Geratherm – prietenul nostru termometrul

1
Geratherm
Sursa foto: Geratherm, Editare: Canva

Ai răcit și ți se pare că o căldură te copleșește. Zici tuturor că ai febră, dar nu poți fi sigur. Trebuie ca cineva să îți confirme acest lucru. Dar nu e tocmai cineva este de fapt ceva. Este un instrument banal aflat în orice casă, nu veți ghici… termometrul. Acum știți și voi că v-ați tot confruntat cu asta, că măsurarea temperaturii corporale nu prea a fost o chestie plăcută mereu, o știu și eu încă din copilărie. Și asta pentru că mai întâi trebuia scuturat să se așeze bine mercurul la locul lui. Așteptarea era partea cea mai puțin plăcută. Trecea mult timp până să-ți măsori temperatura. Termometrul trebuia fie pus la subraț, băgat în gură sau în altă parte, știți voi.

Deși este un dispozitiv medical, un termometru cu mercur poate fi foarte periculos. Mercurul este un metal toxic pentru corpul uman, asta în cazul în care termometrul se sparge. De cele mai multe ori, oamenii nu știu ce să facă când au de-a face cu un termometru spart. Când mercurul este vărsat, acesta trebuie colectat imediat înainte de a avea alte consecințe negative, apoi trebuie informat prin telefon Centrul de Sănătate Publică.

Dar norocul nostru, că oameni deștepți după zeci de ani de chin, s-au gând să inventeze ceva care să facă măsurarea temperaturii o joacă de copii, care să nu pună sănătatea oamenilor în pericol. Și dacă tot suntem în era digitală și termometrul devine digital. Geratherm, un brand de dispozitive medicale consacrat la nivel internațional, dispune de mai multe modele de termometre de mare precizie.

termometru
Sursa foto: Pixabay, Editare: Canva

Geratherm – aliatul tău în lupta cu febra

Nu am copii, dar am avut grijă de nepoata mea și nu îți poți imagina cât de greu era să-i iau temperatura. Cu un termometru clasic nici vorbă de a-i lua temperatura! A trebuit să caut un termometru pentru bebeluși energici, așa cum era nepoata mea, care să fie în primul rând non-toxic. Am găsit un aliat în termometrul Geratherm Non Contact, care s-a dovedit a fi alegerea perfectă. Tehnologia infraroșu nu afectează în niciun fel pielea celor mici, iar măsurătoarea se poate face de la distanță, fără a-i trezi pe copii, sau a-i deranja din activitățile lor. În plus, cu acest termometru digital se poate măsura temperatura din cameră, lichidele sau mâncarea preparată pentru bebeluși.

Nu doar copiii fac febră, ci și noi adulții, mai ales în sezonul virozelor. Pentru a ține sub control simptomele de febră aveam nevoie de un nou termometru pentru adulți. Am optat pentru termometru clasic, model ce seamănă cu cel avut de noi în copilărie, un termometru pentru cei mai conservatori, așa ca mine. Acesta este fără mercur, cu un lichid de măsurare non-toxic numit „galistan”, adică o combinație formată din galiu, indiu și staniu.

Nici în spitale nu mai găsim acel termometru clasic cu mercur. Geratherm Clinic este un termometru testat și validat pentru utilizare în situații medicale excepționale, precum spitale. Cu toate acestea, pentru cei care doresc o acuratețe incontestabilă, Geratherm Clinic este potrivit și pentru uz casnic.

 Geratherm Non Contact
Sursa foto: Geratherm, Editare: Canva

Cine este Geratherm Medical

Geratherm Medical este un brand de origine germană care ne oferă termometre clasice -” cele de o viață” – fără mercur și termometre digitale. Termometrele lor sunt complet igienice, nu transmit viruși și garantează acuratețea pentru o viață întreagă. Ele sunt un produs eco-friendly. Geratherm, ne pune la dispoziție prin intermediul Origo Medical o gamă largă de termometre de mare precizie, utilizate inclusiv în clinici renumite din întreaga lume.

Termometrele Geratherm au fost concepute în așa fel încât să ne ajute în orice etapă a vieții noastre, fie că ne dorim să măsurăm temperatura corpului micuților noștri ori pe a noastră. În acest sens, Geratherm a creat o selecție de termometre sigure pentru uzul casnic, potrivite pentru toate categoriile de public.

Tehnologia Geratherm Medical se bazează pe măsurarea temperaturii medicale. Geratherm Medical oferă o gamă largă de produse în acest domeniu, dintre care cele mai multe au caracteristici unice și asigură pacienții cu produse de înaltă calitate.

termomentru Geratherm
Sursa foto: Geratherm, Editare: Canva

ATENTIE!!! Este incorectă compararea temperaturii în diferite parți ale corpului. Temperatura de la nivelul frunții este diferită de temperatura intrarectală sau orală.

Tu, ai grijă de sănătatea ta? Îți iei temperatura de fiecare dată când simți că ai febră?

Acest articol a fost scris pentru proba a unsprezecea de la Spring SuperBlog 2022

1 COMENTARIU

Lasă un răspuns