fricile de eșec. Am devenit mai încrezătoare în mine, în forțele mele. Concluzionez că dacă vrei ceva îl poți obține. Este adevărat că poți face acest lucru în multe feluri. Prefer pașii mici, dar siguri și cel mai important, fără a mă folosi de oameni, așa cum fac unele persoane. Îmi place să pot ajuta oamenii. Știu foarte bine care sunt limitele mele.

Dacă pe plan personal am reușit să scap de teama de eșec, în blogging am reușit să evoluez mai mult, decât în 2020. De fapt, evoluția mea este una continuă. Dovada a fost SuperBlog, o competiție care m-a obligat într-un fel să ajung la un alt nivel. Îmi doresc să pot fi pe lista celor buni. Nu este ușor, tocmai asta mă motivează. Învăț multe, nu mă voi opri nici la 80 de ani.

În comparație cu alți ani, acest an nu a fost chiar atât de bine, însă ar fi putut fi și mai rău, în mare parte din cauza pandemiei de Coronavirus, care de 2 ani ne-a limitat în toate. Totuși, nu mă pot plânge, îi mulțumesc lui Dumnezeu că am avut ocazia să-mi întăresc prieteniile și să cunosc oameni noi.

2022

Obiectivele pentru anul 2022

Știți deja că dorința mea este să excelez ca blogger, blogul este unul dintre obiectivele mele principale. Așa cum am scris mai sus, voi avea mai multă grijă de el, este copilașul meu, care pe 10 ianuarie va împlini 4 ani. Voi studia mai multe despre SEO și îmi voi îmbunătăți și mai mult scrisul.

Nu mai este un secret că îmi place să scriu despre turism, am creat și un canal YouTube, pe care postez videoclipuri cu locurile pe care le-am vizitat. Canalul este fratele mai mic al blogului care poartă același nume, Magia Cuvintelor, dar nu i-am acordat prea multă importanță. Inițial, canalul a fost creat pentru a atașa clipuri la articolele cu locurile vizitate. De ceva vreme mi-am dat seama că trebuie să mă ocup de el, să-l cresc frumos, așa cum fac și cu blogul.

Pe plan personal, îmi doresc ca în anul 2022 să elimin oamenii toxici din viața mea. Vreau să cunosc oameni de la care să învăț ceva. De fapt, așa sunt eu, îmi place să fiu în preajma oamenilor care au ceva de spus. Oameni care își lasă amprenta în viața mea.

Cineva mi-a spus odată să-mi stabilesc un obiectiv imposibil: să fac ceva ce nu am mai făcut până acum. Am încercat să fac asta, m-am străduit să fac pe cineva să vadă viața așa cum este, nu gri așa cum o vede. Am înțeles că eforturile mele au fost inutile, că confortul este fără îndoială mai important decât însăși viața. Cu siguranță îmi voi propune și alte obiective imposibile, dar nu mă voi mai axa pe oameni.

Puteți prelua maxim 500 de caractere din acest articol, condiția este să precizați și inserați vizibil link-ul articolului.

1 COMENTARIU

Lasă un răspuns