Bine ați venit în bucătăria mea

Bine ați venit în bucătăria mea cu Franke

0


Există bucătării care te fac să vrei să stai acolo nu doar pentru a lua prânzul sau cina, este locul în care ne petrecem cel mai mult timp. Cele mai bune conversații din viața mea au avut loc acolo. Deoarece bucătăria este locul meu preferat, vreau să o reinventez puțin, să îi ofer un alt stil mai modern, mai plăcut.

Cum mi-am creat bucătăria ideală?

Un prieten mi-a recomandat un expert în home deco, dar i-am spus că eu am deja ideile mele și cu ajutorul produselor Franke România voi avea bucătăria mea perfectă. Pentru cei care nu știu, Franke este o companie elvețiană cu 70 de filiale în 40 de țări din întreaga lume. Compania a fost înființată în 1911, primele chiuvete de bucătărie au fost produse în 1925. Prietenul meu mi-a spus că va fi o treabă foarte dificilă și dacă totul merge bine, să-i reinventez și lui bucătăria și poate voi face o carieră din asta. Home deco influencer în special pentru bucătării! Sună foarte interesant.

Întotdeauna am considerat că atunci când e vorba despre bucătăria perfectă, este esențial să țin cont de anumite elemente pentru a face o zonă funcțională, confortabilă și plăcută, deoarece aici voi petrece multe ore alături de familia mea. Cineva spunea că petrecem până la 600 de ore pe an în bucătărie și ideal ar fi să transformăm acest spațiu într-o oază din interiorul casei.

Primul pas a fost să profit la maxim de spațiul din casă destinat bucătăriei. Așadar, prima sarcină a fost organizarea și distribuirea bucătăriei, câte corpuri de mobilier voi avea nevoie pentru a crea un spațiu confortabil și funcțional, adaptat nevoilor mele și al familiei mele.

Dacă există ceva ce folosesc în fiecare zi în bucătărie, este chiuveta de bucătărie, fie pentru a lua un pahar cu apă, fie pentru a spăla vasele. De aceea, există multe detalii de care a trebuit să am grijă atunci când am achiziționat-o. A trebuit să țin cont de stilul bucătăriei, mărimea chiuvetei, dimensiunea blatului pe care a trebuit să o încastrez, cu scurgere sau fără scurgere, etc. Eu am ales o chiuvetă din granit deoarece finisajul chiuvetelor de bucătărie din granit au o frumusețe aparte comparativ cu chiuvetele clasice. Nu doar chiuveta în sine este importantă, a trebuit să acord o deosebită atenție și bateriei, așa că am ales pachet complet de chiuvetă și baterie Franke. Dacă vă întrebați de ce după asamblare corpurilor de mobilier am continuat cu chiuveta, este necesar să știți că chiuveta este elementul principal al bucătăriei.

Achiziționarea electrocasnicelor.

În primul rând, nu trebuie să lipsească o hotă Franke care are puterea necesară pentru a extrage fumurile, mirosurile, vaporii și grăsimile care sunt generate în timpul gătitului. Deci, este unul dintre cele mai importante aparate din bucătărie.

Sunt unul dintre cei care adoră gătitul cu gaz, deoarece am observat că gustul mâncării este diferit sau pur și simplu îmi place să o pregătesc astfel, o plită Franke este alegerea mea perfectă pentru gătit. Soțul m-a „amenințat” că-mi ia locul la gătit și mă gândesc serios dacă il cedez sau nu.

Se spune că cuptorul electric este noul rege al bucătăriei, așa că am cumpărat un cuptor Franke, deoarece are costuri mici de energie, mă ajută să economisesc timp, să reduc cheltuielile și să evit discuțiile cu membri familiei despre cine se ocupă de gătit. Fără îndoială, este un mare aliat al gătitului ușor. A mai urmat frigiderul și alte ectrocasnice și cu asta am încheiat partea cea mai grea.

Evident, după mobilier, chiuveta și electrocasnice, ultimul pas a fost iluminatul bucătăriei. Prefer corpul de iluminat aplicat pe centrul tavanului sau suspendat de tavan. Acest lucru asigură cantitatea de lumină necesară pentru întreg spațiul bucătăriei.

În cele din urmă am terminat să aranjez totul în noua mea bucătărie. L-am invitat pe prietenul meu să-i arăt ce am făcut în ultimele zile. El a fost șocat de ceea ce a văzut și mi-a spus că am o bucătărie Franke. Dacă credeți că am scăpat de el să știți că nu am reușit. Mi-a spus că trebuie să fiu un bun expert în Home deco și că îmi pune casă la dispoizitie, în special bucătăria. Acum sincer, cine m-a pus să-l invit la mine!

Acest articol a fost scris exclusiv pentru Spring SuperBlog 2020

Lasă un răspuns