Toamna precum primăvara, adusă doar de SpringFarma!

2
SpringFarma

Toamna-i precum primăvara. Spun asta deoarece eu sunt o fire activă iar pe mine starea anotimpului nu mă poate opri din plimbări în parc sau activități sportive, din ieșiri la teatru sau concerte, cu prietenii, sau, orice simplă altă activitate. Chiar dacă mă pornesc greu, chiar dacă sunt un uragan, sunt de neînvins! În schimb, dacă am obosit, starea mea de sănătate mă poate opri. Muncesc mult. Nu știu dacă cineva ar putea compara efortul psihic cu cel fizic. Eu aș zice că sunt aproape la fel, aproape. Nu vreau să zic că efortul fizic nu este semnificativ pentru un om, orice om, de la mic la mare!

Dacă faci un sport fie el și de performanță și te concentrezi doar pe ceea ce faci, cu mintea liniștită… parcă este mai ușor! Un efort psihic este cu totul altceva. Iar un efort pentru o întreagă echipă este de 10x amplificat! Efortul psihic iar aici mă refer în special în cazul artiștilor, organizatorilor, profesorilor, medicilor, avocaților este cu mult mai semnificativ față de cel fizic. În categoria efortului psihic accentuat intru și eu, mai ales din cauza vremii schimbătoare.

Vremea trece, atunci când nu e caldă e rece, cu nori grei de ploaie, cu vântul perfid, polenul capricios, cu medii propice dezvoltării virozelor, răcelilor și alergiilor! Totuși, primăvara vine cu soare, toamna, nu! Te păcălește dacă nu ești atent! Eu sunt atentă, atât cu mine cât și cu cei din jurul meu și fac primăvară din toamnă! Îmi place să îi văd puternici, și fericiți, și cred că sunt dependentă de acest sentiment chiar și atunci când vremea, munca, sau oboseala mă pun pe mine jos!

Spring
Sursa foto: Pixabay, Edit: Canva.com

Primătoamnă cu SpringFarma

Am găsit specialiști de încredere în SpringFarma, care, să îmi fie alături mie și stilului meu mereu în schimbare și în mișcare! Care să se bucure cu mine de tăcerea nopților, de mirosul florilor, de cafeaua zorilor, glumele colegilor, dosarele de dimineață, de culoarea ce dă viață, de pelicula unui film, de un… nou album sublim, de regie, de acțiune, d’-un volum ce… multe spune! În orice moment al anului! Să îmi sară în ajutor când am nevoie de astfel de clipe vitale!

Nu am multe pasiuni: modelez diferite figurine – dar ocupațiile și patimile mele de bază pentru cel puțin 12 ore pe zi sunt cele de scriitor și director de imagine – timpul meu e stratiform precum un nor iar eu sunt precum cerul: senină și strălucitoare când e soare, dar când soarele dispare devin gri cu tunete și fulgere ce dărâmă totul în cale. Viața mea este precum Calea Lactee: amplă și aglomerată, complexă și de proporții! Doar vara și toamna ce mai ies la evenimente, în rest, muncesc. Deși călătoresc în interes de serviciu și mulți ar spune că mă distrez prin locurile în care ajung cu munca, nu, nu este deloc așa! E chiar mai rău!!

SpringFarma
Sursa: foto: SpringFarma, Edit Canva.com

Să fii într-un loc minunat unde toți turiștii petrec dar tu muncești și nu te miști ore întregi de pe un scaun, e mai mult muncă și mai puțin distracție. Vara mă duc în vacanță în România, toamna la evenimentele colegilor, altfel, aspir către un sprijin ce îmi poate crește productivitatea și îmbunătăți starea de spirit. Mama mea cea care mă ține la pieptul ei atunci când mă simt mică și slabă. E obositor să faci și să gândești totul, perfect, în detaliu! Să verifici hârtii peste hârtii, cadre, telefoane!! Alte cadre! Să potrivești sunete, scenarii, vieți!

Suntem diferiți, iar asta ne face speciali; eram foarte mică atunci când m-a cuprins iubirea pentru cinematografie, îmi amintesc, vizionam filme cu familia și în timp ce ei se bucurau de poveste, eu eram prinsă cu toate detaliile acesteia: cum e reglată lumina, ce sunete și în ce momente se aud, care sunt reacțiile actorilor și de ce, cum sunt îmbrăcați, ce transmit, ce vorbesc, ce apare în fundal-de ce, cum s-ar putea amplifica toate acestea, de ce alte stiluri este nevoie, gesturile familiei când vizionează, fiecare mișcare… parcă priveam totul printr-o sferă de cristal. Ca și cum timpul ar fi stat pe loc iar eu eram martora lui. Eram, parcă, într-o altă lume! O lume care, mai apoi, a devenit gradina Raiului meu. Astrul, manuscrisul și sensul meu în viață; un freamăt ce îmi curge precum o arie-n vene atunci când îl am, o catastrofă ce mă tulbură și mă zdrobește atunci când îl pierd. Am încheiat citatul, căci este al meu!

Sursa foto & Editare Canva.com

Vitamine pentru revigorarea organismului

Începutul toamnei este obositor, cel puțin pentru mine. Dorința de normalitate după mai bine de un an și jumătate de pandemie ne cere să facem un efort suplimentar atât în ​​muncă, cât și în viața de zi cu zi. Se pare că trebuie să fac în doar câteva luni tot ceea ce nu am putut face în restul anului din cauza restricțiilor, știm cu toții care. Cantitatea de muncă crește, stresul crește și responsabilitățile se dublează. De aceea este important să am grijă de obiceiurile mele sănătoase (alimentație sănătoasă, exerciții fizice, odihnă, hidratare și managementul stresului). Dacă ați ști ce agendă am…!

În ceea ce privește vitaminele, vitamina C este una dintre cele care contribuie cel mai mult la prevenirea epuizării cu care mă confrunt. Este antioxidantă, ajută la îmbunătățirea absorbției fierului și îmbunătățește mecanismele de apărare ale organismului.

Și dacă vorbim despre a avea grijă de mine la nivel mental, trebuie specificat că nutrienții care îmi răsfață creierul sunt acizii grași esențiali Omega 3, vitaminele din grupa B (în special B1, B2, B3, B5, B9 și B12) și Vitamina C menționată mai sus. În ceea ce privește mineralele, pe lângă magneziu, fosforul, potasiul, iodul și calciul sunt importante. Apa și lichidele sunt la fel de importante deoarece creierul trebuie hidratat permanent pentru a funcționa corect.

Spring Farma
Sursa foto: SpringFarma, Edit Canva.com

Inspirația La Cabine

Am avut și eu, dintotdeauna, poruncile mele: fii un diamant de bucurie, o scânteie de creativitate, o rază de bunătate, un izvor de sănătate! În unele cazuri am putut face asta singură, dar alteori pentru a mă simți fresh am apelat la micul meu ajutor La Cabine – farmacia online. Iau doar vitamine, miere, suplimente pentru unghii, fiole pentru ten și fiole pentru păr. Din categoria SpringFarma optez pentru La Cabine la preț mic! Boost-ul meu de energie pentru o toamnă rece!

Pentru a mă menține mereu tânără și frumoasă, folosesc cu încredere:

  • LA CABINE – BOTOX LIKE – acidul hialuronic din această fiolă are funcția de a menține fermitatea și elasticitatea pielii, netezește fața și previne apariția semnelor de îmbătrânire, pentru un aspect întinerit.
  • LA CABINE – 5 x PURE HYALURONIC fiola 1x2ML – sunt concentrate cu 5 tipuri diferite de acid hialuronic pur care hidratează pielea la diferite niveluri, completează ridurile, restructurează epiderma, repar celulele afectate de efectele nocive ale soarelui și conferă un volum mai matur al pielii.
  • LA CABINE – Flash Hair 11 in 1 fiola pentru par 1*5 ml – este un tratament pentru păr care oferă îngrijire și protecție completă, precum și un aspect unic, pentru a-l face să arate incredibil de sănătos și frumos.
La Cabine
Sursa: foto: SpringFarma, Edit Canva.com

De ce SpringFarma?

Pentru că sunt dinamici și profesioniști. Fac parte din categoria farmaciilor online autorizate de către Ministerul Sănătății, livrarea se face rapid, prin curier, plata se face online sau prin ramburs și sunt un magazin de încredere.

În 2016, site-ul springfarma.com s-a lansat cu un scop precis: acela de a redefini conceptul de Pret Mic în zona magazinelor online cu profil farmaceutic. Datorită succesului din online și pentru a deservi mai bine cererile clienților, au deschis și farmacii fizice în București (în zonele Dristor, Baba Novac, Lujerului, Drumul Taberei, Alexandriei, Ghencea, Bulevardul Lacul Tei 31-33, Bulevardul Lacul Tei 75).

Cosmeticele și dermatocosmeticele disponibile la Spring, Farmacia la Preț Mic sunt notificate la Cosmetic Products Notification Portal (CPNP), portal al Uniunii Europene, iar suplimentele alimentare comercializate pe site sunt notificate de Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare pentru Bioresurse Alimentare – IBA București, organizație de cercetare publică cu finanțare extrabugetară, aflată în coordonarea Ministerului Cercetării și Inovării.

Motivația și misiunea lor este aceea de a oferi o gamă variată de vitamine, suplimente, dermatocosmetice și produse pentru copii, atent selecționate, de la cei mai prestigioși și de încredere producători de profil, la prețuri foarte mici, accesibile tuturor!

Cadouri, surprize, comenzi și livrări rapide… Așa apare soarele pe cer!! Viața e frumoasă și merită trăită din secundă în secundă!

Mens sana in corpore sano

Pentru a ne simți bine în pielea noastră, trebuie mai întâi să avem grijă de corpul nostru. Eu, spre exemplu, cu toate că am o viață activă, asta nu mă împiedică să am și o viață sănătoasă.

  • Fac sport în mod regulat și îmi controlez greutatea
  • Nu fumez
  • Nu beau mult alcool
  • Folosesc medicamentele prescrise de medicul meu conform instrucțiunilor, inclusiv vitamine
  • Mănânc o dietă sănătoasă și echilibrată

Pe lângă toate acestea, îmi place să călătoresc, să descopăr noul și să citesc o carte bună. Trebuie să-mi hrănesc mintea și sufletul, nu doar trupul.

Toamna natura pare să renunțe la ceea ce nu este esențial, dar eu am primăvara în suflet și simt că renasc. Eu nu renunț, acum mă simt pregătită să creez și să impresionez. Să stârnesc sentimente, credințe, reacții… de pildă, am înțeles că atunci când sunt competentă, pot crea adevărate capodopere împreună cu minunata mea echipă. Oamenii nu știu cât este de muncă, în spatele fiecărei secunde editate. Dar acum, pentru mine, orele trec mai frumos și fără alte inconveniente. Aproape că mă simt precum o copilă ce asistă la un film și se bucură de cadoul primit. Tinerețea. Tu aduci primăvara în sufletul tău? Și am încheiat ” citatul „.

Acest articol a fost scris pentru SuperBlog 2021

2 COMENTARII

Lasă un răspuns