SuperBlog începe cu tine, locul unde îți autodepășești limitele

0

Vine toamna, cade bruma, iar eu termin cu o etapă dragă mie, turismul și încep cu o altă etapă la fel de dragă, SuperBlog. O etapă în care cunoștințele îmi sunt puse la încercare maximă, este locul în care nu există limite. Fără granițe. Și dacă este toamnă, înseamnă că trebuie să particip la SuperBlog 2021.

Dacă dorești să participi la SuperBlog 2021 nu este atât de periculos, doar ca provocarea probelor scot și untul din tine. Nu-mi spune că ți-e frică! Ei bine, glumeam. Nu intenționez să pun pe nimeni pe fugă, ceea ce vreau să vă spun este că SuperBlog a maturizat bloggerul din mine și poate maturiza și bloggerul din tine. Nici nu-ți poți imagina cât de mult. Numai pe unul nu-l maturizează. Când vine vorba de scris, fuge mâncând pământul, dar îi place să i se spună că e blogger. Domnu’ blogger vrei să ții pasul cu mine? SuperBlog începe cu tine!

Nu știu cum sunt, alții dar eu atunci când vine vorba de o competiție, fac tot posibilul să o finalizez. În ediția de primăvară am reușit să urc 10 poziții peste, ceea ce nu reușeam înainte. A fost un succes pentru mine, având în vedere că nu am studii … care să mă ajute. Deci, cine vrea poate.

Mi s-a pus întrebarea: cum este să scrii la comandă? SuperBlog nu te obligă în niciun fel să scrii la comandă, scrii dacă vrei și dacă ai inspirație. Poți scrie la probele dorite, însă dacă dorești să fii finalist, da, trebuie să scrii la toate probele. Repet, este alegerea ta, nu ești obligat în niciun fel.

Mă pregătesc intens pentru ceea ce urmează, vreau să urc în clasament, vreau să fiu finalist și da, vreau să câștig premii. Unii vor spune: pfai, dar ce pretenții mai are. De ce nu ar trebui să am? Nu asta ne propunem toți în această competiție. După cum puteți vedea, eu sunt un om direct, la mine nu merge cu ocolișuri.

Tu te-ai înscris? Eu am făcut-o.

Lasă un răspuns