Halloween conspiră cu Franke

1
Halloween
Sursa foto: pixabay, Edit: Canva.com

Halloween-ul este chiar după colț și sunt foarte încântată să-l sărbătoresc alături de familie și prieteni. Este ocazia perfectă pentru a deveni personaje și este o oportunitate de a ne lăsa imaginația și creativitatea să zboare în timp ce ne distrăm. Despre istoria sa nu cred că este necesar să vă spun, o știm cu toții de la mic la mare.

Petrecerea de Halloween din acest an va fi una specială comparativ cu alți ani. M-am hotărât să organizez petrecerea la mine acasă! … Și știu că este o mare provocare. Invitații nu au habar ce pun eu la cale, așadar va fi o petrecere care …conspiră, și nu oricum, veți afla în rândurile următoare ce și cum.

Nu-mi plac petrecerile de Halloween înfricoșătoare gen „casă bântuită”. Atât la o petrecere pentru copii, cât și pentru adulți, prefer distracția decât o petrecere terifiantă. Am apelat la autocolante cu lilieci pentru a crea atmosfera specifică. Toate acestea le voi pregăti singură, scopul va fi să-i uimesc pe invitații mei (familia și prietenii). Familia mă știe drept o obsedată de curățenie, care nu prea face petreceri acasă și care…nu gătește niciodată. Cu această ocazie vreau să le fac o mare surpriză. Pentru a reuși am apelat cu încredere la Franke magazin online https://www.frankemagazinonline.ro/ , un aliat de nădejde.

Franke
Sursa foto: www.facebook.com/FrankeHomeSolutions.Romania, edit: Canva.com

Halloween prietenos

Până ce vor veni electrocasnicele de la Franke m-am ocupat în continuare de pregătirea petrecerii. Primul pas a fost să fac invitații perfecte pentru ocazie, o modalitate de a ne distra împreună. Invitațiile vor fi însoțite de câteva ghicitori neobișnuite.

Nu puteam să uit de realizarea costumului de Halloween. Voi face o deghizare din haine vechi pe care le-am găsit în șifonier, în combinație cu un machiaj bun, iar rezultatul va fi unul spectaculos. Ghicești cine voi fi? Da, exact, nu voi fi vrăjitoare, ci Morticia Adams. Casa în schimb nu va fi decorată în stilul Familiei Adams.

Decorarea unei petreceri de Halloween este o parte fundamentală a succesului, motiv pentru care mi-am transformat casa într-un loc plin de curiozitate. Deși este multă muncă, adevărul este că unele idei simple vor arăta bine cu puțin efort, precum umbrele de Halloween, simple și foarte colorate, decor cu baloane pictate.

Halloween
sursa foto: pexels.com, edit: Canva.com

Meniu original de Halloween cu Franke

Alegerea aparatelor electrocasnice a fost una esențială pentru mine. Am ales electrocasnice Franke din gama Maris, un sistem de bucătărie ușor de utilizat, mai ales pentru cineva începător ca mine în ale gătitului. Acum că am ajutoare mai trebuie doar să fac lista cu ce voi găti. Dar, stați, voi nu ați văzut că nu am pregătit dovleacul? Era să uit vedeta petrecerii!

Am achiziționat mai mulți dovleci mai mici, întrucât, pe lângă lumânările din interior, vor fi indicii importante legate de ghicitorile de pe invitațiile oaspeților mei. Sculptarea dovlecilor nu a fost o muncă complicată, dar mi-a luat ceva mai mult timp decât anticipasem.

Și ce facem cu conținutul din interiorul dovleacului pe care îl cumpărăm cu ocazia „celei mai înfricoșătoare nopți a anului”? Este un aliment folosit foarte des în restaurante – în creme, supe, orez, ca garnitură pentru preparatele din carne, prăjituri… Eu având mai mulți dovleci am ales sa fac: supă de pui cu dovleac, cremă de dovleac cu semințe de susan și plăcintă cu dovleac. Pe lângă bucatele din acest aliment minune am mai făcut: sandwich-uri sub forma de liliac și biscuiți cu aspect de fantomă.

plăcintă cu dovleac
sursa foto: unsplash, edit: Canva.com

Aliații mei în bucătărie

Pentru asta am avut nevoie de  Plită și cuptor Franke din colecția Maris, fără de care nu aș fi putut găti, m-a ajutat să economisesc timp și costuri mici de energie. Fără îndoială, este un mare aliat al gătitului ușor. Plita mi-a fost de mare ajutor pentru supă și cremă, pe care le-am gătit în același timp.

La gătitul prin coacere am avut un coechipier pe cinste, nu pe oricine, ci un cuptor Franke care și-a făcut treaba în timp ce eu mă ocupam de ultimele detalii înainte de marea petrecere de Halloween. Partenerul are trei funcții, funcții ce îmi permit să gătesc pe trei niveluri simultan și astfel am terminat mai repede. Să nu cumva să credeți că dacă am băgat la cuptor și m-am ocupat de altele am uitat de el! Sunt eu începătoare, dar nu dau foc la casă! Pot spune că ceea ce am gătit a ieșit delicios.

Cuptor Franke
Sursa foto: www.frankemagazinonline.ro, edit: Canva.com

De ce Franke?

Franke România este este brand cu renume internațional, parte a diviziei Kitchen Systems Group a corporaţiei multinaţionale Franke Artemis şi activează pe piaţa locală din anul 1998. Compania luat naștere în Elveția în anul 1911, are 70 de filiale în 40 de țări din întreaga lume. Pe lângă electrocasnice, este cel mai mare producător de chiuvete pentru bucătărie din lume şi este leader în cercetarea şi dezvoltarea unor materiale şi a unor produse noi pentru bucătărie.

În 2021, Franke a lansat 3 noi colecții:

  • Maris – face din bucatarie locul de intalnire preferat al familiei;
  • Mythos – oferă performanțe ridicate în propria casă;
  • Smart – nu lasă nicio dorință sau nevoie neîmplinită datorită tehnologiilor adoptate.

Acum totul este gata, mici retușări și petrecerea poate începe! Presimt că va fi specială, ei bine este prima organizată de mine, am niște emoții… nu vă puteți imagina. Cu toate acestea, prefer să fiu optimistă.

Sursa foto: www.frankemagazinonline.ro

Voi cum petreceți Halloween-ul?

Articol scris pentru SuperBlog 2021

1 COMENTARIU

Lasă un răspuns