Magia cuvintelor

2

Magia cuvintelor este aceea putere a cuvintelor care evocă o emoție și creează o anumită atitudine. De regulă se întâmplă atunci când le scriem cu frumusețe, cu sentimente, cu cunoștințe despre ceea ce vrem, despre ceea ce ne mulțumește, chiar despre ceea ce ne îngrijorează.

Am hotărât să scriu despre magia cuvintelor deoarece am fost întrebată deseori de ce am pus acest nume blogului meu. În paragraful de mai sus am încercat să fac o definiție la ceea ce înseamnă pentru mine magia cuvintelor. Am simțit de propria piele efectul cuvintelor speciale, magice așa cum le numesc eu. Dacă nu știați, cuvintele au foarte multă putere.

Încercați să nu utilizați cuvinte rele și jignitoare. Unele dintre energiile rele ale acestor cuvinte vor rămâne cu noi și ne vor face să ne simțim „murdari”.

Este important de știut că oamenii care folosesc în mod sistematic cuvinte negative zi de zi precum („nu”, „nu pot”, „imposibil”, „poate”, „niciodată”),  au probleme  în a excela în viață.

În schimb cuvintele pozitive ne ajută să ne stabilim obiectivele. Fiecare cuvânt care iese din gura noastră, mai ales cel pe care-l spunem celor mai apropiate ființe au o putere magică. Se spune că cuvintele sunt strâns legate de atitudinea noastră.

Descoperind puterea mare pe care o au cuvintele în viața mea, a fost una dintre descoperirile pe care le apreciez cel mai mult în viață.

 

2 COMENTARII

Lasă un răspuns