Succesul bijuteriilor online…Trucuri vitale!

3
Indira
Sursa: indira.ro , Edit Canva.com

Vreau să vă împărtășesc câteva secrete ale femeilor de succes, clasice! A fost, este și va fi o poveste trăită de multe dintre noi!

Întotdeauna am căutat succesul, sau mai bine zis: el m-a căutat pe mine! Fiind cine sunt, am cercetat mult timp hacks, tips & tricks, adică trucuri vitale sau sfaturi utile pe care oricine ar trebui să le urmeze în multe domenii ale vieții. Cunoștințe generale. Dar deși sunt bună la a da ordinele, nu sunt bună să le și urmez! Totuși, viața m-a îndrumat singură în acea direcție.

Mă trezesc dimineața, mă spăl – ceva obișnuit – mă îmbrac după cum mă simt, dar de obicei în negru, alb, roșu – mai puțin obișnuit – sunt o persoană clasică. Machiaj superficial, tocuri. Obișnuit. Dar dacă iei în considerare atenția mea pentru: materiale, dimensiuni, forme, textură, stiluri, ani și tot așa… asta nu mai este obișnuit!! Sunt o femeie de succes și am regulile mele experimentate și învățate. De exemplu, nu îmi place să pierd timp, încerc să fac asta cu orice obicei! De aceea nici nu port mult machiaj. Și cum nu port mult machiaj, nu port nici FOARTE multe bijuterii. Ceea ce port este permanent!

Bijiuterii de argint
Sursa: indira.ro, Edit Canva.com

Argintul, metalul care mă reprezintă

Am preferințe în materie de bijuterii, prefer bijuteriile de argint cu perle! Am o gamă variată, o colecție, de inele de argint, cercei, brățări și coliere cu perle. Sunt ideale pentru mine, deoarece, le pot purta în orice moment și la orice ocazie! Am o agendă plină de evenimente! Mă aranjez rapid, mă schimb rapid și fie că vorbim de întâlniri de afaceri, piață, prieteni, parc, oriunde mă duc sunt aranjată, parfumată, pe tocuri și gata oricând de a exprima noi ordine!

Cumpărăturile online sunt o comoditate și necesitate

Pentru o femeie ca mine, timpul și atenția la micile detalii și plăceri sunt indispensabile! Eu însămi sunt o experiență unică prin tot ceea ce sunt, ce fac! Eu însămi sunt o afacere! Iar secretul unei femei de succes constă în alegerile pe care le face. Datorită programului și preocupărilor mele, sunt un client fidel al magazinelor online. În special, cele VR – virtual reality – realitate virtuală. Te poți ” teleporta ” din confortul dormitorului direct în magazin și poți vedea exact produsul pe care îl dorești, fără deplasări, aglomerație, timp pierdut. Magazinele VR – un guru al cumpărăturilor secolului nostru. Vizionezi produsul apoi plasezi o comandă. La fel fac și în cazul bijuteriilor, online. Doar că sunt cam pretențioasă.

Aveam nevoie de un magazin cu produse unice și de calitate. Un magazin care să fie atent la detalii, care să îmi evidențieze stilul, exprimarea, vibrația și eleganța! Cu o gamă variată de produse pentru orice ocazie. Nu mi-a fost așa ușor să-l găsesc pe cel potrivit pentru mine, dar, evident, am reușit! Pentru că nu sunt imprudentă, aleg cu grijă! Unii le pot numi trucuri; atunci când îmi aleg bijuteriile de argint online am grijă la mai multe lucruri, lucruri care nu ar fi fost posibile fără evoluția tehnologiei. Vremuri norocoase! Am nevoie de poze și clipuri cât mai exacte, comentarii ale altor cumpărători, împachetarea perfectă, garanție, timp scurt de livrare, asistență, prețuri bune, retur gratuit – deși rar este cazul – pretențioasă, ceva… obișnuit! Dar sincer, recunosc o bijuterie dintr-o mie!

Indira
Sursa: indira.ro, Edit canva.com

Indira, o bijuterie între bijuterii

Și am găsit această bijuterie de magazin Indira, un magazin cu posibilități nelimitate! Indira activează din 2016 și se adresează iubitoarelor de bijuterii unice create după un design propriu. Pe site găsiți o gamă largă de: cercei, inele, coliere cu pietre semiprețioase, sau brățări de picior atrăgătoare, și multe altele. Astfel, fiecare femeie își va găsi piesele care o reprezintă, și prin care își poate exprima felul său unic de a fi.

Clubul Indira

De la design-ul propriu, la pietrele prețioase, modelele, calitatea, detaliile, programul de fidelitate pentru că eu fac multe cadouri, totul m-a impresionat! Este un magazin de prestigiu recomandat femeilor de prestigiu! Pentru că strălucim! Iar strălucirea asta este o poveste legendară!

Bijuteriile, fiecare dintre ele, sunt expresia unei povești, prin urmare, sunt obiecte unice. O bijuterie poate spune despre femeia care o poartă o poveste unică. Atunci, care e povestea ta?

Articol scris pentru SuperBlog 2021

3 COMENTARII

Lasă un răspuns